Jump to content

εχετε κλοκαρει τα μηχανακια σας?

εχετε κλοκαρει τα μηχανακια σας?  

261 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Εγώ τώρα που έβαλα και μία σοβαρή ψύκτρα τον έφτασα τον Ε6550 μου στα 3,5 ψιλοχαλαρά αλλά επειδή δεν χρειάζομαι την παραπάνω δύναμη τώρα τον γύρισα στο 2,8 που ήταν και πιο παλιά.:p:P

(εντάξει πάντα πρέπει να είναι οβερκλοκντ ο επεξεργαστής πως να το κάνουμε:D :D ):)

η αισ8ηση οτι εχεις κατι διαφορετικο απο ολους τους αλλους , η αισ8ηση της παραπανω δυναμης απο κατι που κυκλοφορει , η αισθηση οτι κατι ειναι ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ (οχι καγκουριες :p) η αισθηση οτι αυτο που εχεις τωρα αντιστοιχει σε κατι (σε θεμα ταχυτητας) που θα βγει μετα απο αρκετο καιρο (στο μελλον) και τελος η αισθηση οτι για να καταφερω κατι πρεπει να μαθω αυτο να μαθω εκεινο να δω αν παιζει αυτο, να τεσταρω εκεινο μπλα μπλα... αποτελει εναν ΜΕΓΑΛΟ λογο για να ασχοληθουμε :cool:

• 4 weeks later...

Ειναι κακο να πειραζουμε τα pc μας και ολοι ειστε πολυ κακα παιδακια εδω μεσα!Εγω παντως για να πω την αληθεια γυρισα μια μερα στο σπιτι και ειδα οτι μπηκε υδροψυξη και υπερχρονιστηκε μονο του!!!:whistling :whistling :whistling :whistling :whistling

• 3 months later...

Άκουσα και γώ τον Athlon μια μέρα να λέει στις μνήμες:

"Καλα μωρέ,να τα ίδια ξέρεις βαρεμάρα,internet κανα GAME που και που να ξεπιανόμαστε και τέτοια..."

"Ασε και γώ τα ιδιά..βαρεμάρα..."

..............:magic:(μετα απο μια μέρα):magic:.......

Athlon: "Ωπ που σαι ρε DIMM?"

-"Ασε τρέχω και δεν φτάνώ..εσυ?"

-¨"και γω τα ίδια..."

-"και σεις τρέχετε ε?Αφήστε μια απο τα ίδια και γώ,πολλή τρέξιμο"(vga)

Και τωρα ειμαστέ όλοι χαρούμενοι πλεον και κανείς δεν τεμπελιάζει:hehe:......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.