Jump to content

The ATi Catalyst Driver thread.

Recommended Posts

την κατεβασα για 64bit vista , εχω hd3870x2 μολις ξεκινισα το 3dmark2006 αρχισε να τρεμοπαιζει αγρια η οθονη, με γραμες απο κατο προς τα πανω !!

Υποψιν κατεβασα απο αυτα τα λινγκ : http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=42239&st=45&start=45

την κατεβασα για 64bit vista , εχω hd3870x2 μολις ξεκινισα το 3dmark2006 αρχισε να τρεμοπαιζει αγρια η οθονη, με γραμες απο κατο προς τα πανω !!

Υποψιν κατεβασα απο αυτα τα λινγκ : http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=42239&st=45&start=45

σε χάλαγε το site της AMD?:toomuchne

είναι 10000 πάνω στο aquamark...

Τότε μάλλον δεν είσαι πολύ παρατηρητικός :) Έχει πολλά σημεία που με αυτά τα settings θα την δεις και σε πολύ χαμηλότερα fps :)

το fraps μετράει όχι εγώ...

είναι 10000 πάνω στο aquamark...

το fraps μετράει όχι εγώ...

Και παρακολούθησες ότι σε μία ώρα συνεχούς παιξίματος στο single player είναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ κοντά στα 70fps με την 3870?

Όταν είσαι στους βάλτους, εκεί με τα πολλά Particles της ομίχλης, πριν από το λόφο με τους Ρώσους, στην αρχή...έχουν καμια σχέση με τα 70 τα fps που πιάνεις....; Μη λέμε ότι θέλουμε ρε παιδιά...

Θα επανέλθω με screenshot, στα settings που λες (έτσι και αλλιώς το παιχνίδι είναι πανάλαφρο για το cpu) γιατί εγώ το έχω πάρει σκηνή-σκήνη με το frame counter και δε λέω μπαρούφες:p

(αν επιμένεις, άνοιξε ένα ξεχωριστό topic γιατί ξεφεύγουμε κάπως)

Και παρακολούθησες ότι σε μία ώρα συνεχούς παιξίματος στο single player είναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ κοντά στα 70fps με την 3870?

Όταν είσαι στους βάλτους, εκεί με τα πολλά Particles της ομίχλης, πριν από το λόφο με τους Ρώσους, στην αρχή...έχουν καμια σχέση με τα 70 τα fps που πιάνεις....; Μη λέμε ότι θέλουμε ρε παιδιά...

Θα επανέλθω με screenshot, στα settings που λες (έτσι και αλλιώς το παιχνίδι είναι πανάλαφρο για το cpu) γιατί εγώ το έχω πάρει σκηνή-σκήνη με το frame counter και δε λέω μπαρούφες:p

(αν επιμένεις, άνοιξε ένα ξεχωριστό topic γιατί ξεφεύγουμε κάπως)

ενώ με την 8800Gt είχα κοληματάκια στο COD4,

με την 3870 έχω σταθερά μέσο όρο 70+ fps...

τσέκαρα την σκηνή με τους ρώσους με τους 8,4 και το ποιο χαμηλό που είδα στους βάλτους είναι 45 με ένα μέσο όρο 55...

στο θέμα μας τώρα και εμένα καλοί μου φαίνονται οι 8,4...

σε σχέση με τους 8,3 που είχα πριν φυσικά...

στα games δεν είδα καμιά διαφορά προς το παρόν,

με μια επιφύλαξη να είναι και χαμηλότερα...

αλλά σε aqua είδα ψηλότερο σκορ...

Παιδία εγώ μόλις τους έβαλα στην 1900XT με DVItoHMDI adapter πάνω στην LG24" και αφού έκανα επανεκκίνηση, μου έβγαλε το desktop size με μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω. Το ξέρω ότι μπορώ να κάνω overscan (πράγμα που έκανα), αλλά όταν πήγα να τρέξω το 3DMark06 μου το έτρεχε σε μικρό πλαίσιο πάλι. Τι παίζει ξέρει κανείς?

Να σημειώσω ότι έκανα στην αρχή εγκατάσταση από πάνω από τους 8.3 και λόγο τι δεν μου έδειχνε τίποτα στο Information Center (ήταν κενό), ακλούθησα την διαδικασία που πρότεινε ο atiman, δηλαδή "απλό uninstall , από το add/remove programs και πριν το restart πας system/device manager δεξί κλικ και uninstall" όπως αναφέρει. Αυτό έλυσε το πρόβλημα με το Information Center, αλλά παραμένει το άλλο που αναφέρω με το underscan.

Κι εμένα μου φαίνονται μια χαρά μέχρι στιγμής στα XP. Με 8.2 και 8.3 είχα τρελά προβλήματα. Καμμιά μπλε οθόνη μέχρι τώρα, το 3D Mark επιτέλους παίζει σωστά και πολύ γρήγορα και τα παιχνίδια μια χαρά. Τα βίντεο εξακολουθούν να είναο λιγο πιο blocky από τα vista αλλά αυτό οφείλεται στο λειτουργικό μάλλον όπως έχει ξαναειπωθεί. Στα vista x64 η κατάσταση είναι ίδια όπως πριν, δηλαδή όλα τέλεια. Α, όσον αφορά την επανεγκατάσταση των παλιών οδηγών, στα XP καλό είναι να χρησιμοποιείτε drivercleaner γιατί μένουν πάντα κατάλοιπα. Στα vista δε χρειάζεται γιατί απλά δε μένει τίποτα (πολύ καλύτερος ο αλγόριθμος καθαρισμού).

Γνωρίζει κανείς αν οι 8.4 μπορούν να κάνουν force AA σε UT3 και gears of war, σε winxp ?

Μπορώ να το δοκιμάσω αν θέλεις. Στο gears of war τουλάχιστον....Νομίζω πάντως ότι γίνεται!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.