Jump to content

Θα δειτε τον κωδικα Da Vinci;;;

hayabusa

Θα δειτε τον κωδικα Da VInci;;;  

58 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Σκεφτηκα να ανοιξω αυτη την δημοσκοπηση για να δουμε τις αποψεις τοων μελων του φορουμ πανω στο συγκεκριμενο θεμα που τον τελευταιο καιρο εχει γινει κατι περισοοτερο απο αγαπημενο των καναλιων αλλα και διαφορων αλλων εκπομπων.

Θερμη παρακληση: μαζι με το ΝΑΙ η το ΟΧΙ σας βαλτε και μια μικρη αιτιολογηση για να ειναι οι αποψεις περισσοτερο ξεκαθαρες.

Εγω προσωπικα θα παω να το δω γιατι με εχει φαει η περιεργεια αλλα και επειδη το βιβλιο ηταν τελειο και περιμενω κατι αναλογο και σε ταινια.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Ακόμα και αυτοί που δεν ήξεραν τι είναι και δεν είχαν σκοπό να το δούνε λόγω της δημοσιότητας που πήρε θα το δουνε... Οπότε όσοι μάχονται κατά του κάνουνε μια τρύπα στο νερό....

Δεν διάβασα το βιβλίο και βαριέμαι γενικά τους κινηματογράφους, αλλά θα πάω να το δω έχοντας έναν λόγο παραπάνω. Όλους αυτούς τους υποκριτές παπάδες και θείτσες και ανθρώπους γενικά χωρίς "μαγκιά και ήθος" που βγαίνουν και κράζουν

Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, ούτε ξερω τι ειναι αυτός ο κώδικας και σε ποια γλώσσα είναι γραμμένος, αλλά θα πάω να το δω γιατι οσοι εχουν διαβασει το βιβλιο μου ειπαν οτι ειναι πολυ ωραίο και ότι πρέπει να παω να το δω. Πολυ δημοσιότητα πέφτει όμως και συνήθως ότι συμβαίνει αυτό είναι χαλασμένη η πατάτα (βλ Harry Potter).

Λέτε να πάμε καμια Θεσσαλονικιότικη εκδρομή στα Start, Village, oden ? :p:banging:

Εφ'όσον η Ελληνική Εκκλησία (και κατά συνέπεια και το Ελληνικό Κράτος - 1 δεν είναι αυτά?) μας προτείνει ευγενικά να μην τη δούμε, εγώ δεν μπορώ να θέσω τον εαυτό μου σε άλλον έναν τέτοιο ανούσιο πειρασμό. Η ταινία έχει σαφείς ιστορικές ανακρίβειες ως προς τη θρησκεία μας, και πρέπει όλοι να πάρουμε θέση γι' αυτό! Το πρώτο που θα κάνω θά ναι να την κατεβάζω συνέχεια και να την σβήνω (επειδή με τις φωτιές δεν τα πάω και πολύ καλά).

δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος για το συγκεκριμένο θέμα...ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και τα πιστεύω του..είναι δυνατόν να τον επηρεάσει μια ταινία ή ένα βιβλίο για τις πεπειθήσεις του??τότε μάλλον δεν είναι σίγουρος τόσο καιρό γι ατυό που πιστεύει...και στο κ'ατω κάτω αν μετά από την ταινία έχει αμφιβολίες, είναι στο χέρι του να κάτσει να ψάξει περισσότερες πηγές και να εξακριβώσει όλα οσα δεν ειναι σιγουρος..

Εγώ πάντως θα πάω να τη δω...:p

Αρχική απάντηση από dimitris74

εχω ήδη βγάλει εισιτήρια να ξαναδώ λιγο παρίσι,

παντως ο αρτικος κύκλος θα έκανε καλύτερη ταινία απο τον κώδικα da vinci

Ναι..πολυ ωραια...χιονια...παγοι κ τιποτα αλλο! Αυτο κ ισως το Ιlluminati.

Μου αρέσει το βιβλίο,μου αρέσει ο Τομ Χάνκς και ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ η Τοτού...Από τότε που είχε ανακοινωθεί οτι θα γυριστεί την περιμένω...

{ΟΤ} Με το Da Vinci έχουν χαθεί οι υπόλοιπες νέες ταινίες πχ x-Men 3 και Miami Vice {OT}

εγω θα την δω οταν βγει σε DVD διοτι φοβαμαι να παω στο σινεμα , φοβαμαι επιθεση εξτρεμιστων χριστιανων (μην κλειδωσουν πορτες μας καψουν , μας δηλητηριασουν, μας αποκεφαλισουν κλπ)

Αρχική απάντηση από ea6gka

εγω θα την δω οταν βγει σε DVD διοτι φοβαμαι να παω στο σινεμα , φοβαμαι επιθεση εξτρεμιστων χριστιανων (μην κλειδωσουν πορτες μας καψουν , μας δηλητηριασουν, μας αποκεφαλισουν κλπ)

χεχε.. σ'αυτη τη χώρα όλα να τα περιμένεις.

Απ'οτι έχω ακούσει εδώ πάντως, τα εισητήρια είναι όλα sold-out

Αρχική απάντηση από ea6gka

εγω θα βγαλω και μπλουζα και θα λεει: ..:Ειδα τον κωδικα Da Vinci:..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.