Jump to content

Θα δειτε τον κωδικα Da Vinci;;;

hayabusa

Θα δειτε τον κωδικα Da VInci;;;  

58 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Eιδικα οσοι διαβασαν το βιβλιο και τους αρεσε, θα δουν την ταινια σαν μια αψογα και 99% πιστη οπτικοακουστικη μεταφραση του βιβλιου.Αληθευει οτι η ατμοσφαιρα των δυο πρωταγωνιστων δεν ειναι οπως του βιβλιου αλλα δεν ενοχλει καθολου.Μονο και μονο για τις τοποθεσιες αξιζει πολυ η ταινια.

Η ταινια ειναι φοβερη την ειδα παρασκευη.το βιβλιο δεν το εχω διαβασει για να ξερω αλλα ειχε ανελπιστα γοργη δραση και πολλες ανατροπες.μην σχολιασω την σκηνοθεσια που ηταν απλα εκπληκτικη..

Εμενα μολις μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα το τρομερο. Το ξανασκεφτομαι το να την δω τωρα. Ασε που θα εχω κ τον Πετρο απο πισω να πεταει ποπκορν-φυστικια και διαφορα γενικα ξηροκαρπια.

Εγώ θα την δώ γαιτί μ'άρεσε πολύ το βιβλίο!οι κριτικές δέν μου λένε ακι τπτ μιάς και δέν 3έρο το καταπόσο είναι αντικειμενικές.έβνας λόγος παραπάνω είναι η αντίδραση στην εκκλήσία!! :p η οπόια τελικά 3έρει που στοχέυει... σε αγράμματους και αμόρφωτους γέρους που πιστεύουν το ιτι να κλεισουν μερικούς δρόμους της αθήνας κάνοντας πορείες για να διαμμαρτυρηθουν είναι κάτι το φυσιολογικό...

Αρχική απάντηση από Chosen

Ναι. Γιατί θέλω να κάτσω πίσω από τον YDinopoulos και να του πετάω ποπκόρν στο σβέρκο.

Τσάμπα κόπος.

Δοκίμασα κι εγώ αλλά απέτυχα.

Μιλάμε έχει αδυνατίσει τόσο πολύ που θες σκόπευτρο για να τον πετύχεις.

Ενώ η Αγάπη, αν και στον ίδιο κακό δρόμο, αποτελεί ακόμα τον ορισμό του εύκολου στόχου.

:p

Αρχική απάντηση από RootX

Η ταινία απογοήτευσε, όσοι έχετε διαβάσει το βιβλίο πιστεύω θα συμφωνήσετε.

σοβαρα μιλας; δεν το περιμενα. μαλλον θα περιμενω να κυκλοφορησει σε DVD.

αληθεια μηπως; γνωριζει κανεις ποτε αναμενεται;

Δεν εχω διαβασει το βιβλιο (αλλωστε εχω να διαβασω "εξωσχολικο/λογοτεχνικο" βιβλιο) απο την 3η λυκειου που ειχα σπασει το ποδι μου στο μπασκετ...

Την περιμενα πολυ χειροτερη απο αυτα που ειχα ακουσει απο αλλα ατομα.

Βλεπεται πολυ ευχαριστα.

Αρχική απάντηση από RootX

Η ταινία απογοήτευσε, όσοι έχετε διαβάσει το βιβλίο πιστεύω θα συμφωνήσετε.

Θα συμφωνησω απολυτα. Απο τις πιο σαχλες μεταφορες βιβλιου σε ταινια....

Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 13:36]

Δεν εχω διαβασει το βιβλιο (αλλωστε εχω να διαβασω "εξωσχολικο/λογοτεχνικο" βιβλιο) απο την 3η λυκειου που ειχα σπασει το ποδι μου στο μπασκετ...

Την περιμενα πολυ χειροτερη απο αυτα που ειχα ακουσει απο αλλα ατομα.

Βλεπεται πολυ ευχαριστα.

μαλλον οσοι ειχαν διαβασει το βιβλιο πρωτα περιμεναν κατι καλυτερο.....οσοι ειδαν μονο την ταινια ψαχνουν εναγωνιως το βιβλιο.......

εγω ανηκω στην 2η κατηγορια.

To βιβλίο ήταν Καλό.

Η ταινία δεν θα είναι.

Όμως δεν πρέπει να γινονται συγκρίσεις Ταινία - Βιβλιο.

Επομένως....1) ΟΧΙ

Γιατί...........2) Έχει Χ - ΜΕΝ 3

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.