jax7480 Ιούνιος 8, 2006 Author #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 Τελικα προσωπικα κατεληξα στην 37αρα της LG που ανεφερα. Οπως προειπα δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω λεφτα για μια μαρκα-εταιρια την οποια προσωπικα δεν γνωριζα μεχρι που αναφερθηκε στο site και για ενα προϊον που δεν εχω δει απο κοντα πουθενα. Μια φορα εκανα κατι τετοιο και ....ο vdeseris θυμαται. Την τηλεοραση μου την εκαναν δωρο τελικα. Πριν περιπου 1 μηνα αγοραστηκε απο συγγενικο προσωπο στα 1599Ευρω απο το Mega Κωτσοβολος Θεσσαλονικης. Δωρο μαζι με την τηλεοραση μου εδωσαν ενα αρκετα καλο και ακριβο πολυπριζο και εναν ψηφιακο αποκωδικοποιητη για τα καναλια της ΕΡΤ. Επισης 24 ατοκες δοσεις και επεκταση εγγυησης στα 5 χρονια, με συμβολαιο το οποιο αναφερει οτι σε περιπτωση που δεν επισκευαστει εντος 4 εβδομαδων αντικαθισταται με καινουρια ισης η μεγαλυτερης αξιας και ιδιων δυνατοτητων. Για το Ρεζουμε τωρα. Προσωπικα η μονη TV που ειχα για να την συγκρινω ηταν η 41 Sony οπισθιας προβολης που ειχα μεχρι τωρα. Πραγματικα η μερα με την νυχτα ειναι η αλλαγη. Οι 37 ιντσες ειναι τελικα υπερ του δεοντως αρκετες και η ποιοτητα της εικονας στα ψηφιακα της ΕΡΤ, σε DVD αλλα και στο XBOX πραγματικα παρα πολυ καλη, τουλαχιστον για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ δεδομενα. Τα χρωματα εκπληκτικα, οι γωνιες θεασεις απλησιαστες ακομα και απο CRT πιστευω, το μαυρο παρα μα παρα πολυ καλο και χωρις ghosting(δεν εχω φερει ακομα τον sisman στο σπιτι, ο οποιος ειναι ο επισημος ghosting finder). Εμεινα απολυτα ικανοποιημενος με το "κοσμημα" και το μονο που ευχομαι ειναι να μεινει απροβληματιστη για παρα πολυ καιρο. Και μια φωτο. Συγκριση μεγεθους μπορειτε να κανετε με το xbox κατω χαμηλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούνιος 8, 2006 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 καλοριζικη η οθονιτσα ζαχο.............καλη επιλογη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 9, 2006 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από ison Συριε θυμασαι που την ειδες ...να παω να την δω και εγω επιτελους να δω αν αξιζει η φασαρια.... Praktiker Ν.Ιωνίας αν θυμάμαι καλά.@ ΖάχουςΚαλορίζικους.’ντε και μ'ένα XBOX 360 / PS3 (HD) τώρα :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 9, 2006 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Βρε jax , μην μου πεις οτι την "τροφοδοτεις" απο το amstrad... Καλοριζικη ετσι και αλλιως! Νομιζω εχει βγει και lg 40' σε επισης πολυ χαμηλη τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 9, 2006 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Με γεια Ζαχο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 9, 2006 Author #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Βρε jax , μην μου πεις οτι την "τροφοδοτεις" απο το amstrad... Καλοριζικη ετσι και αλλιως! Γιατι ρε τι εχει το amstrad? Μια χαρα DVD των 19.90 ειναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 9, 2006 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Βαλε βρε οποτε μπορεσεις κανενα την προκοπης και θα δεις διαφορα.Εδω εχεις και hdmi.Βαλτην μπρος ντε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.