Jump to content



The ATi Catalyst Driver thread.


Recommended Posts

Ρε παίδες έχω μία 1950 προ AGP και έχω τον 7.12 λέτε να τολμήσω :haha: να βάλω καινούργιο ντράιβερ? (χωρίς τον CCC), και εάν ναι ποιόν?

Έγινε επεξεργασία από VIL
Link to comment
Share on other sites

Λέει ο φίλος :hug:απο επάνω apagal .

εάν ακολουθήσεις το site της ΑΤΙ στους drivers για Χ1950 σε οδηγεί κανονικά στους 8.12

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

δοκίμασε τους δεν έχεις να χάσεις και τίποτα .

Link to comment
Share on other sites

Επειδή 'εχω την 1950ΧΤΧ θα δοκιμάσαω και εγώ το 8.12.

Έβαλες μόνο τους drivers ή και το ccc;

Μόνο drivers, και πάντα και μόνο το ATI Tray tools:T:

Mε τον CCC έχω άσχημη εμπειρία.

Κάνε πρώτα καλή απεγκατάσταση τον προηγούμενο με το πρόγραμμα uninstallall της ΑΤΙ.

Έγινε επεξεργασία από VIL
Link to comment
Share on other sites

Τι είναι αυτό το bug πάλι?Πρώτη φορά το ακούω...

Με "γενικη εικονα" θα λεγαμε πως τα "bug" ειναι "σφαλματα-κια".......

Στην περιπτωση που προαναφερθηκε....."bug fixes" ειναι η διορθωσει αυτον τον "σφαλαματων" απο πιθανον καποια προηγουμενη εκδοση του CCC.......:D

Link to comment
Share on other sites

να κανω μια ερωτιση?ας απαντισουν οσοι γνωριζουν.η 4870χ2 που εχω,εχω την εντιπωση πως ο ενας πυρινας δεν δουλευει.παιζω gta4 και στις ρυθμισεις οταν αλλαζω την αναλισει μου λεει κατω κατω ποσο μνιμη της καρτας χρισιμοποιει.οσο μεγαλυτερη αναλιση τοσο ποιο πολυ μνιμη "τρωει" το κακο ειναι οτι διχνει μονο μεχρι 1000mb(πχ 860Mb/1000mb) αντι για 2000mb που εχει.επισεις σε full αναλιση(1920*1080) με τον cpu στα 4gh με fraps ειμαι περιπου στο χαμηλοτερο 29-30fps.κατεβαζω το game, εχω ανοιχτω τον ccc και βλεπω πως μονο ο ενας πυρινας ¨τρεχει¨ στο 99%π.χ.και ο αλλος ουτε για ζητω 0%.πιστευα πως σε αυτην την αναλιση θα εμπαινε σε λειτοργια και ο δευτερος για να βοηθισει και να μην πεφτει στα 30fps.προσθετω πως το 3D/catalist A.I. στον ccc δεν το εχω τσεκαρει.συμβαινει κατι η ειναι ιδεα μου?

os:winxp 32

Link to comment
Share on other sites

Οι πυρήνες δεν λειτουργούν έτσι. Ο δεύτερος δε μπαίνει σε λειτουργία για να βοηθήσει. Αν υποστηρίζεται το crossfire από την εφαρμογή τρέχουν και οι δύο πυρήνες πάντα. Το αν υποστηρίζει το gta 4 crossfire δυστυχώς δεν το γνωρίζω. Λογικά πάντως το υποστηρίζει γιατί το παιχνίδι πηγαίνει τραγικά με οποιαδήποτε κάρτα το έχω δει, ενώ με τη 4870Χ2 παίζει καλά. Σε μένα το benchmark του βγάζει 37fps μέσο όρο σε 1920χ1200 με όλα στο full (1143/1000mb) αλλά μέσα στο παιχνίδι πηγαίνει συνήθως με πολύ περισσότερα (40-60). Όσο για τη μνήμη, είναι λογικό να φαίνεται 1000. Μη σε απασχολεί. Το frame buffer των διπύρηνων καρτών εμφανίζεται πάντα ως το μισό του πραγματικού γιατί είναι μνήμη ανά πυρήνα. Ακόμα και στη 4870Χ2 που το frame buffer είναι κοινό και για τους δύο πυρήνες. Στην πράξη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποιείται όλη η μνήμη. Χωρίς catalyst A.I δεν έχεις crossfire ενεργοποιημένο. Τσέκαρε το και θα είσαι εντάξει. Επίσης θα σύστηνα να αλλάξεις λειτουργικό σύστημα. Βάλε 64μπιτα vista. Καμμία σχέση σε απόδοση με 32μπιτα ΧΡ.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.