Dj_ALeX Μάϊος 19, 2013 #7621 Μάϊος 19, 2013 Απο ότι έχω πάρει πρέφα κάθε 3-4 μήνες θα βγάζουν και απο μία αλλά δεν είμαι και σίγουρος...Μιλάω πάντα για Legacy driver μην μπερδευτεί κανένας.
Eddie Μάϊος 19, 2013 #7622 Μάϊος 19, 2013 ναι το χω διαβάσει και γω απλώς τα ίδια είχανε πει και οταν κανανε τις σειρες χ1950 και κάτω legacy και τελικα βγάλανε μόνο το 1ο τετραμηνο driver και μετα το αφήσανε έτσι
Dj_ALeX Μάϊος 20, 2013 #7623 Μάϊος 20, 2013 Ε κάποια στιγμή θα πάρουμε τον μπ@@λ@ και έτσι...Απλά εμένα με ενδιαφέρει το support ακόμα λόγο CF.
ultraex2005 Μάϊος 23, 2013 #7624 Μάϊος 23, 2013 AMD Catalyst Application Profile Download 13.5 CAP1These are the Catalyst profiles for multi-GPU support. This release of ATI Catalyst delivers support for the latest ATI CrossFireX profiles in a separate executable file ensuring users have access to the absolute latest set of profiles installed on their PC.κατεβαζετε απο εδωNew profiles added to this release:Call of Juarez – Gunslinger – Improves CrossFire performanceCompany of Heroes 2 – Disables CrossFire supportFar Cry 2 (DX9) – Improves single GPU performanceResident Evil 6 – Improves single GPU performanceCall of Duty 4 – improves single GPU performanceDark sider 2 – Fixes the corruption in game menu under certain CrossFire configurationsMinimum – Improves single GPU performanceThe Walking Dead: Survival Instinct: Fixes image quality issues when enabling Anti-Aliasing through the AMD Catalyst Control CenterCrysis 3: Improves CrossFire performance in 3 and 4 GPU configurationsDeus Ex: Human Revolution: Improves CrossFire performanceUnigine Heaven: Improves CrossFire performance in 3 and 4 GPU configurationsHitman Absolution: Resolves application issues on the AMD Radeon HD 7790 when running at 1680x100 with 8xAA enabledAlien Colonial Marines – acm.exeBioShock Infinite – BioShockInfinite.exeCrysis 3 – Crysis3.exeGodMode – GodMode.exeGrid 2 – grid2.exeHawken – HawkenLauncher.exeNeverwinter – gameclient.exeSimCity – SimCity.exeSniper Elite Nazi Zombie Army – NZA.exeThe Walking Dead Survival Instinct – WalkingDead.exeTomb Raider – TombRaider.exeKapersky Anti-virus - avt.exe
apostolis159 Μάϊος 29, 2013 #7626 Μάϊος 29, 2013 Εγώ που είμαι ακόμα με τον 12.8 στο συστημα της υπογραφής τι να περάσω τωρα?Ποιος είναι ο πιο πρόσφατος?
z3et Ιούνιος 1, 2013 #7627 Ιούνιος 1, 2013 Οι drivers του 2013 εχουν δωσει καμποσες επιδοσεις στην σειρα 7, οποτε ναι, μπορεις να επωφεληθεις απ'αυτο, αν το χρειαζεσαι. Ο πιο προσφατος, επισημος, ειναι αυτος που ποσταρε πιο πανω ο Geo K.
LazyGreek Ιούνιος 1, 2013 #7628 Ιούνιος 1, 2013 Ο πιο νεός ναι είναι ο 13.6[MENTION=17242]apostolis159[/MENTION]ο καλύτερος είναι ο 13.5 με CAP 13.5 για τα Games
Tribal Ιούνιος 1, 2013 #7629 Ιούνιος 1, 2013 μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι το CAP και που ωφελεί?? ευχαριστώ
atiman Ιούνιος 1, 2013 #7630 Ιούνιος 1, 2013 sfirculitu έγραψε: ο καλύτερος είναι ο 13.5 με CAP 13.5 για τα GamesΟ καλυτερος σε ολα ειναι ο 13.6 ακομα και χωρις cap, μπορεις να βαλεις ομως αν τα χρειαστεις τα CAP του 13.5.
ultraex2005 Ιούνιος 1, 2013 #7631 Ιούνιος 1, 2013 Tribal έγραψε: μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι το CAP και που ωφελεί?? ευχαριστώ κατα την amd προσθετει καποιες διορθωσεις σε single και crossfire καρτες για καποιους τιτλους που κυκλοφορουν !! AMD Catalyst πχ το τελευταιο ενημερωμενο 13.5 cap 1 εχει και αυτα New profiles added to this release: - Call of Juarez – Gunslinger – Improves CrossFire performance - Company of Heroes 2 – Disables CrossFire support - Far Cry 2 (DX9) – Improves single GPU performance - Resident Evil 6 – Improves single GPU performance - Call of Duty 4 – improves single GPU performance - Dark sider 2 – Fixes the corruption in game menu under certain
LazyGreek Ιούνιος 1, 2013 #7632 Ιούνιος 1, 2013 [MENTION=29456]Tribal[/MENTION] με λίγα λόγια είναι βελτιώσεις αλλά άμα τις χρειαστείς..
apostolis159 Ιούνιος 1, 2013 #7633 Ιούνιος 1, 2013 atiman έγραψε: Ο καλυτερος σε ολα ειναι ο 13.6 ακομα και χωρις cap, μπορεις να βαλεις ομως αν τα χρειαστεις τα CAP του 13.5.Εβαλα τον 13.6 που είναι beta, όλα κομπλε μεχρι στιγμής.Εχω όμως άλλο πρόβλημα.Αν πάω να clockάρω την καρτα από το ccc (έστω και ελάχιστα) εχω προβλημα με όλα τα games. Μετά απο λίγη ώρα παγώνουν τα πάντα και θέλει reset το pc. Δοκίμασα να δώσω extra ρευμα (απο ccc, εχει που λεει power control settings) αλλά παλι τίποτα.Το έκανε και με τον 12.8 που ειχα, και με 13.4 και με 13.6 που έχω τωρα. Άρα δεν νομίζω ότι είναι ο driver.
atiman Ιούνιος 1, 2013 #7634 Ιούνιος 1, 2013 (edited) Tribal έγραψε: μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι το CAP και που ωφελεί?? ευχαριστώ Ρυθμιζει αυτοματα και κατα τον βελτιστο τροπο τις παραμετρους των οδηγων ωστε να αποδοσουν καλυτερα τα παιγνιδια. apostolis159 έγραψε: Αν πάω να clockάρω την καρτα από το ccc (έστω και ελάχιστα) εχω προβλημα με όλα τα games. Μετά απο λίγη ώρα παγώνουν τα πάντα και θέλει reset το pc. Το έκανε και με τον 12.8 που ειχα, και με 13.4 και με 13.6 που έχω τωρα. Άρα δεν νομίζω ότι είναι ο driver. Τι χρησιμοποιεις για απεγκατασταση ? Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 1, 2013 από atiman
Tribal Ιούνιος 1, 2013 #7635 Ιούνιος 1, 2013 Μάλιστα! Οπότε καλό είναι να το κάνω install...Να φανταστώ πως το πιο CAP θα βάλω είναι άσχετο με το ποιους driverw έχω,σωστά?Και γιατί αυτές τις βελτώσεις δεν τις βάζουν στους drivers και τους δίνουν χωριστά? Εννοώ,υπάρχει κάποιος συγεκριμένος λόγος?Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις!!
atiman Ιούνιος 1, 2013 #7636 Ιούνιος 1, 2013 Tribal έγραψε: Να φανταστώ πως το πιο CAP θα βάλω είναι άσχετο με το ποιους driverw έχω,σωστά?Με καθε driver βαζουμε το cap που εχει βγει γι αυτον.Εαν δεν εχει βγει ακομα βαζουμε το τελευταιο που υπαρχει (συνηθως ειναι του αμεσως προηγουμενου οδηγου) Tribal έγραψε: Και γιατί αυτές τις βελτώσεις δεν τις βάζουν στους drivers και τους δίνουν χωριστά? Εννοώ,υπάρχει κάποιος συγεκριμένος λόγος?Διοτι οι παραμετροι των παιγνιδιων απαιτουν βελτιωσεις, καθως και νεα παιγνιδια εμφανιζονται συχνοτερα απο την δημοσιευση καθε driver.Με την μεθοδο των cap's δημιουργειται στην ουσια ενα patch στους οδηγους για αυτες τις αλλαγες χωρις να χρειαζεται να χτιστει καινουργιος driver καθε φορα μονο για αυτο τον λογο.
ultraex2005 Ιούνιος 1, 2013 #7637 Ιούνιος 1, 2013 Tribal έγραψε: Μάλιστα! Οπότε καλό είναι να το κάνω install...Να φανταστώ πως το πιο CAP θα βάλω είναι άσχετο με το ποιους driverw έχω,σωστά? Και γιατί αυτές τις βελτώσεις δεν τις βάζουν στους drivers και τους δίνουν χωριστά? Εννοώ,υπάρχει κάποιος συγεκριμένος λόγος? Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις!! γιατι ο driver βγαινει σημερα και το παιχνιδι βγαινει αυριο-μεθαυριο !! και το συμπερασμα που βγαινει στη πορεια οτι το χ παιχνιδι χρειζει παραιτερω βελτιωσης !!!!:dance3:
apostolis159 Ιούνιος 1, 2013 #7639 Ιούνιος 1, 2013 atiman έγραψε: Τι χρησιμοποιεις για απεγκατασταση ?Το tool σου, εκδοση 7.0.2 αν θυμάμαι καλά.Να περάσω cap στον 13.6? Και αν ναι, ποια?
atiman Ιούνιος 1, 2013 #7640 Ιούνιος 1, 2013 Δεν θα αλλαξει κατι στην συμπεριφορα του προβληματος, αυτο προσπαθω να καταλαβω.Απο NonPresent devices εισαι καθαρος?
Recommended Posts