Jump to content

Ελλατωματικό PSU? Ή μήπως όχι

CaptainMilo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αφού λοιπόν μου αντικαταστάθηκε μετά από ένα μήνα ένα καμμένο HEC Psu 420 , μου έσκασε το καινούργιο , σφραγισμένο από την εταιρία

Αυτό όμως που παρατήρησα ήταν το παρακάτω

DSC02824Medium.jpg

DSC02823Medium.jpg

Όπως παρατηρείτε , λείπει μία επαφή από το 24άρι βύσμα τροφοδοσίας

Μέχρι στιγμή δεν το έχω χρησιμοποιήσει το τροφοδοτικό , καθώς δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι φυσιολογικό αυτό , και δεν έχω και το παλιό που έδωσα για RMA για να συγκρίνω τα βύσματα

Μήπως γνωρίζει κανείς αν θα έχω πρόβλημα , ή αν το συγκεκριμένο τροφοδοτικό είναι απλά ελλατωματικό από το εργοστάσιο?

Ευχαριστώ

Ακριβώς έτσι ήρθε και το δικό μου Enermax μετά από RMA. Δε ξέρω να σου πώ. Πάντως δουλεύει οκ, δεν έχει δείξει πρόβλημα (ακόμα)

Φανταζομαι οτι ειναι σωστο. Και εμενα λειπει το ιδιο βυσμα και δουλευει το τροφοδοτικο. Το τροφοδοτικο το αγορασα καινουργιο και ειναι ενα Noisetaker 535Watt της Enermax. :)

Όλα τα 24πινα HEC έτσι είναι......και πολλά τροφοδοτικά απο άλλες μάρκες! Το καλωδιάκι που σου λείπει είναι το άσπρο που δεν νομίζω οτι περνάει ρεύμα

Όντως λείπει το άσπρο καλώδιο απ'όλα τα καινούργια τροφοδοτικά, που είναι η -5Volts τάση και δεν χρησιμοποιείται πλέον από τις μητρικές.... :)

Σαφώς και έπρεπε να ρθει ο Γιώργος να μας λύσει τις απορίες. Ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να μας πει μέχρι και τι γεύση έχει η -5V γραμμή :ρ

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 10:05]

Όντως λείπει το άσπρο καλώδιο απ'όλα τα καινούργια τροφοδοτικά, που είναι η -5Volts τάση και δεν χρησιμοποιείται πλέον από τις μητρικές.... :)

Nαι σωστος. Ενα mobo λιγο παλιο μου βαραγε και στο bios ταση -5 δεν μετραγε την εβγαζε 0 δηλαδη και επαιζε το alarm συνεχεια. Βεβαια το μηχανημα δουλευε κανονικα οποτε εκλεισα το alarm και το αφησα ετσι και παιζει οκ μεχρι στιγμης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.