Jump to content

Recommended Posts

Με 4870 ολα ακριβως οπως ηταν και με τους 8.12...Γενικα δεν θυμαμαι ποτε να εχω αντιμετωπισει προβληματα με drivers σε οσες Ατι και να ειχα.

Με 4870 ολα ακριβως οπως ηταν και με τους 8.12...Γενικα δεν θυμαμαι ποτε να εχω αντιμετωπισει προβληματα με drivers σε οσες Ατι και να ειχα.

Ακριβός το ίδιο και από εμένα :happy2:

4850cf

Avivo Video Converter δουλεύει κανείς από δω; Μπορεί να κανει υποτίθεται transcode video στην καρτα γραφικών σε μόλις λίγα λεπτα, όταν ο επεξεργαστής κάνει έως και 20 φορές περισσότερο χρόνο...

Εγώ τον έβαλα σε Vista x64 αλλά μου κάνει προβλήματα.

(edited)
Avivo Video Converter δουλεύει κανείς από δω; Μπορεί να κανει υποτίθεται transcode video στην καρτα γραφικών σε μόλις λίγα λεπτα, όταν ο επεξεργαστής κάνει έως και 20 φορές περισσότερο χρόνο...

Εγώ τον έβαλα σε Vista x64 αλλά μου κάνει προβλήματα.

Αν δεις τα release notes, υπαρχει οντως προβλημα στα Vista x64:

The ATI AVIVO video transcoder does not currently use GPU acceleration

under Windows Vista 64-bit edition

Eπισης εχει αρκετα προβληματα με τα H264, γι αυτο προς το παρον δεν το πολυχρησιμοποιω....

επιτελους τελος το out of memory στο GTA IV θα το λιωσω τωρα....

Καμια βελτιωση στην αποδοση???

Έγινε επεξεργασία από scorpion8283

Παίδες λέτε να τολμήσω να τον βάλω στην 1950 pro που είναι agp και σε xp pro 32?

Τώρα έχω τον 8.12 και δουλεύει θαυμάσια.

Τι λέτε? :hmm:

Μιά χαρά οι 9.2 σε Vista Ultimate x64..Και το GTA μια χαρά παίζει..Τουλάχιστον δεν έχει τα crashes των 9.1 :S

Δηλαδή να τους βάλω σε x64, γιατί θα ήταν τελείως άκυρο να έβγαζαν driver που δέν θα έπαιζε στο πιό διαδεδομένο λειτουργικό ,τουλάχιστον σε όσους έχουν vista

Μια χαρά μέχρι στιγμής φίλε...Κανένα απολύτως πρόβλημα..Στην τελική δοκίμασέ το και αν δε σε ικανοποιήσει τους βγάζεις ;)

Ρε παιδιά θα μου απαντήσει εμένα κάποιος?"The ATI AVIVO video transcoder μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σε XP και αν ναι πώς?"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.