fonzi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2006 Με ποιό προγραμματάκι μπορώ να μετράω πχ χρόνο που κάνει γιά να φορτώσει photoshop ή να κάνει κάποια άλλη καθημερινή εργασία;;Θέλω να χρονομετρήσω καθημερινές απλές εργασίες για να συγκρίνω την απόδοση που έχουν 2 διαφορετικές συστοιχίες δίσκων που η μία είναι ακριβές αντίγραφο της άλλης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Μάϊος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Μάλλον ζητάς ένα πρόγραμμα σαν το Bootvis της Micro@@#@... Δεν έχω κάποιο link όμως.. Μάλλον στο δικτυακό τόπο της λεγάμενης κοίτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 To bootvis έχει καταργηθεί από ότι θυμάμαι. Τώρα, για αυτό που ζητάς Fonzi, το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι το cpu time στο task manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
v@ss Μάϊος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Δεν ξέρω αν έχει εφαρμογή στο boot time, αλλά μια εντολή που είχα φτιάξει για encoding ενός αρχείου την έιχα μετρήσει με το timethis σε ένα command line script. Η διαφορά είναι στο ότι η εφαρμογή (wm9) ξεκινούσε, μέτραγε και μετά έκλεινε. Αλλιώς πας σε visual test της rational. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos17 Μάϊος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 εγω το εχω το bootvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 17, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 το βρήκα αλλά μου βγάζει αυτό: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Το "ProcessTimer" το δοκίμασες να δείς αν είναι ΟΚ.?..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 17, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 ProcessTimer OK!Αν και δεν καταγράφει κάπου κάνει για τη δουλειά που θέλω.To delta που λέει τι είναι;Ευχαριστώ hipro5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.