Jump to content

Eizo S2100 και εγγύηση...

Wizard!

Recommended Posts

Μάλλον βρήκα να δώσω την 21" μου, οπότε πάω για μια S2100.

Επειδή μπορώ να την πάρω χονδρική, ρώτησα και η τιμή για εμένα είναι 1250.

Κάνοντας όμως μια έρευνα στο Skroutz τη βρήκα 1090 :wassat: στο Hardshop.gr

Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι η μεγάλη διαφορά τιμής με τους υπόλοιπους... Μήπως παίζει κάτι? 99% είναι δική τους εισαγωγή. Οπότε λογικά δεν ισχύει εγγύηση αντιπροσωπείας...

Γνωρίζετε κάτι? Θα την παίρνετε γλιτώνοντας 160 ρισκάροντας να μπλέξετε?

Έστειλα email φυσικά, αλλά πιστεύω ότι απλά θα μου επιβεβαιώσουν αυτό που λέω.

Όσο για το θέμα επιλογής, δεν είναι μόνο τα 160... Από το κατάστημα μπορεί να αγοραστεί με κάρτα... Η αντιπροσωπεία τα θέλει στο χέρι.

Απ' όπου μέσα στην ευρωπαϊκή ένωση και να την αγοράσεις, ισχύει κανονικά εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία. Μόνο για 0 pixel δεν ισχύει.

Προσωπικά θα την αγόραζα απ' όπου στην ευρώπη την έβρισκα φτηνότερα.

4 pixel ειναι η κανονικη εγγύηση. Δεν πιστεύω ότι οι ΕΙΖΟ έχουν πολλές πιθανότητες να έχουν καμμένα pixel. Επίσης από ευρώπη μπορείς με ένα μικρό αντίτιμο (~20 ευρώ) να ζητήσεις έλεγχο για καμμένα pixel. ;)

Αρχική απάντηση από ea6gka

εχετε ακουσει τελευταια ΕΙΖΟ να εχει καμμενο πιξελ? δεν πουλαω πνευμα απλα ρωταω

Καλη ερωτηση...Η Εizo καλυπτει με 0 pixel εγγυηση ολα της τα μοντελα ή υπαρχει

καποιος περιορισμος στις ιντσες οπως π.χ. στις LG?

Αρχική απάντηση από knight_77

Καλη ερωτηση...Η Εizo καλυπτει με 0 pixel εγγυηση ολα της τα μοντελα ή υπαρχει

καποιος περιορισμος στις ιντσες οπως π.χ. στις LG?

Aπ' ότι λέει εδώ μάλλον δεν υπάρχει περιορισμός στις ίντσες.

Η ΕΙΖΟ στην Ελλάδα παρέχει δυνατότητα αντικατάστασης σε οθόνες που παρουσιάζουν ένα φωτεινό ή σκοτεινό εικονοστοιχείο ή 2 φωτεινά ή σκοτεινά sub pixel. H πρόσθετη παροχή αυτή ισχύει για περίοδο 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς. Το χρονικό αυτό περιθώριο δίνεται προκείμενου να αντιληφθεί κάποιος το εικονοστοιχείο ή τα sub pixels. Παρόλο που το ISO πρότυπο αποδέχεται έως και 20 φωτεινά ή σκοτεινά Sub Pixel και 4 φωτεινά ή σκοτεινά pixel, η ΕΙΖΟ για πολλοστή φορά δείχνει ότι σέβεται τον τελικό καταναλωτή και την επένδυση που κάνει και προσφέρει προϊόντα που υπερκαλύπτουν ακόμα και τα αυστηρότερα πρότυπα ασφάλειας και εργονομίας.

Δεν το ψάχνω άλλο. Δεν το ρισκάρω να δώσω 1100, να πάρω φάτσα κάρτα καμμένο pixel και μετά να μπω σε κυκεώνα μέχρι να βρω ποιός φταίει, ή αν δικαιούμαι αλλαγή.

’λλωστε οι σχέσεις μου με την αντιπροσωπεία είναι προσωπικές και πολυετείς, οπότε θα έχω και πολύ καλύτερη αντιμετώπιση αν ώ μη γέννειτω συμβεί κάτι.

Απλά αν μπορούσα να έχω εγγύηση, φθηνότερη τιμή και δόσεις έστω έντοκες, θα το προτιμούσα.

Από Ελλάδα όπως και να χει. Το είπα και πριν αν αγοράσεις από Ε.Ε. καλύπτεσαι ΚΑΝΟΝΙΚΑ με την πανευρωπαικη εγγυηση της ΕΙΖΟ.

Απλά πράγματα. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Αρχική απάντηση από Wizard!

’λλωστε οι σχέσεις μου με την αντιπροσωπεία είναι προσωπικές και πολυετείς, οπότε θα έχω και πολύ καλύτερη αντιμετώπιση αν ώ μη γέννειτω συμβεί κάτι.

Απλά αν μπορούσα να έχω εγγύηση, φθηνότερη τιμή και δόσεις έστω έντοκες, θα το προτιμούσα.

Αν έχεις φιλικές σχέσεις με την αντιπροσωπεία, μπορείς να ζητήσεις να σου την δώσουν στην χαμηλότερη τιμή που την βρήκες από Ελλάδα.

Δεν το συζητάω ότι φιλικές σχέσεις σημαίνει άμεση εξυπηρέτηση στο service.

Προσωπικά θεωρώ κοροϊδία να δώσω 410 !!! ευρώ :mad: παραπάνω (1373 ευρώ από Γραμμή - 963 ευρώ από Γερμανία) για να έχω την εγγύηση των 0 pixel.

Δεν διάβασες όμως όλο το 1o post... H τιμή για μένα είναι 1250 :)

Το θέμα είναι ότι η πανευρωπαϊκή εγγύηση, ΔΕ σε καλύπτει για 0 pixels. Αυτό είναι κάτι που δίνει η ελληνική αντιπροσωπεία και ΜΟΝΟ για τα κομμάτια που έχει εισάγει η ίδια και διακινούνται από τους εμπόρους της.

Αρχική απάντηση από Wizard!

Το θέμα είναι ότι η πανευρωπαϊκή εγγύηση, ΔΕ σε καλύπτει για 0 pixels. Αυτό είναι κάτι που δίνει η ελληνική αντιπροσωπεία και ΜΟΝΟ για τα κομμάτια που έχει εισάγει η ίδια και διακινούνται από τους εμπόρους της.

Αυτό το γνωρίζω. Πιστευω όμως ότι οι πιθανότητες είναι από πολύ μικρές έως ελάχιστες να σου τύχει κάτι τέτοιο...

Αρχική απάντηση από sa1901

Αυτό το γνωρίζω. Πιστευω όμως ότι οι πιθανότητες είναι από πολύ μικρές έως ελάχιστες να σου τύχει κάτι τέτοιο...

Εσυ το παιρνεις το ρισκο?

Εγω παντως οχι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.