Jump to content

PIII TUALATIN????

marios007

Recommended Posts

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά επειδή ψάχνω νε βρώ έναν παλιό επεξεργαστή (Socket 370) βρίσκω κάποιους επεξεργαστές PIII TUALATIN?

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι είναι αυτοί; Είναι επεξεργαστές μόνο για SERVER?

Thanks!

οι tualatin επαιζαν μονο στα τελευταια 815 και στα τελευταια via.

οι μητρικές που τον επαιρναν ειχαν σιγουρα το γραμμα Τ στην περιγραφή τους, πχ η asus cusl δεν τον επαιρνε αλλα τον έπαιρνε η asus tusl

με bios Update δεν εκανες δουλεια μιας και η ταση που έπαιρνε απο το chipset ηταν διαφορετική απο τους coppermine με αποτελεσμα να τον παιρνεις στο χέρι.

απο κει και πέρα για πληρη συμβατότητα κυκλοφόρησε ενας αντάπτορας της powerleap που μπορουσες να τον βάλεις σε οποιοδήποτε socket 370.

οι tualatin Κυκλοφορησαν σε δύο εκδόσεις.

σε celeron tualatin 1.2-1.3-1.4 που ουσιαστικά ηταν ίδιος με τους p3 coppermine ιδια cashe αλλα fsb 100 αντι 133 και οι Pentium tualatin me 512 cashe ου ηταν τα τελευταια μοντελα της γενιας p3 και έριχναν χαλαρα σε p4 socket 423.

πω πω τι μου θυμισες.. χαλαρα τα ριχνει σε π4..

το εχω ακομα το μηχανημα παιδια στην ελλαδα και δουλευει σφαιρατα, οπου και προσφατα του εκανα αναβαθμηση σε καρτα γραφικων και δισκο και dwd-rw :)

αποτελειτε απο ΑΒΙΤ ST6-RAID, 1.13 P3 TUALATIN, globalwin cak4-88t, 2x256 μνημουλες.

2χwd 20g ata 100 σε raid και νεο αποκτημα 1χ120 wd ata 100, plextor dvd-rw, creative live 5.1,pixel view play tv και η παλια καρτα γραφικων μου μια geforce 4600ti...

ισως ειναι ο μοναδικος υπολογιστης που δεν θα δωσω ποτε..

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre

Ορίστε παιδιά. Ο serverάκος στο γραφείο και δουλεύει ασταμάτητα για χρόνια.

Φανταστικό cpu. Κατά την άποψή μου, ο επόμενος αξιόλογος επεξεργαστής της Intel μετά τον Tualatin, ήταν ο Banias.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.