Jump to content

The ATi Catalyst Driver thread.

Recommended Posts

Bγηκαν οι 15.12 (Crimson) στην σελιδα της AMD, που ειναι το ιδιο πραγμα με τους 15.11.1 απλα εχουν 2 παραπανω fix και ειναι WHQL!!!   :)

πολλα issues που πρεπει να διορθωθουν ακομα....

Έγινε επεξεργασία από valantismp
  • Like 2

Κατέβασε gpuz https://www.techpowerup.com/downloads/2571/techpowerup-gpu-z-v0-8-6/τρέξε το πρόγραμμα και βάλε το παιχνίδι (μην κλείσεις το gpuz άφησε το να τρέχει παράλληλα). Μετα από μισή ώρα, βγες από το παιχνίδι και γύρνα πάλι στο gpuz. Πας στη δεύτερη καρτέλα (sensors) Εκεί στο gpu temperature έχεις την παρούσα τιμή της θερμοκρασίας της κάρτας. Μας ενδιαφέρει η μέγιστη τιμή που έπιασε, οπότε και πατάς πάνω στον αριθμό της θερμοκρασίας μέχρι πάνω αριστερά στο κουτάκι να δεις την ένδειξη max. Αυτη είναι και η μέγιστη θερμοκρασία που δούλευε η κάρτα όσο έπαιζες. Όταν την έχεις πες τι τιμή είχε φτάσει. (βάζω στοίχημα 93+) :p

Έγινε επεξεργασία από amdnikos
  • Like 3

Ρε το fifa τον τιτάνα που γονατίζει τις κάρτες .

Αν μου έλεγαν κάποτε ότι ο κόσμος το 2016 θα ασχολείται ακόμα με το πως θα γίνει να δουλέψουν οι ati επιτέλους και θα ασχολείται ακόμα με drivers ,ειλικρινα δε θα το πίστευα.

• Like 3

Ρε το fifa τον τιτάνα που γονατίζει τις κάρτες .

Αν μου έλεγαν κάποτε ότι ο κόσμος το 2016 θα ασχολείται ακόμα με το πως θα γίνει να δουλέψουν οι ati επιτέλους και θα ασχολείται ακόμα με drivers ,ειλικρινα δε θα το πίστευα.

έσκαψες τον λάκο σου τώρα...βλέπω δεν έχεις και ati ωχ ωχ..εδώ γω που χω ati και έβγαλα κιχ πάνω στο θέμα,γέμισε μαύρα σύννεφα από πάνω μου :p

Έπαιξα FIFA 10 λεπτά και έπιασε 94c  :unsure:

Λοιπόν άνοιξε ένα νέο θέμα στις κάρτες γραφικών και συνεχίζουμε την κουβέντα εκεί μιας και ξεχειλώνουμε αρκετά το θέμα το οποίο είναι drivers και δεν έχει καμια σχέση με το θέμα που έχεις, συν ότι μαζεύεται και ο κάθε πικραμένος να πει τον πόνο του.

Σορυ για το offtopic, οσο για το χαρακτηρισμό σου amdnikos, όντως είμαι πικραμένος γιατί τα έχω περάσει πολλάκις, αλλά το όνομά σου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια συζήτησης.

Σα να με λένε gavrosDas και να μπεις στο thread του ολυμπιακού και να πεις ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά χτες.

• Like 1

καλησπέρα παιδιά,

θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας στο παρακάτω πρόβλημα που ξεκινησε αφού πέρασα τους crimson drivers. 

έχω την καρτούλα, msi r9 380 και από όταν εγκατέστησα τους νέους οδηγούς , όταν μπουτάρει το σύστημα τα φανάκια της κάρτας βαράνε κόκκινα!!!! και δεν σταματάνε.

μόλις ανοίξω την εφαρμογή της msi που είναι για o/c (τα αυτοματοποιημένα που έχει )  αμέσως σταματάνε και επιστρέφουν στα φυσιολογικά. 

Αυτό συμβαίνει μόνο κατά το boot του υπολογιστή και το άνοιγμα των  windows. 

Ένα δεύτερο είναι ότι αν αλλάξω τα mhz της κάρτας (απο 970 σε 980 ή 1000 ) πάντα με το πρόγραμμα και όχι μάνουαλ , οι θερμοκρασίες ενώ στα stock ειναι 60-63 σε gaming , με το o/c πάνε 80 -85...!!!! 

κατεβάζω τώρα τους νέους drivers και βλέπουμε. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή εχει να προτείνει, καλοδεχούμενος...:)

καλησπέρα παιδιά,

θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας στο παρακάτω πρόβλημα που ξεκινησε αφού πέρασα τους crimson drivers. 

έχω την καρτούλα, msi r9 380 και από όταν εγκατέστησα τους νέους οδηγούς , όταν μπουτάρει το σύστημα τα φανάκια της κάρτας βαράνε κόκκινα!!!! και δεν σταματάνε.

μόλις ανοίξω την εφαρμογή της msi που είναι για o/c (τα αυτοματοποιημένα που έχει )  αμέσως σταματάνε και επιστρέφουν στα φυσιολογικά. 

Αυτό συμβαίνει μόνο κατά το boot του υπολογιστή και το άνοιγμα των  windows. 

Ένα δεύτερο είναι ότι αν αλλάξω τα mhz της κάρτας (απο 970 σε 980 ή 1000 ) πάντα με το πρόγραμμα και όχι μάνουαλ , οι θερμοκρασίες ενώ στα stock ειναι 60-63 σε gaming , με το o/c πάνε 80 -85...!!!! 

κατεβάζω τώρα τους νέους drivers και βλέπουμε. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή εχει να προτείνει, καλοδεχούμενος... :)

Εμενα οταν ανοιγει ο υπολογιστης δουλευουν καπου στο 40-45 και μολις μπει στην επιφανεια εργασιας σταματανε.

Δεν εχω πειραξει ομως overdrive κλπ / afterburner δεν το εχω περασει καν, γενικα δεν εχω πειραξει κατι.

θα σου προτεινα να σβησεις αυτες της εφαρμογες και να το τσεκαρεις ξανα.

βαλτα ολα default δηλαδη.

Η θερμοκρασιες μια χαρα ειναι πιστευω αναλογα και το airflow που εχεις στο κουτι μεσα.

Παιδια καλησπερα θυμηστε μου λιγο πως λεγεται το προγραμμα που κανει clean uninstall τους drivers των amd ; νομιζω υπαρχουν πολλα αλλα ενα ειναι το καλυτερο .ευχαριστω !

DDU σε safe mode και unistall. :)

• Like 1

Σορυ για το offtopic, οσο για το χαρακτηρισμό σου amdnikos, όντως είμαι πικραμένος γιατί τα έχω περάσει πολλάκις, αλλά το όνομά σου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια συζήτησης.

Σα να με λένε gavrosDas και να μπεις στο thread του ολυμπιακού και να πεις ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά χτες.

Δεν αναφέρθηκα σε εσένα και συγγνώμη αν κατάλαβες κάτι τέτοιο. Μέσα στους πικραμένους βάζω και εμένα και τον άνθρωπο που άνοιξε άλλου είδους θέμα μέσα στο θέμα των drivers. Το τελευταίο το αφήνω τελείως ασχολίαστο. http://www.thelab.gr/topic/141036-amd-r9-3x0χ-καθοδόν/?p=2472162

Έγινε επεξεργασία από amdnikos

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.