zpower1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2006 Καλημέρα σε όλους Πρώτη μου μέρα στο φόρουμ και πρώτο topic Λοιπόν,σήμερα πήγα να παραγγείλω από το xtremeshop τα waterblock για vga και cpu για να φτιάξω μια υδρόψυξη για το σύστημα μου αλλά σκάλωσα σε 2 θέματα... Το ένα είναι για το block της vga... auto tou 11 στη φοτογραφία φαίνεται πιο μικρό απο αύτο που είναι της Danger Den... Έχω μια assus 7800 gt που θέλω να ψύξω...προσπαθώ να βρω ένα μέσω επικοινωνίας με τον 11 μήπως και βγάλω άκρη αλλά τίποτα... :( Στο δεύτερο θέμα που σκάλοσα είναι ότι για το block της vga το xtreamshop λέει ότι δεν υπάρχει σε stock :confused: αυτό τι συμαίνει ακριβώς???Δηλαδή σε πόσες μέρες θα μου έρθουν τα πράγματα αν τα παραγγείλω??? Please help παιδιά γιατί δεν βλέπω να βγάζω άκρη... Υ:Επειδή απ' ότι κοιταξα ο 11 γράφει αρκετά σε αυτό το forum θα ήθελα να έρθω σε επαφή μαζι του και αν γίνεται να αγοράσω απευθείας τα πράγματα που θέλω απο αυτόν και να μου τα στήλει με ταχυδρομίο.Ελπίζω να μην ζητάω πολλα :p Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμι αν κούρασα με το post :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 αχμμ το δεύτερο block Που έχει βάλει από ότι βλέπω πρέπει να πίανει και τις μνήμες...όσο για το στόκ ενώ του 11 τον πυρήνα μόνο της κάρτας. όσο για το stock Πάρε τους πάρε τηλ κ ρώτα πότε θα ξαναφέρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 φιλε λυπησου τη καρτα σου , αυτο το γομαρι κατω μονο βαρος που ξεπερναει κατα πολυ τις δυνατοτητες τις καρτας σου και μαλιστα την καταπονει. ειναι σα να κρεμας στο λαιμου σου ενα βαριδιο 50 κιλων , καπως ετσι θα αισθανεται η καρτουλα σου . Παρε του 11 ειναι δοκιμασμενα και ειναι εξαιρετικα , ena search θα σε πεισει Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 συμφωνό με τον ea6gka......άμα θες για τις μνήμες βάλει ψυκτράκι δεν χάσε ο κόσμος.....!θα σου στραβώση η κάρτα πάντως άμα ψάξεις θα δείς οτι είναι ......ΕΓΓΥΗΣΗ τα 11΄s blocks Καλως ήρθες κίολας....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 15, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 οι μνημες με ψυκτρακια ακομα και τις πλακας δεν ζεσταινονται, αμα εχει και καλη/μετρια ροη αερα στο κουτι θα ειναι χλιαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower1 Μάϊος 15, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Καλώς σας βρήκα :P Και εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια τον 11 και για τα block του και για αυτό ψάχνω να τα βρω αλλά μάλλον δεν είναι τόσο εύκολο :( όσο για τις μνήμες που είπατε,η κάρτα γραφικών έχει ένα σχετικά μεγάλο ανεμιστήρα που καλύπτει σχεδόν όλη την επιφάνεια της...Αυτό δηλαδη σημαίνει οτι θα χρειαστώ και κάποια παθητική ψύξη για τις μνήμες της κάρτας...έχετε να προτείνετε κάτι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 15, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 καλως ηρθες.Τα vga block δεν τα εχω στοκ γιατι δεν ειναι ετοιμα ακομα. Ελπιζω μεσα σε αυτη τη βδομαδα να ετοιμαστει η πρωτη παρτιδα και να αρχισουμε τις παραδοσεις. Νομιζω πως μαζι θα δινουμε και αυτες τις ψυκτρουλες -> http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_27&products_id=85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 15, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Ακριβως οπως τα ειπε ο unseen.Μεσα στην βδομαδα θα αρχιζουν να ετοιμαζονται οποτε συντομα θ α υπαρχει και διαθεσιμοτητα Εγινε και μια αλλαγη .Το μαυρο πλαισιο στηριξης του μπλοκ εχει αλλαχτει με inox Στην φωτο φαινεται η τελικη εκδοση του μπλοκ Με την εναρξη λειτουργειας της σελιδας για τα block η επικοινωνια θα ειναι αμεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_pappas1989 Μάϊος 15, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 φιλε .. zpower1 ......... elenen Καρφοτος............. ο καλυτερος με διαφορα.......Χρηστο με την παραγκελια μου τι γινετε???? προχοραει ??? ποτε εχει αναχωριση???ααα και μια ερωτιση.............με το block θα μου στιλεις και βιδες , πεταλουδες και ελατιρια??? ι να παρω εγω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 15, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Για την παραγγελια σου δεν ξερω αν προχωραει αλλα ξερω οτι ολα τα απαραιτητα(βιδες,ελατηρια πεταλουδες ,και οδηγιες χρησης ) θα περιλαμβανονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_pappas1989 Μάϊος 15, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 21:39] Για την παραγγελια σου δεν ξερω αν προχωραει αλλα ξερω οτι ολα τα απαραιτητα(βιδες,ελατηρια πεταλουδες ,και οδηγιες χρησης ) θα περιλαμβανονται thanks Μιχαλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 15, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Αρχική απάντηση από eleven Ακριβως οπως τα ειπε ο unseen.Μεσα στην βδομαδα θα αρχιζουν να ετοιμαζονται οποτε συντομα θ α υπαρχει και διαθεσιμοτηταΕγινε και μια αλλαγη .Το μαυρο πλαισιο στηριξης του μπλοκ εχει αλλαχτει με inoxΣτην φωτο φαινεται η τελικη εκδοση του μπλοκ Ζωγράμησες πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower1 Μάϊος 15, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Καλησπέρα και απο μένα :D Ημουν για μάθημα και τώρα γύρισα... Χάζευα γενικά στο forum και o Gorillakos έχει κάνει ενα όμορφο topic εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=27074 που φάινεται ένα block το οποίο έχει και αύτο innox βάση αντι για πλαστική...φαίνεται πραγματικά πολύ όμορφο και αναρωτιόμουν μήπως γίνεται να αντικαταστήσεις και εσύ 11 την πλαστική βάση του block της cpu με innox όπως έκανες και για το καινόυριο block για την bga :P Είμαι πραγματικά προ των πυλών για την αγορά και θα πάρω τα block του 11 :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Μάϊος 15, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 επειδη εχω το ‘μεγαλο μπλοκ‘στην καρτα της υπογραφης,αναγκαστηκα να βγαλω τη ραβδο που εχουν οι XFX στην ακρη και στην αρχη φοβηθηκα οτι θα λυγισει η καρτα απο το βαρος(aplhacool nexxos ειναι το μπλοκ και ειναι πολυ ΒΑΡΥ)σας ενημερωνω οτι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το μπλοκ και την αποδοση του(33-39 βαθμοι ακομα και τωρα που αρχισαν οι ζεστες) ειδικα σε σχεση με το standard vga block της asetek που ειχα και η καρτα ευτυχως δεν εχει λυγισειτο μονο ουσιαστικο μεινοεκτημα ειναι οτι πρεπει να αναβαθμισω,οταν αναβαθμισω σε καρτα συμβατη με το μπλοκ αλλιως παει για πεταμα αφου δεν ταιριαζει σε ολες τις καρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Μάϊος 15, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 απο τις λιγες γνωσεις που εχω πιστευω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο να γινει αυτο.το inox θα κοπει στο σχημα του πλεχυ που υπαρχει τωρα..πιστευω ομως οτι το μλποκ θα χασει την ομορφια του.. ιδικα αν παρεις αυτο εδω http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=92ενα παραδειγμα για το πως θα δειχνει το μπλοκ με ινοξ μπορεις να δεις το storm g5 του Gathar http://img152.imageshack.us/img152/7982/100_0808Small.jpgφαντασου το ετσι αλλα με πεταλουδοτο σχημα στο ινοξ.εμενα δεν θα μου αρεσε καθολου γιατι θα χανοταν αυτη η ομορφια της καρδουλας με τον σταυρο που εχει μεσα.αλλα καλυτερα να περιμενεις απαντηση απο τον μαστερ 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 16, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 ποπο απεχτο το εργαλειο.....ερωτιση....αυτο το μπλοκ κανει για 7800 gt ???και για pshys-X???http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=390632#post390632 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower1 Μάϊος 16, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2006 D.J.AleXXX_gr ναι,πρεπει να κανει γιατι και εγω για την 7800 που εχω το θελω αντε,να ρθουν τα πραγματα να κανουμε παιχνιδι ειναι ομως και οι πανελληνιες στη μεση :( :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.