inertiacreep Μάϊος 17, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Η αντλία δέ θα χωρέσει εκεί που την έχεις στο σχέδιο...εκτός κι αν χρησιμοποιήσεις γωνιακό ρακόρ στην έξοδό της (από πάνω) αλλά τότε μάλλον χαλάς τη ροή...Να την βάλει ξάπλα παίζει? Μιλάμε πάντα για 1250 απ'ότι κατάλαβα, έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάϊος 17, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Εγω θα σου έλεγα να βγάλεις το ψυγείο έξω γιατί 1. ότι θερμοκρασία θα παίρνει η υδρόψυξη θα την ξαναρίχνει μέσα2. Πιο εύκολο setup αλλά πιο δύσκολο στις μετακινήσεις.Κάτι άλλο που δεν μου αρέσει. Συνδέεις την κάρτα κατευθείαν με σωλήνα απο το μπλοκ του επεξεργαστή. Εγω έχω κάνει κάτι άλλο, θα ανεβάσω φωτογραφία απο το σύστημα μου μώλις βρω το καλώδιο της ψηφιακής, γρρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάϊος 17, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 πρωτον για το αποκατο μου το προτινανε αλλα δεν θα φαινοντε τα φανς και δεν θε περνει αερα, nobig δλδ γινετε να πηγαινει μονο cpu και μονο vga? δεν θα εχω πολλα καλοδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάϊος 17, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Αρχική απάντηση από inertiacreep Η αντλία δέ θα χωρέσει εκεί που την έχεις στο σχέδιο...εκτός κι αν χρησιμοποιήσεις γωνιακό ρακόρ στην έξοδό της (από πάνω) αλλά τότε μάλλον χαλάς τη ροή...Να την βάλει ξάπλα παίζει? Μιλάμε πάντα για 1250 απ'ότι κατάλαβα, έτσι? παιζει και l30 λες να μην χοραει σε 2 συνεχομενες θηκες 5/2' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Μάϊος 17, 2006 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 οχι δεν χωραει με τπτ στο ορθιο της..η λυση ειναι να την βαλεις στον πατο του κουτιου και θα ελεγα πισω απο το ρακ τον δισκων. νομιζω οτι χωραει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάϊος 17, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 για να καταλαβεις η αποσταση πατου πρωτου δισκου ειναι 4-5cm η αποσταση floppy - dvd rom που λεω ειναι 9.8 cm και δεν με νοιαζει για το ορθιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower1 Μάϊος 17, 2006 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα η διαταξη σου καπως ετσι :innocent: Με κοκκινο παριστανω το ζεστο νερο Με μπλε παριστανω το κρυο :D βασικα και εγω ψαχνομαι τωρα να βαλω ιδροψυξη και καθισα και εκανα ενα προχειρο σχεδιο για το δικο μου Η/Υ :D :D αν καποιος βλεπει κατι που δεν ειναι σωστο ας μου το πει να το διορθωσω :p :p Αυτο που με απασχολει ειναι αν η D5 μπορει να "αντεξει" αυτο το "υψηλων" χωρις να εχω απωλειες σε αποδοση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 17, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Βάλε τα μπλοκ σε σειρά...cpu->gpu και μετά όπως τα έχεις ήδη.Δεν θα κερδίσεις κάτι ουσιαστικό έτσι όπως το έχεις τώρα, και θα γλυτώσεις και 2 Υ από το κύκλωμα και κάμποσα cm σωλήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάϊος 17, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount Βάλε τα μπλοκ σε σειρά...cpu->gpu και μετά όπως τα έχεις ήδη.Δεν θα κερδίσεις κάτι ουσιαστικό έτσι όπως το έχεις τώρα, και θα γλυτώσεις και 2 Υ από το κύκλωμα και κάμποσα cm σωλήνα. αυτο σκεφτομουν και εγω οποτε σε διαταξη ειμαι οκ, τωρα να δουμε τι χοραει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 17, 2006 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Αρχική απάντηση από zpower1 Νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα η διαταξη σου καπως ετσι :innocent: Με κοκκινο παριστανω το ζεστο νερο Με μπλε παριστανω το κρυο :D βασικα και εγω ψαχνομαι τωρα να βαλω ιδροψυξη και καθισα και εκανα ενα προχειρο σχεδιο για το δικο μου Η/Υ :D :D αν καποιος βλεπει κατι που δεν ειναι σωστο ας μου το πει να το διορθωσω :p :p Αυτο που με απασχολει ειναι αν η D5 μπορει να "αντεξει" αυτο το "υψηλων" χωρις να εχω απωλειες σε αποδοση... Με αυτήν την διάταξη θα έχεις πρόβλημα με την κατανομή της ροής γιατί δεν θα είναι ισόποση σε κάθε μπλοκ όπιο έχει μεγαλύτερη αντίσταση θα παίρνει λιγότερο νερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower1 Μάϊος 17, 2006 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Δηλαδη εσεις εννοειτε κατι τετοιο... Αυτον τον τροπο ομως (χωρις να ξερω και πολλα) το ζεστο νερο πλεον απο τον επεξεργαστη παει να "ψυξει" την gpu...Αυτο δεν εκουγεται λιγο λαθος???εγω για αυτο εβαλα τα 2 Υ για να εχει καθε block σε καθε ανακυκλωση "φρεσκο" δροσερο νερο :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 17, 2006 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 ναι είναι η καλύτερη λύση και αυτή έχουμε όλοι μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Μάϊος 17, 2006 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Το τανκ καλυτερα καθετα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάϊος 17, 2006 Author #34 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 χωραει στο κουτι μου τανκ καθετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower1 Μάϊος 17, 2006 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 ΟΚ,ευχαριστω :) αφου εκλεισε και η παραγγελια :P :P τωρα πρεπει να βρω τον 11 να μου φτιαξει ενα τετοιο τανκ :o Κυριε 11,κυριε 11 παρακαλω παρακαλω θελω και εγω ενα τετοιο τανκ :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάϊος 17, 2006 Author #36 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 και εγω τον ξαχνω αλλα θελω να τα εχω εδω σε κανα μηνα, δεν βιαζομαι.Μην ξεχνας ειναι handmade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάϊος 17, 2006 Author #37 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Αρχική απάντηση από zpower1 ΟΚ,ευχαριστω :) αφου εκλεισε και η παραγγελια :P :P τωρα πρεπει να βρω τον 11 να μου φτιαξει ενα τετοιο τανκ :o Κυριε 11,κυριε 11 παρακαλω παρακαλω θελω και εγω ενα τετοιο τανκ :P :P Αμα θες να γλιψεις κατι γλιψε ενα magnum:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 17, 2006 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Ποιος ο λογος να κανεις τα ευκολα δυσκολα με τα Υ Βαζεις τα μπλοκ σε σειρα οπως σου ειπαν τα παιδια πιο πανω και εισαι οκΕπισης η εισοδος του μπλοκ ειναι στο κεντρικο ρακορ και οχι στο πισω που το εχεις σχεδιασει Στο τανκ τα ρακορ μπορουν να μπουν και το ενα απενατι απο το αλλο Ετσι πιστευω θα σε βοηθησει στο ευκολοτερο στησιμο του συστηματοςΠοιος ο λογος να χρησιμοποιησεις την αντλια που εχεις στο σχεδιο σου? Αν δεν πας για τις απολυτες επιδοσεις με μια Λ30- Eheim 1250 εισαι υπερκαλυμενοςΟι εποχες για τον ενα μηνα εχουν περασει Τωρα σε 3-4 μερες μαχ θα ειναι ετοιμαΕπισης αν το ΠΜ κουτι ειναι γεματο μπορειτε να στελνετε Πμ στον χρηστη "orion":tomato: (τρομαρα του) αν και σε λιγο θα υπαρχει email για αμεση επικοινωνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάϊος 17, 2006 Author #39 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 καλα βασικα στο msn δεν μπενεις γιατι εχω πολυ λιγο χορο και πρεπει να κανουμε το σχεδιο για τανκ χλωμο το βλεπω αλλα λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower1 Μάϊος 17, 2006 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Καλησπερα σε ολους :) Μιχαλη ευχαριστω για τις διορθωσεις...ειναι τα πρωτα μου βηματα στην υδροψυξη και μολις μπει θα δοκιμασω και να clockaro λιγο το συστημα μου Οσο για την αντλια σκεφτηκα οτι αφου εχω τωρα τα λεφτα γιατι να μην παρω κατι καλυτερο που θα ειναι ικανο να ανταπεξελθει και στο μελλον???ουτως η αλλως τα λεφτα δεν ειναι τρελα...και για το tank θελω και εγω ενα αν γινεται και τα ρακορ το ενα απεναντι απο το αλλο οντως θα βοηθουσε περισσοτερο μεσα στο κουτι... Τελος,το mail που εχεις στο site σου mixaliseleven@yahoo.gr αν δεν κανω λαθος,προσπαθησα να στηλω εκει αλλα το gmail το επιστρεφει συνεχεια πισω λεγοντας οτι δεν υπαρχει...Αφου συνεργαζεσαι με τον unseen και η παραγγελια μας απο alphacool θα γινει μεσω εκεινου ισως θα ηταν καλυτερο να γινουν ολα ενα πακετο blocks-pump-tank-σωληνες tygoon και να μου τα στηλετε.μαη κανουμε δηλαδη πολλα πακετα και ερχονται μισα μισα :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.