jax7480 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2006 Σε αναζητηση τηλεορασης αυτο τον καιρο.Δυστυχως οι επιλογες στις ιντσες ειναι λιγες. Λογω του οτι αυτη την στιγμη εχω μια 41 ιντσων οπισθιας προβολης (SONY) δεν θελω να παρω κατι μικροτερο απο 37". Πηγα μια βολτα στα μαγαζια και ειδα αρκετες μεν, αλλα χωρις να γνωριζω σχετικα τιποτα. απλα οποια μου χτυπουσε στο ματι. Για κατω απο 37 ιντσες δεν το συζητω για μου φαινονται πολυ "μικρες"...Κλεινω κυριως προς Samsung ή LG, και καλοκοιταζω βεβαια και τις Sharp.ή γνωμη σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάϊος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Εισαι τυχερος εψαχνα για lcd για ενα φιλο τωρα τελευταια...Υστερα απο απειρες ωρες κατεληξα στην Amoi 37" lcd tv...Η τηλεοραση για τα λεφτα τησ (περι 2100Ε) εχει τα παντα....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 1080p ...αντιστοιχες προτασεις απο γνωστες εταιριες εχουν διπλασιες τιμες...Εχω διαβασει τα καλυτερα και απο ελληνικα και απο ξενα forums οποτε μην πτοηθεις απο το γεγονος οτι ειναι "κινεζα"Μερικα λινκ για να μορφωθειςhttp://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=9612.0http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=9584.0http://www.avforum.gr/forums/index.php?showtopic=35702Αν δεν ειχα κανει την μαμακια να παρω ακριβη crt πριν απο ενα χρονο...θα την τσιμπουσα στο χαλαρο...ειδικα αυτο που με εψησε ειναι το 1:1 pixel mapping και οτι κλειδωνει αμεσως σε 1080p οταν παρει σημα απο καρτα γραφικων...μεχι και για monitor μπορει να την χρησιμοποιησεις...Αυτα ελπιζω να βοηθησαEdit; Στο εικονα και ηχος η τηλεοραση πηρε 4.75 απο 5 αστερια και την εχουν κανει αναφορας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Ποσο ευκολα την βρισκεις ομως????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάϊος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Αλλο αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Στις 37 δεν υπάρχουν και τόσο πολλές επιλογές (όσο στις 32 και 40-42 για παράδειγμα).Είμαι και εγώ υπό σκέψη αυτό τον καιρό έχοντας στο μυαλό την LG 37LZ55 η οποία με τιμή <1.500 φαντάζει καλή λύση.Αρχική απάντηση από isonΥστερα απο απειρες ωρες κατεληξα στην Amoi 37" lcd tv...Η τηλεοραση για τα λεφτα τησ (περι 2100Ε) εχει τα παντα....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 1080p ...αντιστοιχες προτασεις απο γνωστες εταιριες εχουν διπλασιες τιμες... Τα 1080 είναι ψαρωτικά ΑΛΛΑ:- Η μετάβαση από 720 (που προφανώς θεωρούμε ως το ελάχιστο για αγορά σήμερα) σε - 1080 δεν λέει πολλά σε μη HD σήματα .Ειδικά μάλιστα ελλείψει καλού scaler και ειδικών συστημάτων βελτίωσης της εικόνας (Philips: Pixel Plus, Sony: Wega, LG: xD), κάτι το οποίο πάει ''πακέτο'' συνήθως με ''άγνωστες'' μάρκες, η υψηλή ανάλυση του panel μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στον τομέα της ποιότητα της εικόνας.- Η ποιότητα εικόνας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από παράγοντες όπως το μαύρο, τα χρώματα, οι γωνίες θέασης κα, που δεν έχουν να κάνουν με την ανάλυση.- Η μάρκα μετράει στις TV (επί της ουσίας πάντα).- Η 40αρα της AMOI στο τελευταίο τεστ του HITECH είχε πατώσει κυριολεκτικά.Δεν λέω ότι η συγκεκριμένη δεν είναι καλή, απλώς θα το σκεφτόμουνα πολύ να δώσω 2.100 για no name TV, μόνο και μόνο για την ανάλυση, όταν με λιγότερα λεφτά παίρνω 40αρα SONY TFT (S40) και με ακόμα λιγότερα 37αρα LG (Z55) πάντα HD (720). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 16, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Απλα να αναφερω οτι δεν εχω κολλησει αναγκαστικα στις 37 ιντσες. Ανετα θα κοιτουσα και για 40αρα ή 42αρα.Μια που μου αρεσε αρκετα, αλλα δεν ξερω σε τι τιμη θα την βρω εδω...http://www.technikdirekt.de/main/en/lcd-plasma-tv/lcd-tv-ab46/824584/-/Article.html?fillspace=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480 Απλα να αναφερω οτι δεν εχω κολλησει αναγκαστικα στις 37 ιντσες. Ανετα θα κοιτουσα και για 40αρα ή 42αρα. Μετά την LG 37LZ55 η αμέσως καλύτερη πρόταση σαν τιμή προς απόδοση είναι η SONY S40 @ ~ 1.950.Μετά πας πολύ ψηλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 16, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480Μια που μου αρεσε αρκετα, αλλα δεν ξερω σε τι τιμη θα την βρω εδω...http://www.technikdirekt.de/main/en/lcd-plasma-tv/lcd-tv-ab46/824584/-/Article.html?fillspace=1 ~2.100 και (σύμφωνα με το HITECH) είναι χειρότερη από την SONY S40 (που έχει ~1.950). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 16, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Λιγο χαμηλο brightness δεν εχει ομως?408??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 16, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480 Λιγο χαμηλο brightness δεν εχει ομως?408??? Η φωτεινότητα είναι το λιγότερο (είναι εξάλλου κάτι που ''συνηθίζεται''). Να φανταστείς πχ ότι κορυφαίοι προβολείς πολλών χιλιάδων έχουν μισή φωτεινότητα από άλλους του 500αρικου.’λλοι παράγοντες όπως το μαύρο, scaling κλπ είναι που μετράνε περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 16, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480 Λιγο χαμηλο brightness δεν εχει ομως?408??? Ζαχο και γω που εχω πολυ brightness αναγκαζομαι να κατεβασω πολυ ....νομιζω ο spc εχει δικιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάϊος 16, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Έψαχνα και εγώ μέχρι πριν λίγες μέρες και είχα καταλήξει στην 37αρα LG. Είχα την ευκαιρία να τη δω και σε ένα φίλο (κουβάλησα και το xbox360 με το VGA cable για να test-άρω τα χρώματα την ανάλυση,γεωμετρία κτλπ) δεν ενθουσιάστηκα. Ενώ ήμουν έτοιμος να την αγοράσω,είδα τις PHILIPS ξανά..... ε,το pixel plus κάνει όντως τη διαφορά καλές οι πολλές ίντσες αλλά αν δεν υπάρχουν τα extra ηλεκτρονικά βοηθήματα καταλήγεις με μιά μεγάλη μεν TV με κακή εικόνα δε και με όποιο HD υλικό να την τροφοδοτήσεις, πάντα θα έχεις την ιδέα: "μήπως έπρεπε να πάρω κάτι μικρότερο αλλά με καλύτερη εικόνα;" τεσπα αυτά είναι και υποκειμενικά κριτήρια,άλλος θέλει όγκο άλλος ποιότητα άλλος και τα 2. Εγώ κατέληξα σε αυτήν: http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/catalog.jsp?fhquery=fh_secondid%3D32pf7320_10_gr_consumer%26fh_start_index%3D10%26fh_location%3D%2F%2Fconsumer%2Fel_GR%2Fcategories%3Ccatalog_gr_consumer%2Fcategories%3Ctv_gr_gr_consumer%2Fcategories%3Cflat_tv_ca_gr_consumer%26&productId=32PF7320_10_GR_CONSUMER&activeCategory=TV_GR_GR_CONSUMER&fredhopperpage=detail.jsp&language=el&country=GR&catalogType=CONSUMER&proxybuster=4WUXDRDZVOBNDJ0RMRESHQFHKFSEKI5P με τιμή κοντά στην LG (1600 ευρώ μετρητοίς) και βέβαια την έλιωσα παίζοντας oblivion,καμμία σχέση με την παλιά μου crt sony 29" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 16, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480 Απλα να αναφερω οτι δεν εχω κολλησει αναγκαστικα στις 37 ιντσες. Ανετα θα κοιτουσα και για 40αρα ή 42αρα.Μια που μου αρεσε αρκετα, αλλα δεν ξερω σε τι τιμη θα την βρω εδω...http://www.technikdirekt.de/main/en/lcd-plasma-tv/lcd-tv-ab46/824584/-/Article.html?fillspace=1 Σε 32αρα που την εχω εξετασει πολλες ωρες ειναι πολυ καλη. Απλα θελει πολλες ρυθμισεις για να την φερεις στα ισα. Και το brightness οπως και το contrast ειναι πολυ καλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάϊος 16, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Αυτή πώς σου φαίνεται Ζάχους?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 16, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris Αυτή πώς σου φαίνεται Ζάχους?? Αυριο θα κανω μια βολτα να δω αν την εχουν Live....Και μετα θα παω απο το Media Markt να την αγορασω απο εκει....λοοοολ(πλακα κανω, θα το σκεφθω ακομα πολυ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάϊος 16, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 19:09] Στις 37 δεν υπάρχουν και τόσο πολλές επιλογές (όσο στις 32 και 40-42 για παράδειγμα).Είμαι και εγώ υπό σκέψη αυτό τον καιρό έχοντας στο μυαλό την LG 37LZ55 η οποία με τιμή <1.500 φαντάζει καλή λύση.Τα 1080 είναι ψαρωτικά ΑΛΛΑ:- Η μετάβαση από 720 (που προφανώς θεωρούμε ως το ελάχιστο για αγορά σήμερα) σε - 1080 δεν λέει πολλά σε μη HD σήματα .Ειδικά μάλιστα ελλείψει καλού scaler και ειδικών συστημάτων βελτίωσης της εικόνας (Philips: Pixel Plus, Sony: Wega, LG: xD), κάτι το οποίο πάει ''πακέτο'' συνήθως με ''άγνωστες'' μάρκες, η υψηλή ανάλυση του panel μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στον τομέα της ποιότητα της εικόνας.- Η ποιότητα εικόνας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από παράγοντες όπως το μαύρο, τα χρώματα, οι γωνίες θέασης κα, που δεν έχουν να κάνουν με την ανάλυση.- Η μάρκα μετράει στις TV (επί της ουσίας πάντα).- Η 40αρα της AMOI στο τελευταίο τεστ του HITECH είχε πατώσει κυριολεκτικά.Δεν λέω ότι η συγκεκριμένη δεν είναι καλή, απλώς θα το σκεφτόμουνα πολύ να δώσω 2.100 για no name TV, μόνο και μόνο για την ανάλυση, όταν με λιγότερα λεφτά παίρνω 40αρα SONY TFT (S40) και με ακόμα λιγότερα 37αρα LG (Z55) πάντα HD (720). Καλα απο μαρκες μην το συζητας καν...ειδικα για philips ναι μεν κορυφαια μοντελα αλλα απο service εχεις ιδεα? Καλυτερα να μην εχεις...τα ιδια ισχυουν και για Sony.Κανε ενα google για την amoi και δες για τι μεγεθος εταιρια μιλαμε...κινεζικη ναι μεν αλλα το χαπακι που πιπιλαν ολοι για τα κινεζικα το θεωρω βλακεια (μιλαω γενικα).....καποτε ολοι γελουσαν οταν επερνες ιαπωνικο αμαξι ...σημερα ομως?Η 40 αρα της Αmoi εχει ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικο panel....για το hitech δεν το σχολιαζω....Γενικα οταν κανω μια αγορα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν κανω την επιλογη μου βαση του ειδικου τυπου...ΔΟΞΑ το θεο εχουμε forum οπως αυτο ....με τους εκαστοτε "τρελαμένους" να λένε τις αποψεις του ΜΑΚΡΑΝ πιο αναλυτικα και αντικειμενικα απο καθε δημοσιογραφο...Λεγοντας αυτα οπως ειπα εχω διαβασει τα καλυτερα για την τηλεοραση ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ την θεωρω πολυ καλη...Παραθετω και το review που εγινε στο avsite (copy paste)’ργησα λίγο να πάω με αποτέλεσμα να πέσω κατευθείαν στα σκληρά... είδα την τηλεόραση συνδεδεμένη με pc να δείχνει σε 1080p! Πραγματικά εντυπωσιακή εικόνα στο περιβάλλον των windows... το... καλύτερο monitor που έχω δει! Κλείδωσε αμέσως στα 1080p μέσω dvi χωρίς την βοήθεια του Powerstrip!Ο Βαγγέλης Λάμπρου μας παρουσίασε τις ρυθμίσεις και τις μετρήσεις που είχε κάνει από χθες... δεν είχαμε πρόσβαση στο secret menu (ακόμα...) αλλά και με τις επιλογές που δίνει ρυθμίζεται πάρα πολύ καλά...Είδαμε HD υλικό όπου η τηλεόραση κυριολεκτικά ζωγράφιζε! Είδαμε και dvd από το denon σε 576p και 1080i όπου η εικόνα ήταν καταπληκτική!Το μεγάλο για μένα τεστ το πέρασε επιτυχώς όταν είδαμε ένα δορυφορικό ελεύθερο κανάλι από αυτά με την χάλια εικόνα... πολύ καλύτερη από αρκετές άλλες που έχω δει...Όσον αφορά στα λοιπά τεχνικά:Φωτεινότητα 433 nits μετά την ρύθμιση δηλ. φως ικανό να βλέπεις και σε εξωτερικό χώρο (ακόμα και στις Κυκλάδες όπως κάποιος παρατήρησε...)!Το μαύρο ικανοποιητικό και μαζί με την μεγάλη της ανάλυση το βάθος του πεδίου που έδειχνε ήταν εντυπωσιακό! Αν μπούμε και στο secret menu μπορούμε να κατεβάσουμε κι άλλο το backlight με αποτέλεσμα καλύτερο μαύρο όπως μας έχουν πει από την Κίνα...Τα χρώματα αρκετά καλά και έρχονται σε αρκετά σωστή θέση με απλή (όπως την χαρακτήρισε ο Βαγγέλης) ρύθμιση...Η εξωτερική της εμφάνιση είναι πολύ προσεγμένη και το design δεν θυμίζει σε τίποτα Κινέζικο προιόν...Τα αρνητικά της; Προσωπικά είδα πολύ λίγα... γιατί φυσικά την συγκρίνουμε με τηλεοράσεις lcd... σαφώς χρειάζεται η τεχνολογία να βρει ένα τρόπο και να βλέπουμε καλά με πολύ φως αλλά και να έχουμε το μαύρο ενός προβολέα... δύσκολο και μάλλον θα πάρει κάποια χρόνια...Επίσης είδα μια διαφορά όταν την τροφοδοτήσαμε από το denon με 576p και 1080i με το δεύτερο να δίνει καλύτερη εικόνα... αυτό σημαίνει ότι ο scaler του denon κάνει καλύτερη δουλειά κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό βέβαια...Η τελική μου άποψη; Είναι από τις κορυφαίες τηλεοράσεις lcd που έχω δει... εικόνα πάρα πολύ καλή ειδικά με pc ή με dvd player με upscaling στα 1080i... Πλησιάζει την εικόνα της philips 9830 σε όχι καλό σήμα ή σε dvd με 576p... Είναι το ίδιο καλή σε σήμα 1080i και η εικόνα της απογειώνεται με σήμα 1080p από pc... Εκεί τα βλέπεις όλα!Αν βάλουμε στις συγκρίσει και την τιμή της (ακόμα και την λιανική της όχι αυτή που θα έχουμε εμείς στο power-buy) νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με μια μεγάλη ευκαιρία... και όποιος δεν θέλει τηλεόραση ας σκεφτεί να την χρησιμοποιήσει ως μόνιτορ!Ένα τελευταίο σχόλιο για την Amoi... Είναι άγνωστη μάρκα αλλά αυτό που έχω δει μέχρι σήμερα (πριν δω την τηλεόραση) είναι η συνεχής προσπάθειά τους να την βελτιώσουν... αυτό για μένα σημαίνει πολλά...Έχουν βγάλει μέχρι τώρα 3 αναβαθμίσεις firmware με το τελευταίο να πετυχαίνει αυτόματα 1:1 pixel maping σε σύνδεση με PC. Ούτε ρυθμίσεις power-strip ούτε τίποτα! Μάλιστα η κάρτα γραφικών μας έδειξε μέγιστο refresh rate 83 Ηz στα 1080p!!! Απίστευτο νούμερο για τηλεόραση... Και θα συνεχίσουν τις αναβαθμίσεις με επόμενο στόχο να πετύχουν 1:1 pixel maping και αναλογικά! Νομίζω ότι πρέπει να τους πούμε ένα μπράβο... αντίθετα από άλλες πολύ πιο γνωστές μάρκες που φτάνουν σε ένα αποτέλεσμα για ένα προιόν και σταματάνε εκεί αδιαφορώντας για τα θέλω του καταναλωτή...Αυτά και περιμένω και τις απόψεις των υπολοίπων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Μάϊος 16, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris Αυτή πώς σου φαίνεται Ζάχους?? Μια ψήφος και από μένα H οθόνη φοράει S-PVA panel αν δεν κάνω λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Μάϊος 17, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Να δώσω και γω μια θετική ψήφο την Αmoi την οποία είδα από κοντα να παίζει hd και έμεινα με το στόμα ανοικτό. Στα λεφτά αυτά, τέτοια χαρακτηριστικά δεν βρίσκεις. ’σχετα από την εικόνα η οποία ήταν πολύ καλή, έχει μέχρι και usb θύρα, που συνδέεις εξωτερικό σκληρό και παίζει divx, μουσική κ.λπ. Τελικά κατέληξα να πάρω 32άρα LG δυστυχώς καθαρά λόγω κόστους και επειδή τα 1080p έχουν πολύ μέλλον μπροστα τους μέχρι να καθιερωθούν και δεν ήθελα από τώρα να κάνω μια τέτοια επένδυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 17, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ison Καλα απο μαρκες μην το συζητας καν...ειδικα για philips ναι μεν κορυφαια μοντελα αλλα απο service εχεις ιδεα? Καλυτερα να μην εχεις...τα ιδια ισχυουν και για Sony. Καμία διαφωνία.Αν αυτά ισχύσουν για τους μεγάλους, για την AMOI άραγε τα πράγματα θα είναι καλύτερα ή χειρότερα;Αρχική απάντηση από isonΚανε ενα google για την amoi και δες για τι μεγεθος εταιρια μιλαμε...κινεζικη ναι μεν αλλα το χαπακι που πιπιλαν ολοι για τα κινεζικα το θεωρω βλακεια (μιλαω γενικα).....καποτε ολοι γελουσαν οταν επερνες ιαπωνικο αμαξι ...σημερα ομως? Καμία διαφωνία επίσης.Προσωπικά δεν έχω κανένα κόλλημα με μάρκες και μέρος κατασκευής. Απλώς στην TV μία Α ποιότητα κατασκευής και αποτελεσματικότητα ηλεκτρονικών και αλγορίθμων βελτίωσης εικόνας μετράνε συνήθως όσο (αν όχι και περισσότερο) από το ίδιο το panel.Αρχική απάντηση από isonΗ 40 αρα της Αmoi εχει ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικο panel.. Ως ένδειξη το ανέφερα.Αρχική απάντηση από ison....για το hitech δεν το σχολιαζω....Γενικα οταν κανω μια αγορα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν κανω την επιλογη μου βαση του ειδικου τυπου...ΔΟΞΑ το θεο εχουμε forum οπως αυτο ....με τους εκαστοτε "τρελαμένους" να λένε τις αποψεις του ΜΑΚΡΑΝ πιο αναλυτικα και αντικειμενικα απο καθε δημοσιογραφο... I see your point αλλά διαφωνώ.Η διαφορά των τρελαμένων είναι ότι συνήθως έχουν δει πολύ μικρότερο δείγμα από τον ειδικό τύπο και πολλές φορές δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για να κρίνουν (ναι μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά ξερόλες υπάρχουν πολλοί (ειδικά στον χώρο του HI-END όπου ακόμα υπάρχει μία παλιά νοοτροπία ''ελιτισμού'').Για να έχεις μία σφαιρική άποψη καλό είναι να τα συνδυάζεις όλα (τύπος και δίκτυο).Αρχική απάντηση από isonΛεγοντας αυτα οπως ειπα εχω διαβασει τα καλυτερα για την τηλεοραση ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ την θεωρω πολυ καλη...Συμφωνώ γι αυτό λέω ότι καλύτερα μία καλή 40αρα 720 παρά μία 37αρα AMOI με 1080. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάϊος 17, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Σε κανα δυο μηνες θα παω και εγω προς 37'' lcd μερια και προς το παρον βρισκομαι αναμεσα σε LG-LZ55 και SAMSUNG LE37 R72.Βεβαια δεν ξερω αν θα κυκλοφορησουν και αλλα μοντελα σε αυτο το διαστημα αλλαθεωρω οτι αυτες οι δυο εχουν πολυ καλο λογο αποδοσης-τιμης αν και δεν γνωριζω η Samsung τι λεει.Ψαχνοντας στο δικτυο βρηκα και αυτη εδω Γνωριζει καποιος αν ειναι νεοτερο μοντελο απο την LZ55? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.