Jump to content

Γιατι δεν παει παραπανω;

hayabusa

Recommended Posts

Το ειχα αναφερει και παλιοτερα το οτι η συνδεση μου (56k pstn) αρνειται πεισματικα να τρεξει με ταχυτητα οανω 33,2kbits\sec. Τοτε μου ειχατε πει να παρω τον ΟΤΕ και να ζητησω να μου κανουνβ καθαρισμο στην γραμμη. Το αμελησα για λιγο καιρο και ωσπου τελικα το θυμηθηκα και εκανα τα σχετικα τηλεφωνα. Ο καθαρισμος εγινε αλλα το αποτελεσμα μηδεν. Τι μπορει να φταει; Απο τον ΟΤΕ λενε οτι ο καθαρισμος εχει γινει κανονικα και οτι θα επρεπε να δουλευει. Εσεις τι εχετε να προτεινετε ωστε να μπορεσω να δω και καμια μεγαλυτερη ταχυτητα;

Καθε προταση καλοδεχουμενη...

Αρχική απάντηση από kreach

Πόσο μακρυά είσαι γεωγραφικά από τον Οτε ???

καθολου σχεδον. Αθηνα μενω...

Αρχική απάντηση από panos2k

Τι μόντεμ έχεις??

Έχεις δοκιμάσει άλλο....?

οταν παρουσιαστηκε πρωτη φορα το προβλημα θεωρησα οτι αφταιγε το μοντεμ. αυτο που εχω τωρα ειναι το τριτο η το τεταρτο και το προβλημα παραμενει.

τι λειτουργικο τρεχεις?

Αv εισαι σε win δοκιμασε σε Linux και δες αν συνεχιζει το ιδιο προβλημα και απο κει.Αν δεν ειναι το os τοτε το προβλημα περιπλεκεται!

Αρχική απάντηση από panos17 [Σήμερα, στις 18:59]

η γραμμη πρεπει να ειναι παλια.

πες να πεαρσεις νεα γραμμη με αλλο νοθμερο μονο για ιντερνετ

Ωραία τα λες...

Δεν βάζει DSL αμα είναι, φτηνότερα θα του πάει...

Hayabusa δοκίμασες παραπάνω από μια πρίζα τηλεφώνου? Μετά από τοσες αλλαγές modem κτλ. μόνο η πρίζα η ο ΠΟΤΕ μπορεί να ευθύνεται κατά τη γνώμη μου.

1) τρεχω win XP sp 2. δεν εχω δοκιμασει σε linux. απο το linux operator πως μπορω να μπω;

2)αλλη πριζα δεν εχω δοκιμασει αλλα μιας και το ειπες μολις βρω ευκαιρια θα το κοιταξω και αυτο.

Καλημέρα

...και ότι ετοιμαζόμουν να ανοίξω παρόμοι θέμα...

33,2 ??? αααα εσύ είσαι γρήγορος !!!! εμένα έχει μείνει στα 31,2 σταθερά (μπορεί καμιά φορά το μήνα να δώ και τα 45,6 που έβλεπα παλιότερα). Πέρα απο τα αστεία υποψιάζομαι ότι πάσχουμε απο το ίδιο πρόβλημα. Έχοντας δοκιμάσει 3 διαφορετικά μοντεμ, 2 διαφορετικούς υπολογιστές και αμέτρητες εγκαταστάσεις στα παραθύρια, το πρόβλημα παραμένει. Ο πΟΤΕ λέει ότι η γραμμή είναι καθαρή. Ο provider (τωρα forthnet παλιοτερα otenet) με διαβεβαιώνει ότι απο αυτόν είναι όλα καλά και ότι η περιοχή μου δεν είναι ιδιαίτερα φορτωμένη με χρήστες ανα μοντεμ. Ο εναλλακτικός παροχέας σταθερής τηλεφωνίας (teledome) τσακίστηκε να ενεργοποιήσει την προεπιλογή φορέα (τι να κάνω υποψιάζομαι ότι φταίει αυτό ) αλλά τώρα για να την ακυρώσει με στέλνει στον τοπικο ΟΤΕ με ένα καρο χαρτιά αλλά απο την άλλη με διαβεβαιώνει ότι ΔΕΝ φταίει αυτό για την χαμηλή ταχύτητα. Εγώ είμαι στη μέση απο αυτούς τους τρείς και δεν ξέρω ποιόν να πιστέψω, και επι 5 μήνες ''πάω'' με 31,2 Kbps. Μήπως ξέρει κανένας τί μπορεί να φταίει ??

Τι λες ωρε πανεα;; Το isdn ειναι αρκετα πιο ακριβο απο dsl τωρα πια με 15 ευρω εχεις μια 384 για απεριοριστη χρηση. Με την ISDN 15 θα του ερχεται μονο το παγιο χωρις τις χρεωσεις του πΟΤΕ για τη γραμμη..

3-5 ευρώ διαφορά εχει η isdn με την pstn στο πάγιο , οσο για το EΠΑΚ ειναι το ίδιο ....

by the way το εχω δει σε γνωστό αυτο το πρόβλημα συνδεότανε στα 22τοσο ,δεν φταιει το sp2 , η πρίζα κλπ . Η γενική καλωδίωση - εγκατάσταση του σπιτιου φταίει [και δεν ειναι απαράιτητο να ειναι παλια.]

edit. Οντως τοσο ειναι η διαφορα. 16 pstn , 20 isdn .

http://corporate.otenet.gr/corporate/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_pane/P-ffc1158877-10007;jsessionid=1110E8EB7C514406A008552C3CF45978.tomcat1

http://corporate.otenet.gr/corporate/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_pane/P-ffa1c01b6c-10008;jsessionid=FE411004A7785A2AC615D4F96016EADD.tomcat1

Σαφώς καμια δεν συμφερει σε σχεση με adsl αλλα αν για τον Α η Β λογο δεν θελει-μπορει adsl καποιος η isdn δεν εχει καμια σχεση με την pstn [κυρίως σε ping ]

και εγω οταν εφυγα απο το παλιο το σπιτι η απλη γραμμουλα ετρεχε με 34 km/hr:eek: στο καινουργιο απλα δεν ανοιγε ουτε σελιδα. Δυστυχως δεν μπορεσα να το ψαξω οσο θα ηθελα για να βρω τη φταιει μιας που εβαλα DSL και ελυσα το προβλημα μου.

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Πρέπει να φταίει ο θόρυβος της γραμμής σας. Αν δεν έχετε χρήματα για ADSL, βάλτε ISDN και θα είστε οκ.

αυτος ο ΄θορυβος ' δεν διορθωνεται με αλλον τροπο;

Διορθώνεται! Πάρε τηλέφωνο στους τεχνικούς του ΟΤΕ και πες τους οτι η γραμμή σου έχει πρόβλημα θορύβου. Αλλά πριν το κάνεις αυτό πρέπει να βεβαιωθείς ότι όντως το πρόβλημα ωφείλεται στον θόρυβο. Πάρε τηλ τον ISP σου και πες τους : "Τώρα μπαινω στο internet, εσείς ελέξτε αν πάει κατι στραβά στην γραμμή μου και πόσα dc θόρυβο έχει και σε 5 λεπτα παρτε τηλ που θα εχω βγει από το internet ή παρτε με στο κινητο".

Εγω έτσι έκανα πάντως. Τελικά έβαλα ADSL Και ησύχασα. Πάντως αν κάποιος φίλος σου έχει ISDN πές του να του δώσεις καποια χρήματα ώστε να κάνει την ISDN να παίζει και σε PSTN. Έτσι θα μπορείς κι εσύ να μπαίνεις χωρίς πρόβλημα (όταν ο φίλος σου θα ειναι Offline).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.