Strategos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2006 Λοιπον μια και πρεπει να μπει νερο κανω σχεδια για εξωτερικη με l30 2 ψυγειο black ice μαλλον και 2 μπλοκ για vga και cpu. Τωρα με απασχολει η ροη και το απο που θα περνουν ρευμα τα φαν αφου θα ειναι εξω αλλα τελικα μαλλον θε φτιαξω 2 πλο μολεξ 1-2 μετρα γιατι ειμαι full ας δωσω ενα σχεδιο πρωτα π.σ: ολα θα ειναι εξω και το ψυγειο και το τανκ και η αντλια και καλωσηρθα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Μπορεις να παρεις καποιες ιδεες απο εδω:http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?s=&forumid=47http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?s=&forumid=49Ετσι χυμα θα τα εχεις δλδ?(αντλια,ψυγειο κτλ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάϊος 16, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 ναι θα εχω κλειστο το καπακι που στην φωτο το εχω ανοιχτο και θα τα εχω ετσι διπλα στην σειρα,αμα βρω τον eleven και βρω και μολεξ καλοδιο για να βγαινει εξω απο το κουτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Μάϊος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Προτίμισε καλύτερα eheim1250. Δεν είναι και τόσο τραγική η διαφορά στην τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάϊος 16, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από georgesod Προτίμισε καλύτερα eheim1250. Δεν είναι και τόσο τραγική η διαφορά στην τιμή εχεις και καμια αλλη προταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Μάϊος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Θα σου πω την δικιά μου σύνθεση. Εheim1250, Λάστιχα clearflex (τα tygon είναι υπερβολικά ακριβά) cpu block 11, gpu maze4 (τότε που το πήρα δεν είχε ο 11 διαθέσιμα) και ψυγείο transit. Αν το βάλεις (το ψυγείο) μέσα στο κουτί τότε πας για διπλό ενώ αν το βάλεις πάνω χαλαρά το τριπλό από το xtremeshop γύρω στα 80. Φουρφούρια ότι θες εσύ φυσικά 12-άρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Μάϊος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Eδώ Θα τα βρεις τα πιο πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάϊος 16, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 ελεγα για εξωτερικο διπλο black ice 2 και block apo eleven απο οτι βλεπεις wave master εχω κουτι και δεν χοραει τπτ βεβαια αν παρω διπλο στο μελλον αν αλλαξω κουτι θα χοραει ενω το τριπλο οχι αλλα αν εχει αρκετη διαφορα στην αποδοση ψινομαι και για το τριπλο το τρανσιτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 16, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Αφου δεν σε χωραει το κουτι καλυτερα βαλε το ψυγειο πανω απο το κουτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάϊος 16, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 μπορεις να βαλεις το ψυγειο στον πατο και να ανοιξεις τρυπα να παιρνει αερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάϊος 16, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 με καμια κυβερνηση στον πατο δεν χοραει τπτ τωρα για το πανο το σκεφτομε αλλα αφου ετσι και αλλιος θα κατεβενει το νερο στο τανκ και στην αντλια καλο θα ιταν και ετσι οπως ειναι στο σχεδιο, ενοειτε οτι στο σχεδιο δεν το διχνω μεσα στο κουτι το δειχνω εξω απο το κουτι ορθιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barc0de1416003205 Μάϊος 16, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Επειδη σκεφτομαι και εγω να κανω κατι αναλογο σε ιδιο κουτι οντως στο πατο δυσκολα θα χωρεσει.Μαλλον πανω ειναι η πιο ανετη θεση στο συγκεκριμενο κουτι για ψυγειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Μάϊος 16, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 και γιατι δεν κοβεις την οροφη ακριβως απο εκει που τελειωνει το tagan δλδ να αρχιχεις και πανω απο τα cd-rom (περνει χαλαρα ενα διπλο εκει).. θα χασεις 2 θεσεις για cd-rom με τα ανεμηστηρια πανω στο ψυγειο.μετα η αντλια μπορει να μπει εκει που θελεις να βαλεις το ψυγειο τωρα και να παρεις και ενα τανκ μικρο και στρογυλο για να το βαλεις ορθιο μπρωστα απο απο την αντλια..τα καλωδια να τα περασεις απο πισω και οσα ειναι αχρηστα και μεγαλα να κοψεις η να τα καταργισεις..πιστευω οτι και το κουτι σου θα γινει καλυτερο αλλα και θα τα εχεις ολα μεσα στο κουτι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάϊος 16, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 οχι και να το χαλασω κιολλας αν ειναι ετσι ξερω και γω , το ψυγειο θα μπει εξω και μαλλον διπλα η ορθιο η με τα σταντς δεν ξερω για αυτο σας ρωταω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barc0de1416003205 Μάϊος 16, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Εκτος απο τη πιθανοτητα να χαλασει,ακομα και να κοπει η οροφη,νομιζω δεν ειναι αρκετο το μηκος που χρειαζεται. Εγω σκεφτομαι και προτεινω στην οροφη βιδωτο με μακριες βιδες ωστε να εχει αρκετο κενο απο κατω(Alexisferos Rulez ) . Ετσι μπαινει ανετα και μεγαλυτερο ψυγειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Μάϊος 16, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 μα γιατι θα το χαλασεις.. κατι τρυπουλες θα του κανεις που δεν ειχε απο την μανα του...μια αλλη λυση ειναι να φτιαξεις εξωτερικο κουτακι για την υδροψυξη σου που να περιεχει το ψυγειο το τανκ και την ανλια και τα λαστιχα να περνανε απο καποιο ελευθερο pci. ετσι και χωρο κερδιζεις μεσα στο κουτι και το νερακι σου το εχεις μαζεμενο και οχι χυμα πεταμενο απο εδω και απο εκει...ο skinny13 ειχε κανει κατι ομορφα κουτακια που μπορεις να δεις εδωhttp://www.octech.gr/forum/index.php?PHPSESSID=e74b909cff12ce8a7e6738d003b199ce&topic=71.msg1969#msg1969http://www.octech.gr/forum/index.php?PHPSESSID=e74b909cff12ce8a7e6738d003b199ce&topic=71.msg2705#msg2705επισεις πολυ καλο ειναι και αυτο εδω http://www.octech.gr/forum/index.php?PHPSESSID=e74b909cff12ce8a7e6738d003b199ce&topic=71.msg7509#msg7509αν και ειμαι τις αποψης οτι ολα πρεπει να ειμαι μεσα στο κουτι...καποιος αλλος χρηστης του φορουμ ειχε ενα τελειο μαυρο εξωτερικο κουτακι που αποτελουνταν απο ενα παλιο κουτι υπολογιστη αλλα δεν μπορω να το βρω τετοια ωρα..ελπιζω να σου εδωσα μερικα στοιχεια και ιδεες για να μην αφησεις ετσι χυμα το νερακι σου ιδικα οταν εχεις τοσο ομορφο κουτιedit: οριστε και ενα που ηταν μεσα στα ματια μου και το ξεχασαhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=14835 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάϊος 17, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 τα εχω δει αλλα χυμα ειναι ποιο ωραια αλλα πρεπει να βρω βασεις και καπως να τα κολισω κοντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάϊος 17, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 επισης κατι σαν το το τελευτεο του thelab θελω να κανω αλλα να το εχω ορθιο μια και πανο δεν γινεται απο την στιγμη που απο πανω θα περναει το 1 καλοδιο γιατι ετσι και αλλιος εχει τρυπα απο εκει... αληθεια ομως το τανκ και τιν αντλια που τα εβαλε αυτος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάϊος 17, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 τωρα εκανα ενα αλλο σχεδιο με διπλο ψυγειο ολα μεσα εκτος απο το ψυγειο που ειναι απο πανο μονο πρεπει να βρω mod tank και για την αντλια σαν χωρο 2 θηκες 5/2' 10 cm υψος δλδ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάϊος 17, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Να σου προτείνω και γω κάτι...Το ψυγείο στον πάτο του κουτιού -εξωτερικά- αλλάζοντας τα ποδαράκια ή φτιάχνοντας μια βάση που θα το σηκώσει ψηλότερα (αν φυσικά έχεις χώρο για ένα ψηλότερο κουτί). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.