radpilot Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2006 Ένα καινούργιο βιντεάκι του επερχόμενου Sam & Max στο :http://www.telltalegames.com/samandmaxΕίχα γελάσει αρκετά πριν πολλά χρόνια. Ελπίζω το νέο Sam & Max να με κάνει να γελάσω εξίσου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Το έχουν κάνει web based ή εγώ δεν κατάλαβα καλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
radpilot Μάϊος 16, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Νομίζω πως θα είναι μόνο downloadable και δεν θα μπορείς να το αγοράσεις από κάποιο κατάστημα. Θα είναι σε μορφή μικρών επεισοδίων, σαν σειρά. I think so Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από radpilot Νομίζω πως θα είναι μόνο downloadable και δεν θα μπορείς να το αγοράσεις από κάποιο κατάστημα. Θα είναι σε μορφή μικρών επεισοδίων, σαν σειρά. I think so Ναι, το θέμα είναι μήπως δεν είναι καν downloadable αλλά το παίζεις κατευθείαν από web. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radpilot Μάϊος 16, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 Τώρα το έπιασα. ’ν θα είναι σαν το bone της ίδιας εταιρίας τότε θα είναι και downloadable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARRIOR Μάϊος 17, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Eιναι ενα απο τα αγαπημενα μου θα το κοιταξω και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάϊος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Από τα πιο ηλίθια/έξυπνα adventures evah! Μπορείς κ να να το κατεβάσεις κ να το δεις livestreaming... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.