Jump to content

The ATi Catalyst Driver thread.

Recommended Posts

αν και νομίζω το έχω κάνει και αυτό με το που πατάω εντερ στον σκληρό του λειτουργικό μπουτάρει αμέσως εμφανίζοντας το σήμα των Windows ...ίσως δεν δοκίμασα γρήγορα αρκετά

Ναι! Όσο πατάς enter χτυπάς και F8 ταυτόχρονα μερικές φορές...

και γω δεν έβλεπα το Open CL/GL τικαρισμένο στο GPUZ, αλλά θα λυθεί το πρόβλημα απ'οτι διάβασα με την εγκατάσταση των ΑΤΙ STREAM SDK...

Πάντως δεν ξέρω τι φταίει αλλά δεν μπορώ να μπω σε safe mode για απεγκατάσταση των drivers με τον γνωστό τρόπο του ατιμαν....τι f5, f8, f10, f12 εχω πατήσει μάταια....με f8 με βάζει να επιλέξω από ποιόν σκληρό να μπουτάρει και όχι να μπω σε safe mode....εχει κάποιες ιδιαιτερότητες η μητρική μου (ASUSP6T deluxeV2);

@Ατιμαν:

1. Υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης στους οδηγούς;

2. Μπορεί να ενσωματωθεί (αν ναι επιβάλλεται) στο Unistall την επιλογή να γίνεται απεγκατάσταση ΌΛΩΝ των υπολειμάτων που αφήνουν τώρα....ωστε να μην απαιτείται safe mode/driver sweeper/manual delete

1. Σαφως και υπαρχουν..

2. Ο unistaller των catalyst ειναι ελειπης στα Windows 7 και σαφως θελει κι αυτος βελτιωση.

Εχω ξεκινησει να φτιαχνω ηδη εναν εξτρα unistaller για ολα αυτα και για καθε λειτουργικο ξεχωριστα.

• Like 2

Καλώς σας βρήκα

Διαβάζω καιρό το forum, παραθέτω μετρήσεις από τις διάφορες εκδόσεις των catalyst στην 5770 μου

3DMark06 (1280x1024)

10.2 - 15908

10.3Pre - 15956

10.3a - 15920

10.3final (atiman) - 15807

10.3b - 15923

10.4a (atiman) - 15852

10.4b (atiman) - 15831

3DMark Vantage (1280x1024)

10.2 - 10004

10.3Pre - 10261

10.3final (atiman) - 10204

10.3b - 10188

10.4a (atiman) - 10171

10.4b (atiman) - *

Unigine Heaven v2.0 (dx11 1280x1024 normal tesselletion)

10.3final (atiman) - 738

10.3b - 744

10.4a (atiman) - 741

10.4b (atiman) - 750

Dirt2.0 (1280x1024)

10.3Pre - 4547

10.3b - 5075

10.4a (atiman) - 5113

10.4b (atiman) - 5050

1) Πως βλέπετε τις επιδόσεις της κάρτας μου;

*2) Έχω πρόβλημα με τους 10.4b, μόλις πάω να τρέξω το Vantage μαυρίζει η οθόνη και δε λειτουργεί τίποτα, το ίδιο και με το Modern Warfare 2, τους ξαναπέρασα και πάλι τα ίδια:angry: Τι να κάνω;

3) Με όλους τους τελευταίους catalyst δε λειτουργεί το Ati Overdrive, μόλις πειράξω κάτι μαυρίζουν τα πάντα:hm:

Συζητησεις για τον 10.4b ... Guru3D και Rage3D

Ποστ απο τον "φιλο" μου John Larsen. Thanks John.

Οι 10.4b που δίνει στο λινκ Megaupload ο John Larsen είναι ίδιοι με αυτούς στον φακελό σου στο mediafire;

Αν ναι τους κατεβάζω από εκεί γιατί το mediafire έχει πολύ αργή ταχύτητα.

Οι 10.4b που δίνει στο λινκ Megaupload ο John Larsen είναι ίδιοι με αυτούς στον φακελό σου στο mediafire;

Αν ναι τους κατεβάζω από εκεί γιατί το mediafire έχει πολύ αργή ταχύτητα.

Και γιατί δεν χρησιμοποιείς download accelerator?

Λοιπον επειδη εβλεπα τα benchmark των αλλων και ειδα οτι σχεδον ολοι απο λιγο ως πολυ εχουν ανεβασει τα ρολογια απο τις καρτες τους ειπα να το δοκιμασω και'γω.......οχι τρελα πραγματα ομως....Επειδη δεν εχω κανει ποτε oc σε καρτα φιλε Atiman αν εχω τα ρολογια της καρτας της υπογραφης μου απο 725 σε 765 και απο 1000 σε 1100 σε μονιμη βαση μεσω του ccc θα υπαρχει προβλημα???Δεν θελω παραπανω ηδη στα περισσοτερα game τα fps ανεβηκαν απο 5-10fps μια χαρα για μενα.......+ οτι δεν θελω να πειραξω ετσι και αλλιως τασεις κ.α. Αυτην την στιγμη εχω το air στο 25% και η καρτα δεν νιωθει.....πραγματικα σε idle 25 βαθμους δεν εχω ξανα δει!!!!!

Επισης αν κρατησω αυτα τα ρολογια, καθε φορα που αλλαζω drivers θα πρεπει πρωτα να βαζω τις αρχικες τιμες στα ρολογια και μετα να τους σβηνω για να περασω τους αλλους???

SORRY αν κουρασα.........

Thanks atiman, οπότε τώρα με τον uninstaller ποια θα είναι η διαδικασία για να περνάμε τους καινούργιους drivers??

Τι θα αλλάξει από το: Control Panel - Ati Catalyst Install Manager - Expess Uninstall ALL ATI Software - Driver Sweeper σε safe mode?

Ναι, οι "δικοι" μου drivers ειναι.

Ενας μικρος uninstaller οπως σας υποσχεθηκα.. www.mediafire.com/atiman atiman_uninstaller.exe

edit,,

Eegw, κανενα προβλημα στην πρωτη ερωτηση, ναι οπωσδηποτε στην δευτερη.

Atiman :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ειναι πολυ απλο..

Μετα το κανονικο uninstall μεσω του install manager οταν τελειωσει και πριν κανεις επανεκινηση, τρεχεις αυτο.

Δεν αφηνει στα Windows τιποτα.

Εκανα την διαδικασια που εγραψες πιο πανω και μετα την επανεκινηση ολοι οι φακελοι στον c υπαρχουν κανονικοτατα......ακομα και ο φακελος του 10.4b με ολα τα αρχεια μεσα......δεν θα επρεπε να εχουν χαθει αυτα????

Για να καταλαβεις καλυτερα οταν ετρεξα το uninstall σου μου ανοιξε το παραθυρο, πατησα ENTER και μετα εκλεισε αμεσως δεν θα επρεπε να βλεπουμε την διαδικασια σβησιματος των αρχειων κανονικα????

Η μηπως δεν εκανα κατι σωστα???:hmm:

Η διαδρομη ειναι,, Control Panel > Uninstall a program >ATI Catalyst Install Manager > - Expess Uninstall ALL ATI Software >atiman_uninstaller>>> restart.

Η ιδια δηλαδη με παλια μονο που ενδιαμεσα τρεχουμε το δικο μου αρχειακι.

Γιατι να φαινεται κατι??

Ο φακελος των αρχειων ειναι προς φυλαξη και επανεγκατασταση. Γιατι να σβηστει?

Έγινε επεξεργασία από atiman

Δοκίμασα να βάλω τους 10.4b

Εδώ και κάμποση ώρα είναι στο σημείο που περνάει το catalyst control center αλλά μάλλον σαν να έχει κολλήσει...

Η διαδικασία που ακολούθησα ήταν unistall-> atiman uninstaller -> restart safe mode & clean -> restart και εγκατάσταση τους 10.4b.

:hmm:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.