Jump to content

Προς τους μηχανοβιους του φορουμ...Noob here

tomhel

Recommended Posts

Η εμπειρία μου με μηχανές θα ελεγα ότι είναι από φτωχή εως ,,,, πατος ( στα νιατα μου από 12 17 ειχα ένα αυτόματο 50cc) , αλλα πλέον θα ήθελα να παρω ένα μηχανακι για να με εξηπηρετει στις μετακινήσεις μου και να πηγαίνω καμία βόλτα σε κοντινές αποστάσεις 10-20 χλμ ( καλοκαιράκι έρχεται .)

Δεν θα ηθελα να παω για πολλά κυβικά και βαριές μηχανές από τωρα , αλλα σκέφτομαι κατι σε παπι από 110 125 κυβικάνα μάθω πρώτα , και του χρόνου ίδωμεν

Εδώ θα ήθελα την γνώμη σας , ποιο από τα πιο κατω είναι καλύτερο για την περίπτωση μου , αλλα και πιο δεν θα με προβληματίσει ιδιαίτερα ( σερβις , προβλήματα , ανατλακτικα κ.τ.λ ).Σε παρενθεση είναι οι τιμες.

1) Kymco active SR- 110 ( 1365) , spiker 125 ( 1895)

2) Modenas kriss2 115 ( 1695) , kristar 125 (1895)

3) Honda anf 125 (1990)

4) Yamaha Crypton R 115 (1810)

5) Kawasaki Kaze-R 115 (1790 )

Κοιταω κυριως για καινουργιο , γιατι δεν εχω πειρα σχετικα με μτχνα και φοβαμαι μην μου δωσουν κανα χρεπι...

Sorry εάν σας κουραζω , αλλα ειμαι Νουμπας

Στην σχεση τιμη-αποδοση νομιζω πως το kymco activ 125 ( με ζαντες αλουμινιου στα 1390 ) ειναι best value 4 money.....

Επιδοσεις αψογες = 8,5 ιππους με 9.3 ροπη/7500 , η βαση ειναι προτυπο απο Honda ( πλαισιο - μηχανικα - ηλεκτρικα ) και ειναι αρκετα ομορφο......

Η διαφορα -500 , απο τα αλλα δεν ειναι διολου ευκαταφρονητη.....

Tι λετε...???

post-100-1416072599,5139_thumb.jpg

σιγουρα δεν ειμαι ειδικος και εχεις εξηγησει και τους λογους στο πρωτο post για την επικειμενη αγορα...αλλα πως θα σου φαινοταν να επαιρνες μτχ ενα φτηνο καλο δικυλινδρο..πχ brossακι...η εστω ενα μονοκυλινδρο...πχ AX-1..

Το τελευταιο σιγουρα δεν προσφερει "τρελλες" επιδοσεις που ουτως η αλλως δεν κυνηγας αλλα μπορει να αποδειχθει αξιολογη αγορα....(αν μπορεις εσυ η καποιος φιλος σου να διαλεξει το λιγοτερο καταπονημενο)

To brossακι ( εχω οδηγησει παλια) μοιαζει υπερβολικα ευκολοδηγητο...

και μπορει να σε καλυψει και σε ενα οχι και τοσο μικρο ταξιδι..

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Μια συμβουλή ζώης

Μακριά από παπάκια πάρε ότι άλλο θες εκτός από παπί

Έχω χάσει αρκετούς φίλους από παπιά.

Σωστός φίλε!Τα σκέφτομαι καιεγώ και ανατριχιάζω....

Δε θέλω να γκαντεμιάσω το παιδί που επιθυμεί την αγορά τους,αλλά μήπως να ξανασκεφτόσουνα τι να πάρεις?Δε το κρατάς λίγο για κανά αμάξι?

Αρχική απάντηση από xylokastro

ψαξε για ενα μεταχειρισμενο Yamaha z....6ταχυτο και 2χρονο...

Tι να το κανει το Ζ ρα? αφου λεει οτι

Αρχική απάντηση από tomhel

θα ήθελα να παρω ένα μηχανακι για να με εξηπηρετει στις μετακινήσεις μου και να πηγαίνω καμία βόλτα σε κοντινές αποστάσεις 10-20 χλμ ( καλοκαιράκι έρχεται .)

και του λες να παρει και μεταχειρισμενο.....λιγο δυσκολο διοτι ειναι ολα λιομενα.

Αλλα αν το παλικαρι θελει διχρονο για καλες ;) βολτες, τοτε το μηχανακι που προτεινω το DT 125.

Ρε'σεις , ολα καλα αυτα που λετε αλλα...

Το μηχανακι το θελω για τις ματακινησεις μου , οχι για ταξιδια - οχι για κοντρες και σουζες ( στα 33΄μου χρονια πλεον , ο γιατρος μου εχει απογορευσει αυτες τις συγκινησεις.....:p )

Αμαξια εχω 2 , ( γιαυτο θελω μηχανακι - για να αποφευγω το αυτοκινητο σε μικρες αποστασεις...)

Απλα αυτο που σας ρωταω ειναι απο την παραπανω λιστα πιο νομιζετε οτι ειναι )καλητερο ... ( φυσικα εαν ξερετε απαντατε...)

Αν και εχω παρει την αποφαση μου , κολλαω σε 2 μοντελα της kymco....

Το πρωτο ειναι αυτο μου μου αρεσει ( αυτο στην φωτο ) και ειναι στα 1390 με ζαντες αλουμινιου ΑΛΛΑ δεν εχει τις επιδοσεις που γραφω , δηλ αντι για 8.5 ιππους και 9.3 ροπη υτο εχει 6,6 ιππους και 7,3 ροπη.....

Το μοντελο που εχει τις καλες επιδοσεις ( 8.5 και 9.3 ) ειναι το activ 125 στα 1365 ΑΛΛΑ δεν βγαινει με ζαντες αλουμινιου ( μπορω να τις παραγγηλω με ομως μα +290:( )....

Τι λετε , να παω για τις ζαντες ή για τις επιδοσεις....??????

Αρχική απάντηση από tomhel [16-05-2006 08:46]

Η εμπειρία μου με μηχανές θα ελεγα ότι είναι από φτωχή εως ,,,, πατος ( στα νιατα μου από 12 17 ειχα ένα αυτόματο 50cc) , αλλα πλέον θα ήθελα να παρω ένα μηχανακι για να με εξηπηρετει στις μετακινήσεις μου και να πηγαίνω καμία βόλτα σε κοντινές αποστάσεις 10-20 χλμ ( καλοκαιράκι έρχεται .)

Δεν θα ηθελα να παω για πολλά κυβικά και βαριές μηχανές από τωρα , αλλα σκέφτομαι κατι σε παπι από 110 125 κυβικάνα μάθω πρώτα , και του χρόνου ίδωμεν

Εδώ θα ήθελα την γνώμη σας , ποιο από τα πιο κατω είναι καλύτερο για την περίπτωση μου , αλλα και πιο δεν θα με προβληματίσει ιδιαίτερα ( σερβις , προβλήματα , ανατλακτικα κ.τ.λ ).Σε παρενθεση είναι οι τιμες.

1) Kymco active SR- 110 ( 1365) , spiker 125 ( 1895)

2) Modenas kriss2 115 ( 1695) , kristar 125 (1895)

3) Honda anf 125 (1990)

5) Kawasaki Kaze-R 115 (1790 )

Κοιταω κυριως για καινουργιο , γιατι δεν εχω πειρα σχετικα με μτχνα και φοβαμαι μην μου δωσουν κανα χρεπι...

Sorry εάν σας κουραζω , αλλα ειμαι Νουμπας

μακριά απο kymco έχουν τραγικλη διαφορά σε ποιότητα κατασκευής και σε κατανάλωση....

ω ναι καίνε και τα παπάκια.....

εγώ για το ΑΝf 125 ξέρω να σου οώ μόνο πως η honda αντιγράφει τα χειρότερα στοιχεία του παρελθόντος της (cub/GLX) μακριά τετάρτη που αν δε σπάσεις την τρίτη είναι ανεμική

και αισχρή εφαρμογή πλαστικών σε μάσκα ποδιες κλπ

που σε 500χλμ εμφανίζει τριγμούς....

κατα τα άλλα όλα λαχείο είναι

εγω παλι θα προτεινα ΑΧ-250 μεταχειρισμενο αν βρεις καποιο σε καλη κατασταση.μιλαμε για πραγματικα σκυλια,διπλασια+ ιπποδυναμη απο παπακια και 4χρονο,τουτεστιν αρκετα οικονομικο.στριβει καλυτερα,φρεναρει,πας το μινι ταξιδακι σου,δουλεια σπιτι καφες παραλια...περασε ενα απο τα χερια μου για αρκετο διαστημα και πραγματικα με σκλαβωσε το μηχανακι,εργαλειο πραγματικο για σκληρη χρηση.

Αρχική απάντηση από GO(O)D BOY [27-05-2006 18:56]

καλό καί το MODENAS αλλα σάν τα HONDA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ειδικά σάν το astrea grand

σκυλί μαυρο.....

εάν δεν είχανε βγάλει και το supra θα σου έλεγα ότι είναι το χειρότερο παπί απο άποψη αξιοπιστίας που έχει βγάλει ποτέ η honda.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.