Jump to content

εχετε κλοκαρει τα μηχανακια σας?

εχετε κλοκαρει τα μηχανακια σας?  

261 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Πιο παλιά, επί nf7 εποχής, είχα ασχοληθεί πολύ με το άθλημα. Αλλά τόσο τα ανώτερα υποσυστήματα που απαιτούνται, όσο και αυτά που όλο και τα φτύνουν με τα πολλά πειράματα, ανέβαζαν πολύ το budget της υπόθεσης και δεν ήμουν διατεθειμένος από κάποια στιγμή και μετά να σκάω τόσα πολλά. Επίσης, ανεξάρτητα τι λένε αυτοί που τρέχουν μόνο benchmarks, τα περισσότερα από τα clockαρισμένα εύκολα μπορούν να αποδειχθούν ασταθή...

Ψηφίζω ΟΧΙ:p

• 2 weeks later...

Εδω και τρια χρονια απο οταν αρχισα να ασχολιεμαι με το o/c υπο διαφορετικο πρισμα κλοκαρω οσο τραβαει....:cool:

Εχουν γινει και καμποσες ζημιες στο παρελθον αλλα τωρα ολα ΟΚ!

• 4 weeks later...

Overclock? μπααα......τζαμπα ρευμα, τζάμπα λεφτά για ψύκτρες.....αφήστε που είναι και πολύ εθιστικό....αν αρχισεις να βλέπεις νούμερα τρελένεσαι....αλλα πιστεύω οτι μόνο τα νούμερα μετράνε...με τις default τιμές είσαι μέσα...

οχι,δεν το εχω κανει,1ον γιατι δεν εχω τις γνωσεις,και 2ον γιατι φοβαμαι μην παθει τιποτα.3ον γιατι δεν εχω υδροψυξη,που αποτι διαβαζω ειναι ψιλοαπαιτουμενη,και 4ον γιατι εχω την εντυπωση(χωρις να πηγαζει απο καποια πηγη),οτι χωρις υδροψυξη(που κοστιζει πολλα νομιζω),θα κανει πολυ θορυβο...

Αρχική απάντηση από antreas9 [Σήμερα, στις 16:12]

οχι,δεν το εχω κανει,1ον γιατι δεν εχω τις γνωσεις,και 2ον γιατι φοβαμαι μην παθει τιποτα.3ον γιατι δεν εχω υδροψυξη,που αποτι διαβαζω ειναι ψιλοαπαιτουμενη,και 4ον γιατι εχω την εντυπωση(χωρις να πηγαζει απο καποια πηγη),οτι χωρις υδροψυξη(που κοστιζει πολλα νομιζω),θα κανει πολυ θορυβο...

1ον διαβασε κανα sticky και θα ερθουν οι γνωσεις

2ον ξαναδιαβασε τα ιδια αλλη μια φορα και θα σου φυγει ο μισος φοβος..

4ον ξαναδιαβασε τα ιδια αλλη μια φορα και θα δεις οτι η υδροψυξη δεν ειναι απαραιτητη

3ον ξαναδιαβασε τα ιδια αλλη μια φορα ακομα και θα δεις οτι και με αερα μπορεις να εχεις κλοκια και χαμηλα db

5ον ξαναδιαβασε την απαντηση μου, γιατι καπου εχασα το μετρημα..

6ον οταν μαθεις τα βασικα ελα να με βοηθησεις να βρουμε το καλυτερο preable για τις bh-5 μου που μου εχουν σπασει τα νευρα..

7ον πλακα κανουμε μη παιρνεις το ποστ στα σοβαρα..:hi:

Όταν λέμε να έχτε κλοκάρει το PC τι εννοείτε ? Να έχω ανεμιστίρες και τέτοια ? :...:

Αν ναι δεν του έχω κάνει tpt ακόμα,γιατί σκέφτομαι να πάρω άλλο PC του χρόνου και επειδη δεν με πολυ-συγκινεί η ιδέα αν και όταν είδα photo από διάφορα PC από άλλο topic 'ψήστηκα' :p

εγω παλι κανω underclock U/C

αν δεν γραψει το PI 1m

1 DAY - 22 HOURS - 56 MIN - 42 SEC - 345 MS

δεν λεει.........

:tomato: :tomato: :tomato:

ασε που δεν εχω προβλημα και με την εγγυηση

μεχρι να τρεξεις 1m και 32m

περνανε κανα δυο χρονια και περνω αλλο

καινουργιο......:p :P :p

Αρχική απάντηση από $pIdy_mc

Όταν λέμε να έχτε κλοκάρει το PC τι εννοείτε ? Να έχω ανεμιστίρες και τέτοια ? :...:

Αν ναι δεν του έχω κάνει tpt ακόμα,γιατί σκέφτομαι να πάρω άλλο PC του χρόνου και επειδη δεν με πολυ-συγκινεί η ιδέα αν και όταν είδα photo από διάφορα PC από άλλο topic 'ψήστηκα' :p

Εννούμε να το έχετε υπερχρονίσει.Δηλαδή αν πχ ο CPU εργοστασιακά δουλεύει στα 1000ΜΗζ να τον πάμε στα 1500ΜΗζ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.