Jump to content

Recommended Posts

Το mantle βοηθάει την CPU να δώσει περισσότερα draw calls στην GPU, άρα έχει διαφορά μόνο σε CPU bounded εφαρμογές ή στις περιπτώσεις εκείνες που έχεις δυνατή GPU και αδύναμη CPU π.χ APUs

Όσοι έχουν Core i7, ας μην περιμένουν μεγάλες διαφορές ή και καθόλου διαφορές από το DirectX/ OpenGL.

Το mantle βοηθάει την CPU να δώσει περισσότερα draw calls στην GPU, άρα έχει διαφορά μόνο σε CPU bounded εφαρμογές ή στις περιπτώσεις εκείνες που έχεις δυνατή GPU και αδύναμη CPU π.χ APUs

Όσοι έχουν Core i7, ας μην περιμένουν μεγάλες διαφορές ή και καθόλου διαφορές από το DirectX/ OpenGL.

Στα RTS και MMORPG με σωστη υποστηριξη θα δωσει ρεστα.

Στο BF4 διαβαζω για πιο smooth ροη και αισθητα καλυτερα minimums.

Το bf4 σε mantle και crossfire έχει λέει interminnent stuttering...

:(

Θα περιμένω επόμενη έκδοση...

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

bf4 με mantle CTD απανωτά και μέχρι να φάω CTD χειρότερα fps. γενικά με τον 14.1 και με DX11 πάλι έχω χειρότερα fps σε σχέση με τον προηγούμενο

Αφου ακολουθησα την πεπατημενη με atiman uninstaller εβαλα τους 14.1 και το BF4 τρεχει σαν νερακι....

Δεν ξερω για fps γιατι δεν τα παρακολουθω αλλά το gameplay εγινε πιο στρωτο :happy:

ναι και εγώ uninstall έκανα με DDU θα δοκιμάσω και με atiman μπας και. ποια έκδοση?
Την τελευταια, 8.3.5
Την τελευταια, 8.3.5

thank you. μόλις έκανα ui και ξαναπέρασα 14.1 βέβαια μου πέταξε "warnings occured" μπορεί να φταίει κάτι

μόλις έβαλα και εγώ τους 14.1, έχει βγει η επιλογή από το performance tab για να ενεργοποιούμε το Mantle;

εμένα δεν υπάρχει πουθενά.

Φυσικά έπρεπε να παίξει Uninstall με atiman Uninstaller...αλλιώς δεν....

Στο Star swarm με 14.1 και settings : follow-extreme είχα αύξηση 71% λόγω Mantle στο σύστημα της υπογραφής! Not bad... :dirol:

Με τους 14.1, ενώ έπαιζαν μια χαρά στο BF4, όταν έπεσε σε sceen saver (turn off monitor) δεν άνοιξε ξανά κι αναγκάστηκα να κάνω hard reset.

Εγω θα προτιμησω να περιμενω αυτη τη φορα. Απο οτι εχω διαβασει, ο οδηγος ειναι για πολυ συγκεκριμενες καρτες, θελει προσοχη στο πως τον εγκαθιστας κ υπαρχουν πολλα CTDs. Μου δινεται γενικοτερα η αισθηση ενος οδηγου που ενω εχει ¨φαει ¨ πολυ δουλεια, εχει βγει προωρα!

Αλλαζει εποχη κ τα πραγματα ειναι ελαφρως πιο πολυπλοκα απο οτι συνηθως.

Ταυτοχρονα, θα ηθελα κ ο atiman να σιγουρεψει πως ο uninstaller του, μπορει να βγαλει αποτελεσματικα κ τους Mantle drivers. Ο uninstaller ηταν φτιαγμενος για μια συγκεκριμενη δομη εγκαταστασης των οδηγων. Αυτη η δομη ενδεχομενως να εχει αλλαξει αισθητα στην γενια Mantle!

Συνεπως, παρολο που τωρα βγαινουν απο το συστημα ανετα οι προ-mantle οδηγοι, ενδεχομενως οταν θα χρειαστει να απεγκαταστησουμε τον 14.1 mantle οδηγο, ο uninstaller να μην ειναι τοσο πληρης/αποτελεσματικος...

Ενας μονο ξερει για αυτο... ο Atiman :rubik:

Εγώ τους εγκατάστησα πάντως χθες αφού έτρεξα τον uninstaller και δεν έχω προβλήματα μέχρι στιγμής στα παιχνίδια.Μόνο στον classic media player έχω ένα θέμα αλλά όπως είδα βγάλανε νεά έκδοση σήμερα.2-3 benches θέλω να τρέξω μόλις βρω τον χρόνο.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.