Jump to content

Recommended Posts

Παιδακια επειδη το 99% των χρηστων εχουν ι7 τσιτομενο στα 4+ghz.

Μηπως να δοκιμαζατε σε default αν κανει τα ιδια???

Δοκιμασα το .εχε αρχειο atiman και λειτουργει αψογα.Κανενα κολημα στην εγκατασταση και μεχρι στιγμης ολα καλα.Μενει να τεσταριστουν και στα παιχνιδια μεσα στις επομενες μερες..Παντως με ενα προχειρο 3d06 εχω 250 ποντους +.

Σε ευχαριστω πολυ και απο εδω.:)

Εχει κανενας αποψη για το GUI του driver που ανεβασα?

Ειναι βολικοτερο?

Το έβαλα πρίν λίγο, νομίζω πιο απλά - εύκολα δεν γίνεται !!! :T:

Μετα απο καποιες μερες με περασμενους τους 10.3 final του atiman και αρκετες ωρες gaming μπορω να πω οτι δεν εχει παρουσιαστει κανενα προβλημα.Με τους μονους που παρουσιαστηκε σε εμενα προβλημα με κρασαρισματα se gaming ηταν με τους 10.3 κρασαρισματα και το οποιο σταματησε με αλλαγη με τους 10.3b και μετα με του final.

Τα profiles που έχεις βάλει ΑΤΙΜΑΝ για κατέβασμα κάνουν για όλες τις εκδόσεις 10.3;

Κάνουν και γιά την 10.3a preview που είχε στο site της ΑΤΙ;

ΑΤΙανδρα/οποιος γνωριζει.

• γινεται να εχουμε το ΠΑΛΙΟ GUI του Κataklysm και οχι το νεο ρημαδι ?
  • Γιατι στο Tab >Avivo video>Basic Quality που δειχνει σημαια να κυματιζει -εδω και πολλους drivers βγαζει αυτο:

capturesmc.jpg

Η απαντηση ειναι οχι, δεν μπορει να μπει κατι πριν απο 9.12 και αυτο με αλλαγες.

Τι εχεις κανει με την Visual ++ και σε "εκδικηται"?

Ναι τους κατεβαζω αυτην την στιγμη!

Διαβασα και τα release notes οπως παντα...μιλαμε δεν ξερω αλλα ειναι ιδεα μου ή εγινε δουλεια αυτην την φορα σοβαρη??

Πολλααα fixes χαιρομαι ιδιαιτερα!

Ετσι ειναι,,

Εχουν λιγοτερες δυνατοτητες απο τους 10.3a και ειναι 11 ημερων παλαιοτεροι απο αυτους που ανεβασα εγω.

Οι επιδοσεις και τα fix ειναι αυτα των 10.3a.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.