Jump to content

Θα δειτε τον κωδικα Da Vinci;;;

hayabusa

Θα δειτε τον κωδικα Da VInci;;;  

58 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Εγώ θα πάω μετά κανένα μήνα προβολών που θα 'ναι άδεια η αίθουσα και θα κάτσω άνετα κι ωραία με την παρέα μου και θα το δω. Περισσότερο απο περιέργεια. Το βιβλίο το έχω διαβάσει και μου άρεσε αρκετά. Έτσι κι αλλιώς τόσες άθλιες ταινίες έχω δει. Γιατί όχι αυτή;

Όσο για την άποψη της εκκλησίας, no comments..... Ένα μυθιστόρημα έγγραψε ο άνθρωπος, είχε κάποιες ιδέες και τις εξέφρασε μέσα απο κει. Ή στην τελική μπορεί να μην είχε ιδέες αλλά απλώς τεράστια φαντασία. Με την ίδια λογική πρέπει να απαγορευτούν οι μισές ταινίες και βάλε λόγω ανακρίβειας για την πίστη μας....

Αρχική απάντηση από suboy

εγω θα βγαλω και μπλουζα και θα λεει: ..:Ειδα τον κωδικα Da Vinci:..

cd /abandon_disk/unholy_folder
./configure
make -rm church_protection(CrossForce)
make install

DaVinci SourceCode is compiled and regenerated successfully

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe::rofl: :rofl:

Η ταινία πήρε άσχημες κριτικές οπότε, στο μέλλον σε βίντεο.

Το βιβλίο είναι χείριστο. Προσπαθώντας να μιμηθεί την γεμάτη εικόνες γραφή του Ρεϊμον Τσαντλερ, γράφει χειρότερα και από τον Ζεράρ ντε Βιλιε. Πλατειάζει αφόρητα και έχει κουραστικές περιγραφές.

Θα συνιστούσα το όνομα του ρόδου, ένα αριστούργημα με παραπλήσιο θέμα, και μια γραφή γλαφυρή και ρέουσα.

Ειδικα με το θεμα της ταινιας δεν εμπιστευομαι στο ελαχιστο τα αρνητικα που ακουσα στα δελτια ειδησεων καθως και τις κακες κριτικες.Δεν θα ηταν καθολου δυσκολο ολα αυτα να ερχονται απο κυκλους που δεν θελουν την επιτυχια της ταινιας.Απο την αλλη,εχω διαβασει το βιβλιο,μου αρεσε και δεν με πειραζει να δω την ταινια,ασχετως αν ειναι καλη η κακη...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 22:54]

Εγώ θα πάω μετά κανένα μήνα προβολών που θα 'ναι άδεια η αίθουσα και θα κάτσω άνετα κι ωραία με την παρέα μου και θα το δω. Περισσότερο απο περιέργεια. Το βιβλίο το έχω διαβάσει και μου άρεσε αρκετά. Έτσι κι αλλιώς τόσες άθλιες ταινίες έχω δει. Γιατί όχι αυτή;

Όσο για την άποψη της εκκλησίας, no comments..... Ένα μυθιστόρημα έγγραψε ο άνθρωπος, είχε κάποιες ιδέες και τις εξέφρασε μέσα απο κει. Ή στην τελική μπορεί να μην είχε ιδέες αλλά απλώς τεράστια φαντασία. Με την ίδια λογική πρέπει να απαγορευτούν οι μισές ταινίες και βάλε λόγω ανακρίβειας για την πίστη μας....

Και όχι μόνο για την πίστη μας. Όλες οι ταινίες έχουν ανακρίβειες, από ασήμαντες μέχρι πάρα σημαντικές, σε όλους τους τομείς

ο κεντρικός πυρήνας του θέματος είναι ευρέως γνωστός εδώ και πολλά χρόνια πριν καν βγει το βιβλίο, ακόμα και σε ελληνικά περιοδικά που ασχολούνται με τέτοια θεματολογία. Καθώς δεν μου φάνηκε ενδιαφέρον ως θέμα δεν είχα διαβάσει το βιβλίο παρόλο που στην πορεία έγινε και best seller. Για την ταινία θα την δω γιατί δεν θα φάει και τόση ώρα όση να διαβάσεις ένα βιβλίο και θα είναι και τζάμπα.

Για τις αντιδράσεις δεν με απασχόλησαν, οι γνωστοί υπερευαίσθητοι σε τέτοια ζητήματα θα αντιδρούσαν. Όμως σήμερα στις ειδήσεις είδα απόσπασμα από μία συνέντευξη των συντελεστών τις ταινίας, ο τομ ο σκηνοθέτης και άλλοι από την κομπανία, κάποια στιγμή ένας πετάει το αχαρακτήριστο « τουλάχιστον αποδείξαμε ότι ο Χριστός δεν ήταν gay και άρχισαν να χαχανίζουν και να χαζογελάνε. Εκεί ομολογώ και πείτε με όπως θέλετε μου άναψαν τα λαμπάκια!!!! Αν έχουν τα κότσια ας πάνε να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Μωάμεθ να σφάζει, να βιάζει παιδάκια και να λεει τις ανοησίες του για τους χοίρους, τα πιλάφια και τις παρθένες. Τουλάχιστον θα ήταν ιστορικά ακριβές και όχι μυθιστορία που βρίσκουν ως άλλοθι. Βέβαια δεν τολμούν να το κάνουν, αλλά θεωρούν δεδομένο ότι οι ευρωπαίοι - χριστιανοί (όσοι τουλάχιστον νιώθουν έτσι)θα κάτσουμε να καταπιούμε τα πάντα, κοινώς χαβαλέδες και αδελφάρες. Και δεν έχουν μάλλον άδικο. Με την ευκαιρία που είναι όλοι αυτοί που βγαίνουν να υπερασπιστούν και τον "τελευταίο αδικημένο" της Γης, που έλεγαν για τα σκίτσα του Μωάμεθ ότι προσβάλαμε τους μωαμεθανούς που έχουν προβλήματα, είναι καταπιεσμένοι και μπλα μπλα μπλα, γιατί δε βγαίνει κανείς να πει κάτι ανάλογο και σε αυτή την περίπτωση.

Σημείο ότι η εικόνα σήμερα υπερτερεί του γραπτού λόγου. η πραγμάτεια Holy Blood, holy grail είχε βγεί 20 χρόνια πρίν τον κώδικα DaVinci με το ίδιο θέμα. Τότε γιατί δεν έγίνε πανικός; Επειδή δε γυρίστηκε ταινία;

ειδα χθες την ταινια (btw ster cinemas Αχαρνων suckssss) και πραγματικα ενθουσιαστηκα!υποθεση ,πλοκη ,ατμοσφαιρα σε κανουν να εισαι συνεχως στην ''τσιτα'' και να σκεφτεσαι διαρκως.θεωρω οτι δεν ειμαι σε θεση να αξιολογησω και να εκτιμησω σε ικανοποιητικο βαθμο τις ιστορικες αναφορες της ταινιας..τουλαχιστον με εβαλε και 'μενα στο τρυπακι της αμφισβητησης και της ερευνας..με καλυτερη αρχη την αγορα και την αναγνωση του ομωνυμου βιβλιου (με καταφερανε και 'μενα :p )

Αρχική απάντηση από astrolabos

Σημείο ότι η εικόνα σήμερα υπερτερεί του γραπτού λόγου. η πραγμάτεια Holy Blood, holy grail είχε βγεί 20 χρόνια πρίν τον κώδικα DaVinci με το ίδιο θέμα. Τότε γιατί δεν έγίνε πανικός; Επειδή δε γυρίστηκε ταινία;

Μάλλον επειδή αυτό το βιβλίο το διάβασαν και το πήραν στα σοβαρά κυρίως κύκλοι που ασχολούνται με τα ufo τις συνομωσίες πιστεύουν στο Δία κλπ. ενώ τώρα το μήνυμα πέρασε σε όλους,

Προσωπικά θεωρώ το βιβλίο κακό σε βαθμό που να σε κάνει να θεωρείς τον χρόνο που το αφιέρωσες χαμένο.Και αυτό για ένα βιβλίο, είναι βαριά κουβέντα.

"Ένας συγγραφέας οφείλει να μην καταδέχεται να μετατρέπει την διήγησή του, όταν αυτή είναι αληθινή, σε παιχνιδάκι εκπλήξεων, μέσα από τέσσερεις τόμους, από τον έναν υπόγειο διάδρομο στον άλλον, για να του δείξει τελικά ένα σε κατάσταση ακαμψίας πτώμα και να του πεί υπό τύπον επιλόγου, πως τον τρόμαζε συνέχεια με μια πόρτα κρυμμένη κάτω από κάποιο χαλί ή με έναν νεκρό παρατημένο κάτω από ένα σανιδένιο πάτωμα"

Ονόρε Ντε Μπαλζακ

Φυσικά ο Μπράουν δεν διατείνεται ότι η διήγησή του είναι αληθινή, αλλά και πάλι η ιδέα του "Γυρίζω όλο τον κόσμο ψάχνωντας και ανακαλύπτω ότι η λύση ήταν εκεί από όπου ξεκίνησα" έχει πάψει να είναι ελκυστική και σίγουρα δεν είναι καινοτόμος.

Όσο για την ταινία, δεν έχω σκοπό να την δώ στο σινεμά. Σε DVD και μόνο με παρέα,έτσι ώστε να μειωθεί το ποσό που θα δώσω.

Απ'ότι έχω ακούσει η ταινία έλαβε αρνητικές κριτικές και απογοήτευσε το κοινό. Πιστεύω ότι αυτό είναι επόμενο για προϊόντα που βγαίνουν με αποκλειστικό στόχο την εκμετάλλευση της εμπορικής επιτυχίας άλλων προϊόντων(όπως το βιβλίο στην προκειμένη περίπτωση). Το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τη έκδοση και επιτυχία του βιβλίου μέχρι την κυκλοφορία της ταινίας ήταν ανεπαρκές για την επίτευξη κάποιου ποιοτικού αποτελέσματος.

Οπότε την ταινία θα την δω μάλλον σε dvd.

@DORIAN O Παπατσάκαλος είσαι; Γιατί σου άναψαν τα λαμπάκια; Δεν ξέρω αν ο Χριστός έκαψε, βίασε, έκλεψε αλλά οι συνεχιστές του......ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!! ΤΟ φχαριστήθηκαν οι άνθρωποι.

προς Ποντίφικα. (ελπίζω το όνομα σου να μην είναι επηρεάσμενο απο το Βατικανό-οπότε κάλά κάνεις και το κατηγορείς.):devil:

Όταν ένα βιβλίο σε "κρατάει" για να δεις τι γίνεται μετά, μόνο αποτυχημένο δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις ανεξάρτητα από το αν δέχεσαι ή όχι τα μυνήματα που περνάει. Και όταν αρχίζεις να διαβάζεις ένα βιβλίο σίγουρα δεν είναι πολύ φρόνιμο να ξέρεις το τέλος. Φυσικά και χάνει. Οπότε αν το βιβλίο είναι μαγνήτης και έχει αδιάφορο ή απρόσμενα κακό τέλος δεν πάει να πει ότι είναι ΚΑΚΟ και το ΒΙΒΛΙΟ.

Λοιπόν εγώ δεν θα δω την ταινία διότι έχοντας διαβάσει το βιβλίο, δεν θέλω να έχω στο μυαλό μου τον HANKS κάθε φορά που σκέφτομαι τον Robert ή τον RENEU στην θέση του ΦΑΣΕ. Καλύτερα να κρατήσω τα σκηνικά και τα πρόσωπα όπως να έχω "φτιάξει" εγώ.

Για ένα συμφωνώ με αυτούς που κατηγορούν το βιβλίο. Ο BROWN λεφτά θέλει να βγηάλει ο άνθρωπος και Μπράβο του. Το θέμα είναι ότι αναφέρει ΗΔΗ γνωστά πράγματα περι θρησκείας. ΤΟ ερωτήμα που έχω είναι ΓΙΑΤΙ τώρα όλα αυτά τα περί της Φύσης του Χριστανισμού; Μήπως οι "ΕΧΟΝΤΕΣ τα ΗΝΙΑ" κατάλαβαν ότι δεν τραβάει πια το ζήτημα όπως μας το προσφέραν τόσα χρόνια και προσπαθούν να το κάνουν πιο ΑΠΤΟ για τον "ψαγμένο" πια άνθρωπο;

Ξέφυγα λίγο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.