Jump to content

εχετε κλοκαρει τα μηχανακια σας?

εχετε κλοκαρει τα μηχανακια σας?  

261 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δεν εχω κλοκαρει , απο οσο ξερω το κλοκαρισμα θετει τα μηχανηματα-εξαρτηματα εκτος εγγυησης και δεν θελω να το κανω αυτο.Βεβαια εχω μια απορεια , μονο 6 ειμαστε αυτοι που δεν κλοκαρουμε ?Σαν λιγοι δεν ειμαστε τελικα?Ποιος λεει ψεμματακια?

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Μ'αρέσει να παίζω και να βρίσκω τα μέγιστα αλλά συνήθως είμαι με defaults.

Μόνο η κάρτα γραφικών είναι φλασαρισμένη always-oc αλλά σκέφτομαι να την επαναφέρω στα defaults και αυτή. Δεν έχει νόημα να ζορίζετε για downloading.

Πάντως εμένα μου φένονται ρεαλιστικά τα ποσοστά...

Τόσο καιρό που ήθελα να κλοκάρω είχα παλιομητρική και με σταματούσε.Από χθές που την άλλαξα είδα άσπρη μέρα.Αλλά όντως όταν αρχίσεις και χώνεις καταλαβαίνεις γιατί όλος ο κοσμάκης αγοράζει καλές μνήμες και τα ρίχνει σε τροφοδοτικά...;)

Eχει κανενας σας αυτα τα μηχανακια του διαβολου που παγωνουν τον επεξεργαστη και τον ανεβαζουν τρελα???

Να δεις πως το λενε....μου το ειπαν σε ενα αλλο site..αλλα δεν θυμαμαι...

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [18-05-2006 23:33]

Eχει κανενας σας αυτα τα μηχανακια του διαβολου που παγωνουν τον επεξεργαστη και τον ανεβαζουν τρελα???

Να δεις πως το λενε....μου το ειπαν σε ενα αλλο site..αλλα δεν θυμαμαι...

Διαβαζεις αυτα τα site με τους ... πως τους λενε να δεις ....... overclickers νομιζω !:...:

Αρχική απάντηση από Stelaras [Σήμερα, στις 00:25]

Διαβαζεις αυτα τα site με τους ... πως τους λενε να δεις ....... overclickers νομιζω !:...:

Γνώρισα κάποτε έναν τέτοιον..SLN νομίζω τον έλεγαν!Το παλικάρι απίστευτο..πήγε τον d805 απο 2.66 στα 2.8!:worship:

Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 00:52]

Γνώρισα κάποτε έναν τέτοιον..SLN νομίζω τον έλεγαν!Το παλικάρι απίστευτο..πήγε τον d805 απο 2.66 στα 2.8!:worship:

Ελα ρε ? Εκανε max post 2.8 !:woot: :woot:

Τρελο overclickaρισμα ! :upside: . Ελπιζω αυριο να τον δω απο κοντα για να μου πει πως το καταφερε ... χρειαζομαι μαθηματα !

• 4 weeks later...

Ο 3αρης ομως θα ηθελε παραπανω φραγκα ενω με τον 2,4 θα εφτανε τις επιδοσεις του 3αρη, στο κατω κατω γιατι να μην παρεις τον dual στα 3 που μπορει να φτασει τα 4,4[παντα με αερα].

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.