Jump to content

Recommended Posts

Με την εμφάνιση του GPU acceleration στις stable εκδόσεις των τριών δημοφιλέστερων browser (IE9, Firefox 4, Chrome 10) και ακολουθούν και οι Opera και Safari λίγο αργότερα, μήπως θα πρέπει το team των Catalyst drivers να δει το θέμα του performance στο Direct2D?

Είδα κάποια benchmarks σε GPU accelerated browsers με Nvidia κάρτες (Nvidia GTS 450) που ήταν πολύ ταχύτερες στο 2D GPU acceleration σε σχέση με την δική μου 5750 (έκανα ο ίδιος το test) παρόλο που έχουν παρόμοιο 3D performance .

Να αναμένουμε αντίδραση σύντομα από τους ερχόμενους drivers ή δεν είναι στις προτεραιότητες το 2D acceleration των browsers?

• Like 1
Με την εμφάνιση του GPU acceleration στις stable εκδόσεις των τριών δημοφιλέστερων browser (IE9, Firefox 4, Chrome 10) και ακολουθούν και οι Opera και Safari λίγο αργότερα, μήπως θα πρέπει το team των Catalyst drivers να δει το θέμα του performance στο Direct2D?

Είδα κάποια benchmarks σε GPU accelerated browsers με Nvidia κάρτες (Nvidia GTS 450) που ήταν πολύ ταχύτερες στο 2D GPU acceleration σε σχέση με την δική μου 5750 (έκανα ο ίδιος το test) παρόλο που έχουν παρόμοιο 3D performance .

Να αναμένουμε αντίδραση σύντομα από τους ερχόμενους drivers ή δεν είναι στις προτεραιότητες το 2D acceleration των browsers?

Σοβαρη και σωστη επισυμανση.!!!

Ολα λαμβανονται υπ' οψιν και αξιολογουνται...

Άσχετο, κοίταγα εχθές για drivers για την Radeon γιατί ήθελα να κάνω κάτι δοκιμές στο BFBC2... καλά, ακόμα δεν έχουνε βγάλει τους official 11.3 ?

(edited)

δε νομίζω να τους προτιμήσει

11-4pre(last 23/3)

11416x.jpg

11-3

11316x.jpg

Έγινε επεξεργασία από CmoS

Το ότι στο Heaven "είναι" γρηγορότεροι ( βασικά δεν είναι, +/-1 να μην σου πω και +/-2 είναι μέσα στην φυσιολογική διακύμανση των fps μεταξύ runs ) τι σχέση έχει με τα real games ? ( όχι ότι θα είναι πιο γρήγοροι στα games οι 11.4 με τους 11.3, ίσως πέραν μιας μικρής διαφοράς σε 1, άντε 2-3 συγκεκριμένα games και υπό συγκεκριμένες συνθήκες )

Nα κανω μια ερωτηση ρε παιδες.Μια 4850 εχω.Υπαρχει λογος να κανω πλεον update τους drivers?Mε 11.1 ειμαι τωρα και πριν απο αυτον με 10.4 για πολυ καιρο γιατι οι περισσοτεροι μεχρι τον 11.1 εβγαζαν προβλημα στο overdrive.Δηλαδη ρε παιδι μου αν γυρισω στον 10.4 παλι κομπλε θα ειμαι?

Α και οι 11.2 και 11.3 εβγαλαν προβλημα στα hd video( που τρεχουν απο την καρτα).

Αυτα.

Nα κανω μια ερωτηση ρε παιδες.Μια 4850 εχω.Υπαρχει λογος να κανω πλεον update τους drivers?Mε 11.1 ειμαι τωρα και πριν απο αυτον με 10.4 για πολυ καιρο γιατι οι περισσοτεροι μεχρι τον 11.1 εβγαζαν προβλημα στο overdrive.Δηλαδη ρε παιδι μου αν γυρισω στον 10.4 παλι κομπλε θα ειμαι?

Α και οι 11.2 και 11.3 εβγαλαν προβλημα στα hd video( που τρεχουν απο την καρτα).

Αυτα.

Όπως και όλοι οι άλλοι, update επί της ουσίας χρειάζεται να κάνεις μόνο αν έχεις κάποιο πρόβλημα με κάποιο game ( π.χ. το flickering @ Crysis 2, ή το π.χ. το crash που έτρωγε στο loading το CMR: Dirt 2 με τους πρώτους drivers της 5870 )

Αχα, αρα δεν εχει να κανει με τους drivers. Εγω απο 11.4 Preview πηγα σε 11.3 και το συνεχιζει. Μου φαινεται ο FF4 κανει την δουλεια...

Εμένα με 11.2 το έκανε συνέχεια το 99%. Με 11.3 δεν το έχει κάνει καθόλου.

Χωρίς καμία άλλη αλλαγή στο σύστημα.

(edited)

Με μια γρήγορη σύγκριση στο 3Dmark11

Graphics Score

6970 (950/1450)

11.2 OF 5447

11.3 OF 5459

11.4 Pre (840.2) 5516

11.4 Pre (840.6) 5525

Έγινε επεξεργασία από dmarccos
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.