Jump to content

The ATi Catalyst Driver thread.

Recommended Posts

Απο CCC στο standard setting επιλεγμενο Balanced

Απο CCC στο standard setting επιλεγμενο High Quality

(Ολα τα settings maxed out εκτος HBAO)

Μάλλον δεν έχω αρκετά εκπαιδευμένο μάτι, γιατί δε βλέπω καμία διαφορά...:wassat:

• Like 1

Μαθαμε καμια πληροφορια αν η ΑΤΙ θα ακολουθησει την ιδια τακτικη και στην νεοσυστατη 6ΧΧΧ σειρα οσον αφορα τους οδηγους της?

Λεω μηπως πηραν τιποτα νεα μελη στην ομαδα/αλλαγη φιλοσοφιας κλπ....

Στην κληρονομικοτητα πιστευεις ; :D

Μάλλον δεν έχω αρκετά εκπαιδευμένο μάτι, γιατί δε βλέπω καμία διαφορά...:wassat:

ούτε εγώ μπορώ να προσέξω διαφορά.εσύ neph είδες στην οθόνη ή δεν κάνει τίποτα η επιλογή?

Το βρήκα στους 10.10α τον hotfix δηλαδη για 68χχ.

Οπου στην registry MLF_NA το κανουμε 0.

Ειναι το κλειδι που χρειαζεται για να φανεί το Morphological Filtering στις 5χχχ.

Το τσεκάρουμε, και αυτο ήταν, κάνει ένα συγκεκριμενο, μη παραμετροποιησιμο, ΑΑ.

Δεν προγραμματίζεται δηλαδη σαν το κανονικο ΑΑ, και μάλιστα ειναι και ασύμβατο με αυτό, εκτός από το MSAA.

Έτσι δουλέυει κάλυτερα με το "Use Application Settings" checked, ώστε να είναι απενεργοποιημένο

το κανονικο ΑΑ. Και απλά τσέκαρουμε το "Morphological Filtering".

Τώρα αυτό δουλεύει, ασχέτα αν δεν έχει επιλογή AA στα options το παιχνιδι που τρέχουμε.

Μηπως μπορεις να το εξηγησεις λιγο πως γινεται?

Παίζοντας με 8.873.1 τρώω CTD στο BFBC2 , στο πρώτο βίντεο που περνάς με την βάρκα κάτω από την γέφυρα με τους Κινέζους, οπότε δεν μπορώ να ξεκινήσω New Campaign.

Συμβαίνει σε κάποιον άλλο / υπάρχει τρόπος λύσης;

Παίζοντας με 8.873.1 τρώω CTD στο BFBC2 , στο πρώτο βίντεο που περνάς με την βάρκα κάτω από την γέφυρα με τους Κινέζους, οπότε δεν μπορώ να ξεκινήσω New Campaign.

Συμβαίνει σε κάποιον άλλο / υπάρχει τρόπος λύσης;

Εισαι με default επεξεργαστη και καρτα γραφικων ;

Δωσε μια περιγραφη του συστηματος σου.

Εισαι με default επεξεργαστη και καρτα γραφικων ;

Δωσε μια περιγραφη του συστηματος σου.

Q9550 @ 3200

5870 stock

Αν κράσαρε λόγω o/c λογικά δεν θα μου πετούσε BSoD ή freeze;

Τώρα απλά CTD και μετά μπορώ να ξανανοίξω το game.

Q9550 @ 3200

5870 stock

Αν κράσαρε λόγω o/c λογικά δεν θα μου πετούσε BSoD ή freeze;

Τώρα απλά CTD και μετά μπορώ να ξανανοίξω το game.

Κοιτα πολυς κοσμος εχει θεμα(ctd) με το συγκεκριμενο παιχνιδι.

Αν δεν ειχες ctd με τον προηγουμενο driver που ειχες τοτε γυρνας σε αυτον.

Παιδια, κι απο μενα μια προσωπικη παρακληση.

Μπορειτε να ποσταρετε γνωμες, αποψεις η αποτελεσματα απο νεους οδηγους, αλλα οσοι δεν γνωριζετε πως και που θα βρειτε αυτους τους οδηγους (οι οποιοι πλεον δεν ανακοινωνονται εδω), να ρωτατε μονο μεσω ΠΜ η μεσω email οπως εχω ξαναπει...

Παιδιά μια ερώτηση γιατί θα τρελαθώ.

Έχω εδώ και μήνες εγκατεστημένους τους Catalyst 10.4 και όλα πάνε καλά.

Είπα και εγώ μετά από τόσους μήνες να δοκιμάσω τους φρέσκους 10.10, γιατί στο παρελθόν είχα κάτι προσπάθειες αποτυχημένες με 10.6 10.7 κτλ.

Ε ρε γαμωτο, πόσο για τον π@@@τσ@@ τους έχουν κάνει τους drivers εκεί στην ATI , μόλις έκανα restart έφαγα μια μπλε οθόνη όλη δικια μου, κάποιο atimkmag.dll από ότι πρόλαβα να δω.

Τι στο κάλο, δεν τα τεστάρουν αυτά που βγάζουν και δεν θέλω να ακούσω ότι πρέπει να κάνω unistall με το τάδε πρόγραμμα, μετά επανεκκίνηση, μετά καθαρισμό στην regisrty, μετά το ένα μετά το άλλο για να κάτσουν καλά. Αν είναι να ακλουθώ ολόκληρους οδηγούς για το καθετί που βάζω στο PC καήκαμε, θέλω από την στιγμή που έχω σκάσει τα ευρώπουλα μου, να μπορώ κάθε μήνα, αν το θέλω, να κάνω μια φυσιολογική αναβάθμιση, διπλό κλικ στο exe, επανεκκίνηση και τέλος!!

Τι να πω, έξι μήνες έχουν περάσει από τους 10.4 έως τους 10.10.

Και δεν θέλω να πάω σε nVidia, γιατί απλά είμαι ATI fan εδώ και χρόνια και σκέπτομαι να πάρω και την 6990 όταν με το καλό μας έρθει, αλλά θέλω ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ.

Δεν είμαι παράλογος σε αυτά που ζητώ, αλλά κάτι πρέπει να κάνουν εκεί στην ΑΤΙ, γιατί αυτοί που κάνουν τους οδηγούς τους πήρε η κάτω βόλτα εδώ και μήνες.

Θεωρω οτι εχεις εξαντλησει καθε πιθανοτητα να φταις εσυ η κατι που να εξαρταται απο εσενα...

Διαφορετικα και συμφωνα με τα γραφομμενα σου, το ιδιο προβλημα θα επρεπε να συναντουν οσοι κανουν χρηση αυτων των οδηγων, κατι το οποιο δεν συμβαινει...

Αρα μαλλον δεν φταιει η ΑΤΙ..

Συγνώμη φίλε isaios, ποια είναι η σωστή διαδικασία με ειδικευμένα εργαλεία? Ποια?

Φίλε ατιμαν, το ξέρω ότι είσαι πολύ σωστός εδω μέσα και έχεις βοηθήσει σε όλο αυτό το κομμάτι που λέγεται ΑΤΙ στο φόρουμ, αλλά από την στιγμή που η μπλε οθόνη μου ανέφερε dll της ΑΤΙ, γιατί να μην κατηγορήσω τους οδηγούς της, αφού μόλις τους έβαλα και έκανα επανεκκίνηση παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Απλή λογική το βρίσκω το όλο θέμα.

Να θέσω κάποια ερωτήματα.

1) Τα settings του CCC, κάνουν override αυτά των παιχνιδιών; Δηλαδή, αν έχω ορίσει από το CCC το ΑΑ να είναι πάντα 4Χ και το AF να είναι πάντα 16Χ , τότε ανοίγοντας το game και πειράζοντας τα αντίστοιχα ΑΑ/AF, ποια θα υπερισχύσουν;

2) Με τους 8.783.1 εκτός από το να επιλέξω ενεργό το MLAA πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;

3) Ποια version Visual C++ είναι η καταλληλότερη για DX11 gaming;

Αγαπητε Topdim2,,

Το atikmdag το οποιο σου εμφανισε δεν ειναι dll αλλα sys ο οποιος ειναι ο βασικος 2d driver των catalyst, (σημειωση, καμια μπλε οθονη δεν αναφερεται σε dll).

Η καταρευση του, δεν ειναι παραξενη και εξαρταται απο παρα πολλους αλλους παραγοντες εκτος των οδηγων, κυριος λογος ειναι αστοχια φορτωσης, υπερχρονισμενο συστημα η καρτα, προβλημα στα windows, κ.λ.π αλλα.

Για να μπορεσουμε να βγαλουμε ενα ασφαλες συμπερασμα θα πρεπει,,

1. Και στην επομενη επανεκινηση να εχουμε την ιδια μπλε οθονη με την ιδια αναφορα.

2. Πληρη στοιχεια αυτης της αναφορας (code errors).

edit,,

code,,

1. Υπερισχυουν οι ρυθμισεις των παιγνιδιων.

2. Ειναι καθαρα ελευθερη επιλογη σου.

3. Στους 10.10 δεν χρειαζεται πλεον visual c++ για την λειτουργια τους. Καποια παιγνιδια ομως την απαιτουν και αλλα ειτε την φορτωνουν κατα την εγκατασταση τους ειτε την "ζητουν" απο εσενα.

Σε καθε περιπτωση χρησιμη ειναι η τελευταια του 2010 και μονο εαν εχεις προβλημα με τις προηγουμενες εκδοσεις. Αυτη μπορει να εγκατασταθει ειτε ανεξαρτητη, ειτε μεσω του DirectX SDK του Ιουνιου.

Έγινε επεξεργασία από atiman

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.