Jump to content

εχετε κλοκαρει τα μηχανακια σας?

εχετε κλοκαρει τα μηχανακια σας?  

261 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από kunoobidi

Όχι! Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, αφού δεν είμαι σίγουρος ότι κερδίζεις κ πάρα πολλά!

τώρα ότι και να σου πω θα φάω ban...

τρέξε τα bench στο pc σου και κάνε την σύγκριση

http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?s=&forumid=56

Αρχική απάντηση από Arapis

τώρα ότι και να σου πω θα φάω ban...

τρέξε τα bench στο pc σου και κάνε την σύγκριση

http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?s=&forumid=56

Αντε μαρη Ουρσουλα.... αφου το παιδι το λεει καθαρα... Δεν κερδιζεις τιποτα...

Λουλη...

Αρχική απάντηση από format c:

Μήπως το ναι να το χώριζες σε διαβαθμίσεις;

(ναι πριν το μπαμ εδώ ήταν το σπίτι μου)

-Αληθεια σας λεω κυριε πολισμαν, εδω ηταν το σπιτι μου....Οχι, οχι δεν εκρυβα εκρηκτικα μεσα...

Το τελευταιο που θυμαμαι ηταν μια θολη εικονα με ενα ....rk06 και μετα το κλικ στο ποντικι...μαυροι καπνοι παντου...

Επειδη λειπω απο το σπιτι συνεχεια και το αφηνω να κατεβαζει ,οχι μονο δεν το κλοκαρω αλλα το εχω και σε cool n quiet :p

Οταν ειμαι σπιτι ομως και θελω να κανω encoding του τα κοτσαρω τα mhz...

Ναι λοιπον λογω των συνθηκων.

Οχι γιατι και να θελω το διπλο δεν θελει .

Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 21:36]

LOL

όποιος δεν κλοκάρει και δεν τον ενδιαφέρει δεν έχει καμμία θέση εδώ.

Βουρ για GRnet,απο πατσά προφανώς χορτάσανε...

Οπωτε εχω εξατμιστει.

Είχα κάνει κάποιες ψιλοπροσπάθιες παλιά αλλά γενικώς πιστεύω πως μόνο αν το φτάσεις πολύ ψηλά θα καταλάβεις διαφορά.

Όσο για τα benchs, λίγο τα υπολογίζω... Αυτά σου δίνουν ψυχρά νούμερα. Το αν υπάρχει διαφορά που αξίζει τον κόπο το καταλαβαίνεις εσύ ο ίδιος... Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που επηρεασμένοι από νούμερα ενός bench "αισθανόμαστε" πως υπάρχει διαφορά.

Επίσης ας μην ξεχνάμε πως δεν είναι μόνο η συχνότητα λειτουργίας που ορίζει τις επιδόσεις ενός μηχανήματος... ;)

Και εγω τον εχω πειραξει λιγο αλλα δεν εχω ασχολιθει πολυ...λογο οτι δεν με βοηθαν τα εργαλεια.

Σαφως και θα τον πειραζα αν ειχα σωστα εργαλεια ακα καλο υπολογιστη....

:D

ΛΥΓΑΚΙ overcloking ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ! D930 4.45GHZ!ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑΤΗ ΤΗΝ ΨΥΧΤΡΑ!ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ?ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ(ΑΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΡΕ Π.........Η ΜΟΥ)ΥΔΡΟΨΥΞΗ?ΘΑ ΤΟ ΤΙΝΑΞΩ ΤΟ CPU! :nuke: :nuke: :nuke:

Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις δεν είπα ότι μόνο όσοι benchαρουν έχουν θέση εδώ αλλά όλοι όσοι ασχολούνται με το θέμα.Για εκείνους που το μόνο ενδιαφέρον τους είναι ο χώρος του off-topic,το off-topic,SPAM κτλ ε με συγχωρείτε αλλα εγώ το νιώθω πως έχουν βρεί παιδική χαρά όπου μπορούν να παίζουν.Το Lab μην ξεχνάτε πως βρίσκεται σε ένα server,πιάνει περισσότερο χώρο με το κάθε ποστ και εκτός απο το άμεσο αντίκρισμα στην λειτουργία του site,υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που πληρώνουν για τον χώρο αυτό.Και μην μου πεί κανένας τι σε νοιάζει,εσύ πληρώνεις;Είναι θέμα σεβασμού.

Αρχική απάντηση από kunoobidi [Χθες, στις 23:12]

Όχι! Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, αφού δεν είμαι σίγουρος ότι κερδίζεις κ πάρα πολλά!

αν και πλεον clockαρω απο συνηθεια, μαζι σου.

μονο στα νουμερα φαινεται η διαφορα, στην αισθηση δυσκολα μπορω να το καταλαβω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.