Jump to content

Recommended Posts

me too που και που

*** STOP: 0x0000003b (0x00000000c0000005, 0xfffff8800f0de2ac, 0xfffff8800cbeca90,

0x0000000000000000)

*** VIDEOPRT.SYS - Address 0xfffff8800f0de2ac base at 0xfffff88002dce000 DateStamp

0x4a5bc58b

Ριξε μια ματια εδω.Μηπως δεν εισαι πολυ σταθερος στο oc που εχεις;

Common BSOD Error Code List for Overclocking - Overclock.net Community

μαν rock είναι το pc το έκανε τσέμπαρκα σε youtube και youj@zz οπότε δεν τίθεται για o/c η ο firefox έχει bug οι

14.6 feta (είναι φέτα) το λέει και το όνομα τους

(edited)

Καλησπέρα παιδιά, μια ερωτησούλα να μου απαντήσει αν γνωρίζει κάποιος.

Πως μπορώ μέσα από το CCC ή από οπουδήποτε αλλού να ρυθμίσω σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή η κάρτα να τρέχει με τα μέγιστα ρολόγια (high performance mode) και να μην επιλέγει μόνη της να τα ανεβοκατεβάζει γιατί μου δημιουργεί πρόβλημα;

Γνωρίζει κανείς; ([MENTION=9179]atiman[/MENTION] που είσαι; :dance3:)

Ευχαριστώ.

Έγινε επεξεργασία από AlCapone
Καλησπέρα παιδιά, μια ερωτησούλα να μου απαντήσει αν γνωρίζει κάποιος.

Πως μπορώ μέσα από το CCC ή από οπουδήποτε αλλού να ρυθμίσω σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή η κάρτα να τρέχει με τα μέγιστα ρολόγια (high performance mode) και να μην επιλέγει μόνη της να τα ανεβοκατεβάζει γιατί μου δημιουργεί πρόβλημα;

Γνωρίζει κανείς; (@atiman που είσαι; :dance3:)

Ευχαριστώ.

up! :hehe:

• 2 weeks later...
Να ρωτήσω λίγο...Τα drivers AMD με Catalyst είναι ενα η κατεβάζω διαφορετικά?

Όλοι οι drivers για κάρτες AMD λέγονται Catalyst

Ρε πάιδες μια βοήθεια γιατί θα τρελαθούμε τελείως...

έβαλα τους 14.4 και (κάνοντας απεγκατασταση με ATI uninstal...)

πέρασαν όλα επιτυχως ...μόλις ανοιγω ..αντι για λευκό φόντο μου βγάζει ένα ροζουλί...διαπίστωσα λοιπόμ οτι μόλις αλλάζω συχνότητα ή HDMI aαπό πίσω από την οθώνη στρώνει...έλα μου ντε που δεν κρατά τη ρύθμιση ..και οταν ξεκινεί ξανα τα ίδια

Καμία Γνώμη ...

πέρασαν όλα επιτυχως ...μόλις ανοιγω ..αντι για λευκό φόντο μου βγάζει ένα ροζουλί...διαπίστωσα λοιπόν οτι μόλις αλλάζω συχνότητα ή HDMI aαπό πίσω από την οθώνη στρώνει...έλα μου ντε που δεν κρατά τη ρύθμιση ..και οταν ξεκινεί ξανα τα ίδια

Καμία Γνώμη ...

Να ενημερώσω ότι μόλις ξαναέβαλα τους 13_12 όλα καλά...(ΚΑΡΤΑ ΑΤΙ 5970)

πέρασαν όλα επιτυχως ...μόλις ανοιγω ..αντι για λευκό φόντο μου βγάζει ένα ροζουλί...διαπίστωσα λοιπόμ οτι μόλις αλλάζω συχνότητα ή HDMI aαπό πίσω από την οθώνη στρώνει...έλα μου ντε που δεν κρατά τη ρύθμιση ..και οταν ξεκινεί ξανα τα ίδια

Καμία Γνώμη ...

Καμία γνώμη για το παραπάνω ...όλοι για μπάνιο έχετε πάει βρε σεις ...

Αφού διαπίστωσες και μόνος σου ότι έστρωσε με πιο παλιούς drivers, σημαίνει ότι είναι θέμα των drivers.

Να αναφέρω και εγώ ότι έχω ένα 22άρι μόνιτορ στο pc σε dvi σύνδεση.

Μόλις βάλω στην HDMI μια 32άρα tv που έχω για να δω καμιά ταινία πχ, τα χρώματα φαίνονται πιο ανοιχτόχρωμα και επανέρχεται μόνο εάν βγάλω το HDMI απ' την tv.

Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό...

Να ενημερώσω ότι μόλις ξαναέβαλα τους 13_12 όλα καλά...(ΚΑΡΤΑ ΑΤΙ 5970)

Το ΜΟΝΙΤΟΡ είναι ενα SAMSUNG BX2431

Στην περίπτωσή μου μιλάμε σαν να γινεται το ασπρο ροζ.....

Ξανακάνε ένα clean uninstall με τον atiman και πες αποτελέσματα.

Δικιά μου παράλειψη ...η όλη διαδικασία είχε γίνει με Atiman+Uninstaller+v.8.3.6 ...αρα ολα έγιναν νορμαλ....δηλ όπως καθε φορα...δεν παίζει κατι τετοιο ...

Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας->ανάλυση οθόνης->Ρυθμίσεις για προχωρημένους->καρτέλα διαχείριση χρωμάτων->καρτέλα για προχωρημένους και βρες την επιλογή "επανάληψη φόρτωσης της τρέχουσας ρύθμισης".

Αλλά καλύτερα άνοιξε νέο θέμα γιατί προχωράει και βγαίνουμε off topic.

με έχει ταράξει πάλι σε bsod το atikmdag.sys. r9 290 με 14.6 RC2

Και εμένα το ίδιο με 13.20 και R7 260X

BSOD στο atikmdag.sys . Τα νεύρα μου! Θα την βάψω μπλε και θα την πετάξω στην θάλασσα :rant:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.