Jump to content

Recommended Posts

Εχεις δικιο φιλε ΑΤΙΜΑΝ..... αλλα μικρο το κακο.....

Ειχα την εντυπωση οτι το θεμα με το VLC θα λυνοταν με τους νεους catalyst..... και αν δεν εχω τοσες γνωσεις επι του θεματος.... δεν περιμενα οτι με τα profiles μπορουν να δοθουν τετοιες λυσεις......

Καλη και γρηγορη απαντηση απο τους (catalyst-people).......:hehe:

(edited)

Αφου ειστε ανυπομονοι.......τι να γινει?

Eegw,, Λιγο το κακο για το VLC, δεν ηταν τοσο επειγον να γινει αλλα ηταν ευκολο γιατι ελειπαν μονο oi codecs.

Τα Profiles μπορουν να κανουν σχεδον τα παντα με την μορφη patch.

Έγινε επεξεργασία από atiman

ΑΤΙΜΑΝ.... ξερω οτι περνω αερα....:hehe: αλλα ποτε να περιμενουμε τους 10.7?

και αν δεν μπορεις να πεις, ξερουμε μηπως τι διαφορες-διορθωσεις θα δουμε?

Θα περιμενετε κατι μετα τις 14 λογω διακοπων.....μακαρι να ηταν βεβαια...:(

δεν πειραζει..........αν ειναι για διακοπες ολα καλα....THANKS και παλι για τις αμεσες απαντησεις!!!

Παιδια και κυριως ατιμαν!!ποιος ειναι ο καλυτερος driver για την asus eah 5970 σε αποδοση-σταθεροτητα??με εμφαση σε crysis,crysis warhead..

Δεν υπάρχει καλός driver για τα crysis..ειδικά για το πρώτο που είναι 3 χρονών παιχνίδι..βάλε τους 10.6 μαζί με τα app profiles του..

Επειδή έχω χαθεί λίγο με τα Profiles, θα μου εξηγήσει κάποιος αν με κάθε νέο profile χρειάζεται καινούρια εγκατάσταση των 10.6 ;

Oχι ρε συ, απλα σβηνεις τα παλια και περνας καπακι τα καινουργια.:flower:

Nope, Τα profiles φτιαχνουν καταχωρησεις στην registry. Ο καλυτερος τροπος ειναι απεγκατασταση restart εγκατασταση.

• Like 1
Τα προφαηλ οι μη CF τα περνανε?

Ναι ή ου?

Ακριβως το ιδιο ηθελα να ρωτησω και γω..

Νομιζω πως δεν χρειαζεται αλλα ας μας πει καποιος που γνωριζει σιγουρα.

Τα περνάνε και οι μη cf! Τουλάχιστον αυτό ίσχυε για τους 10.5 και δεν βλέπω να υπάρχει λόγος να αλλάζει στους 10.6

Περιέχει και code για το προβληματάκι του bfbc2, το οποίο λύνει το πρόβλημα των πεσμένων fps στο συγκεκριμένο παιχνίδι και λειτουργεί και για cf και για single εγκαταστάσεις...

:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.