Jump to content

Σχεδια για νερο....

Strategos

Recommended Posts

Η αντλία δέ θα χωρέσει εκεί που την έχεις στο σχέδιο...εκτός κι αν χρησιμοποιήσεις γωνιακό ρακόρ στην έξοδό της (από πάνω) αλλά τότε μάλλον χαλάς τη ροή...

Να την βάλει ξάπλα παίζει? Μιλάμε πάντα για 1250 απ'ότι κατάλαβα, έτσι?

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Εγω θα σου έλεγα να βγάλεις το ψυγείο έξω γιατί

1. ότι θερμοκρασία θα παίρνει η υδρόψυξη θα την ξαναρίχνει μέσα

2. Πιο εύκολο setup αλλά πιο δύσκολο στις μετακινήσεις.

Κάτι άλλο που δεν μου αρέσει. Συνδέεις την κάρτα κατευθείαν με σωλήνα απο το μπλοκ του επεξεργαστή. Εγω έχω κάνει κάτι άλλο, θα ανεβάσω φωτογραφία απο το σύστημα μου μώλις βρω το καλώδιο της ψηφιακής, γρρρ

Αρχική απάντηση από inertiacreep

Η αντλία δέ θα χωρέσει εκεί που την έχεις στο σχέδιο...εκτός κι αν χρησιμοποιήσεις γωνιακό ρακόρ στην έξοδό της (από πάνω) αλλά τότε μάλλον χαλάς τη ροή...

Να την βάλει ξάπλα παίζει? Μιλάμε πάντα για 1250 απ'ότι κατάλαβα, έτσι?

παιζει και l30 λες να μην χοραει σε 2 συνεχομενες θηκες 5/2' ?

Νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα η διαταξη σου καπως ετσι :innocent: :innocent: :innocent:

idropsiksiadoberesized9wq.jpg

Με κοκκινο παριστανω το ζεστο νερο

Με μπλε παριστανω το κρυο :D :D

βασικα και εγω ψαχνομαι τωρα να βαλω ιδροψυξη και καθισα και εκανα ενα προχειρο σχεδιο για το δικο μου Η/Υ :D :D :D :D

αν καποιος βλεπει κατι που δεν ειναι σωστο ας μου το πει να το διορθωσω :p :p :p :p

Αυτο που με απασχολει ειναι αν η D5 μπορει να "αντεξει" αυτο το "υψηλων" χωρις να εχω απωλειες σε αποδοση...

Βάλε τα μπλοκ σε σειρά...cpu->gpu και μετά όπως τα έχεις ήδη.

Δεν θα κερδίσεις κάτι ουσιαστικό έτσι όπως το έχεις τώρα, και θα γλυτώσεις και 2 Υ από το κύκλωμα και κάμποσα cm σωλήνα.

Αρχική απάντηση από darkCount

Βάλε τα μπλοκ σε σειρά...cpu->gpu και μετά όπως τα έχεις ήδη.

Δεν θα κερδίσεις κάτι ουσιαστικό έτσι όπως το έχεις τώρα, και θα γλυτώσεις και 2 Υ από το κύκλωμα και κάμποσα cm σωλήνα.

αυτο σκεφτομουν και εγω οποτε σε διαταξη ειμαι οκ, τωρα να δουμε τι χοραει ...

Αρχική απάντηση από zpower1

Νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα η διαταξη σου καπως ετσι :innocent: :innocent: :innocent:

idropsiksiadoberesized9wq.jpg

Με κοκκινο παριστανω το ζεστο νερο

Με μπλε παριστανω το κρυο :D :D

βασικα και εγω ψαχνομαι τωρα να βαλω ιδροψυξη και καθισα και εκανα ενα προχειρο σχεδιο για το δικο μου Η/Υ :D :D :D :D

αν καποιος βλεπει κατι που δεν ειναι σωστο ας μου το πει να το διορθωσω :p :p :p :p

Αυτο που με απασχολει ειναι αν η D5 μπορει να "αντεξει" αυτο το "υψηλων" χωρις να εχω απωλειες σε αποδοση...

Με αυτήν την διάταξη θα έχεις πρόβλημα με την κατανομή της ροής γιατί δεν θα είναι ισόποση σε κάθε μπλοκ όπιο έχει μεγαλύτερη αντίσταση θα παίρνει λιγότερο νερό

Δηλαδη εσεις εννοειτε κατι τετοιο...

idropsiksi25oi.jpg

Αυτον τον τροπο ομως (χωρις να ξερω και πολλα) το ζεστο νερο πλεον απο τον επεξεργαστη παει να "ψυξει" την gpu...Αυτο δεν εκουγεται λιγο λαθος???εγω για αυτο εβαλα τα 2 Υ για να εχει καθε block σε καθε ανακυκλωση "φρεσκο" δροσερο νερο :D :D :D

ΟΚ,ευχαριστω :) :) :)

αφου εκλεισε και η παραγγελια :p :P :p :P

τωρα πρεπει να βρω τον 11 να μου φτιαξει ενα τετοιο τανκ :o :o :o

Κυριε 11,κυριε 11 παρακαλω παρακαλω θελω και εγω ενα τετοιο τανκ :p :P :p :P

Αρχική απάντηση από zpower1

ΟΚ,ευχαριστω :) :) :)

αφου εκλεισε και η παραγγελια :p :P :p :P

τωρα πρεπει να βρω τον 11 να μου φτιαξει ενα τετοιο τανκ :o :o :o

Κυριε 11,κυριε 11 παρακαλω παρακαλω θελω και εγω ενα τετοιο τανκ :p :P :p :P

Αμα θες να γλιψεις κατι γλιψε ενα magnum:rofl:

Ποιος ο λογος να κανεις τα ευκολα δυσκολα με τα Υ Βαζεις τα μπλοκ σε σειρα οπως σου ειπαν τα παιδια πιο πανω και εισαι οκ

Επισης η εισοδος του μπλοκ ειναι στο κεντρικο ρακορ και οχι στο πισω που το εχεις σχεδιασει

Στο τανκ τα ρακορ μπορουν να μπουν και το ενα απενατι απο το αλλο Ετσι πιστευω θα σε βοηθησει στο ευκολοτερο στησιμο του συστηματος

Ποιος ο λογος να χρησιμοποιησεις την αντλια που εχεις στο σχεδιο σου? Αν δεν πας για τις απολυτες επιδοσεις με μια Λ30- Eheim 1250 εισαι υπερκαλυμενος

Οι εποχες για τον ενα μηνα εχουν περασει Τωρα σε 3-4 μερες μαχ θα ειναι ετοιμα

Επισης αν το ΠΜ κουτι ειναι γεματο μπορειτε να στελνετε Πμ στον χρηστη "orion":tomato: (τρομαρα του) αν και σε λιγο θα υπαρχει email για αμεση επικοινωνια

Καλησπερα σε ολους :) :) :)

Μιχαλη ευχαριστω για τις διορθωσεις...ειναι τα πρωτα μου βηματα στην υδροψυξη και μολις μπει θα δοκιμασω και να clockaro λιγο το συστημα μου :p

Οσο για την αντλια σκεφτηκα οτι αφου εχω τωρα τα λεφτα γιατι να μην παρω κατι καλυτερο που θα ειναι ικανο να ανταπεξελθει και στο μελλον???ουτως η αλλως τα λεφτα δεν ειναι τρελα...και για το tank θελω και εγω ενα αν γινεται και τα ρακορ το ενα απεναντι απο το αλλο οντως θα βοηθουσε περισσοτερο μεσα στο κουτι...

Τελος,το mail που εχεις στο site σου mixaliseleven@yahoo.gr αν δεν κανω λαθος,προσπαθησα να στηλω εκει αλλα το gmail το επιστρεφει συνεχεια πισω λεγοντας οτι δεν υπαρχει...Αφου συνεργαζεσαι με τον unseen και η παραγγελια μας απο alphacool θα γινει μεσω εκεινου ισως θα ηταν καλυτερο να γινουν ολα ενα πακετο blocks-pump-tank-σωληνες tygoon και να μου τα στηλετε.μαη κανουμε δηλαδη πολλα πακετα και ερχονται μισα μισα :jump: :jump: :jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.