Jump to content

The ATi Catalyst Driver thread.

Recommended Posts

H AMD μου φαίνεται είναι σαν τους Έλληνες εργοδότες πια... τουλάχιστον 1 μήνα πίσω στους μισθούς/drivers :D!

Εμένα ο εργοδότης μου πάντως είναι σαν την nvidia. Πληρώνει όποτε γουστάρει :hehe:

Όχι αγορίνα μου καλή. Ο 12.2 official που κατέβασα και εγώ απο το site της AMD, 12.3 λέει μέσα στο CCC, 12.3 λέει παντου. Επαναλαμβάνω, ο OFFICIAL WHQL driver απο το site της amd.

Μωρέ κατάλαβα τι λες εξ' αρχής.

Αλλά το να έχουνε τον ίδιο driver και να λέει ότι είναι του επόμενου μήνα το βρίσκω το λιγότερο αστείο.

Δηλαδή να ανεβάσω εγω τον ίδιο ( 12.2 download from amd.com ) στον ftp μου έχοντας αλλάξει το version στο 12.4 και να τον βαφτίσουμε 12.4 :D

Ας αποφασίσει η AMD ποιός driver είναι αυτός και να μας πεί ποιόν μήνα έφαγε :p

Αλλά το να έχουνε τον ίδιο driver και να λέει ότι είναι του επόμενου μήνα το βρίσκω το λιγότερο αστείο.

Απο που προκυπτει αυτη η σιγουρια σου?

Δηλαδή να ανεβάσω εγω τον ίδιο ( 12.2 download from amd.com ) στον ftp μου έχοντας αλλάξει το version στο 12.4 και να τον βαφτίσουμε 12.4 :D

Εισαι βεβαιος οτι θα μπορουσες να το κανεις....και να δουλευει....και να ειναι και υπογεγραμενος? .....(μην πεις ναι, σε προλαβαινω).

....Ειχα πει, εναν και πλεον χρονο παλαιοτερα, οτι υπηρχε περιπτωση στο "μελλον" να μην βλεπουμε drivers σε απολυτα μηνιαια βαση, αλλα οταν θα υπηρχε κατι καινουργιο η απαραιτητο για "εμφανιση".

Ποιανου μηνα driver λοιπον "εφαγε" η AMD ?

περιμένω επίσημη απάντηση σου από το εταιρικό σου e-mail :)

Μαλιστα...!!!

Ελπιζω το φορουμ να μου επιτρεψει το εξης off topic σχολιο.

Ως τι νομιζεις οτι δικαιουσαι να το ζητας ? , απαντησε μου και μπορει να την εχεις.... ... :)

Ρε παιδια τι γινεται με τους τελευταιους οδηγους?εχουνε κανα θεμα?εγω βλεπω κατι περιεργες αντιδρασεις τις καρτας μετα απο οταν τους εβαλα και αφου εχω κανει φορματ και καινουργια windows.συγγνωμη αν επαναλαμβανω καποια ερωτηση η οποια μπορει να εχει αναφερθει νωριτερα αλλα δεν διαβασα τις πολυ πισω καρτελες :).συμφωνα με το afterburner φοραω τους 12,3..αλλα εχω λιγο ανεβασμενες θερμοκρασιες και καποια ψηλο σκαλωματα σε καποια games που δεν τα ειχα πριν.

Ναι, οι 12.3 εχουν ενα μικρο θεμα με τον CCC και με τον 2D driver, το οποιο εξακολουθει και στους 12.4 beta.

Θα λυθει συντομα.

Θεωρω πως για την καρτα σου μπορεις να εισαι μια χαρα με τον 12.2 αλλα και με τον 12.1.

....Ειχα πει, εναν και πλεον χρονο παλαιοτερα, οτι υπηρχε περιπτωση στο "μελλον" να μην βλεπουμε drivers σε απολυτα μηνιαια βαση, αλλα οταν θα υπηρχε κατι καινουργιο η απαραιτητο για "εμφανιση".

Ποιανου μηνα driver λοιπον "εφαγε" η AMD ?

Ωραία, εφόσον "έφαγε" τον Φεβρουάριο και έβγαλε του Μαρτιού, γιατί δεν τον ονόμασε 12.3 και το γράφει μόνο στο Software Information; Ο επίσημος τίτλος του αρχείου είναι 12.2 και μπερδεύει τον κόσμο χωρίς λόγο.

Anyway, έχω ένα θεματάκι με τον ανεμιστήρα της 5850 που αφορά σίγουρα το CCC/MSI Afterburner. Ανεβάζω τα ρολόγια και το ρεύμα και αποθηκεύω τις ρυθμίσεις μαζί με ένα custom fan profile. Όταν ανοίγει το λειτουργικό (win7) ο ανεμιστήρας λειτουργεί στο 60%++ (χωρίς λόγο) με αποτέλεσμα να κάνει πολύ θόρυβο... μόλις ανοίξω το Afterburner ο ανεμιστήρα ησυχάζει και επανέρχεται σε κανονική λειτουργία idle κάρτας. Τι μπορώ να κάνω γιατί μου σπάει τα νεύρα κάθε φορά που ανοίγω το PC;

Έγινε επεξεργασία από denz

δεν ξερω πως υπολογιζουνε τους οδηγους γιατι συμφωνα με το site τις AMD,για την 6950 οι ακριβως προηγουμενοι οδηγοι ειναι οι 11.12 και 12.2 που υπαρχουν στη λιστα στην ουσια ειναι 12.3!!οποτε φορτωσα τους 11.12 τωρα και οψωμεθα.παντως το afterburner εχει μια επιλογη κατω για το fan speed το οποιο σε αφηνει να το ρυθμισεις εσυ ...δοκιμασε να το βαλεις οσο το θες.ξετσεκαρε δλδ το auto αν δεν το εχεις κανει ηδη δλδ :T:

Κι ομως, υπηρξαν οι (unofficial) 8.942.1 - 8.946.0 τελος Ιανουαριου, υπαρχουν posts με μετρησεις απο αυτους εδω μεσα.

Εφ οσον ο driver ανεβηκε 7/3 δεν θα μπορουσε να μην αναφερεται ως 12.3 (κανονικα στο εσωτερικο του).

Ταυτοχρονα ομως, για την βιβλιογραφια δεν θα μπορουσε να μην υπαρχει ο 12.2 και ετσι το site τον εμφανιζει 12.2.

Ειναι διαδικαστικο θεμα και οντως συμφωνω οτι εχει μπερδεψει τον κοσμο....

----

Για να ξεκινησουν να λειτουργουν οι ρυθμισεις των profiles πρεπει να "ανοιξει" ο CCC.

Στον 12.3, εφαρμοστηκε μια μεθοδος η οποια καθυστερει να ανοιξει τον CCC για 5 λεπτα αφοτου μπουν τα windows, για να μην υπαρχει διενεξη με το afterburner (εαν υπαρχει εγκατεστημενο).

Οποτε πρεπει να ανοιξεις τον CCC η το afterburner χειροκινητα να να ισχυσει οποιο απο τα δυο προφιλ επιθυμεις.

Ναι το έχω καταλάβει, ότι ανοίγοντας το AB ισχύει το profile του και ησυχάζει ο ανεμιστήρας (που ούτως ή άλλως "γκαζώνει" χωρίς λόγο όταν ανοίγουν τα win7). Επειδή το θεματάκι αυτό υπάρχει και με παλιότερους drivers, θα υπάρχει κάποιο fix;

Αυτο θα εξαρτηθει απο το afterburner.

Ολα ξεκινησαν με την δυνατοτητα του xcl, αυτο δημιουργησε μεγαλο προβλημα στην λειτουργια του ccc (δουλευαν ταυτοχρονα) και του driver γενικοτερα.

Δεν μπορω να ονομασω fix καποια λυση απο την μερια της AMD, διοτι δεν ειναι θεμα των catalyst.

Ο driver με αυτη την μεθοδο "προστατευει" τον εαυτο του.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.