Jump to content

The ATi Catalyst Driver thread.

Recommended Posts

Με τον 10.4b πολλές φορές ο δεύτερος πυρήνας της 4870χ2 κολλάει σε 3d συχνότητες και το κακό είναι πως η λύση "load game & exit" δεν λειτουργεί και θέλει restart(ούτε αυτό πιάνει κάποιες φορές) ...Μάλλον πάνε για φούμο απο μένα:hm:

Έγινε επεξεργασία από mellodos

Τωρα που το λες μαλλον και παλι εχεις δικιο..........Δεν το κανει ακριβως στο boot αλλα αμεσως μετα......δλδ την στιγμη που ειναι ετοιμο να μπει στην επιφανεια εργασιας.........

Οπως σου ειπα δεν το κανει συνεχεια......2 μηνες που εχω την καρτα ζητημα ειναι να το εχει κανει 5-6 φορες!

Nομιζω οτι καμια φορα συμβαινει και σε μενα...

Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.:smoke:

Στο PES 2010 με 10.4b μου κάνει σπασίματα η εικόνα. Στο furmark με αυτό το o/c δείχνει stable. Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα; (800/1200 stock ρεύμα)

Το wait for vsync στο pes το εχεις τσεκαρισμενο?? με 5870 και 10.4b ειμαι εγω και τρεχει μια χαρα το παιχνιδι.

(βασικα ολα τα χρονια στο pes ειτε με nvidia ειτε με ati το wait for vsync ειναι must, αν δεν σου δουλευει και δεν μπορεις να το επιλεξεις ειναι λογο των win7 και 59Hz refresh rate.. χρησιμοποιησε το D3DOverrider απο riva tuner και φτιαξε ενα προφιλ για το pes με vsync ON και εισαι τζιτζι :cool:)

Αυτο που εχω παρατηρησει εγω ειναι οτι το afterburner μου εχει παρουσιασει αρκετα προβληματα σε καποια παιχνιδια, το εβγαλα και το τρεχω μονο για bench, μερικες φορες κολλουσαν τα ρολογια και τετοια κουλα, μαλλον κανει τα bios αχταρμα :hehe:

Η καλυτερη λυση για μενα για καποιον που θελει ρολογια πανω απο 900mhz πυρηνα για 24/7 ειναι τα unlocked bios της Αsus.

Καλησπερα εχω το συστημα της υπογραφης και περασμενους τους 10.3 windows 7 64 ultimate, το προβλημα ειναι το εξης εκανα εγκατασταση το Age of conan οταν ξεκιναει το παιχνιδι βγαζει ενα μηνυμα οτι εχω παλιους drivers, εκανα ignore το μηνυματακι και την 1 φορα κολλησε κατευθειαν και ηθελε restart την 2 ξεκινησε στην εισαγωγη δεν φαινοταν τιποτα ηχο ομως ειχε κανονικα, ξερει κανεις με ποιους drivers τρεχει το συγκεκριμενο παιχνιδι??

Καλησπερα εχω το συστημα της υπογραφης και περασμενους τους 10.3 windows 7 64 ultimate, το προβλημα ειναι το εξης εκανα εγκατασταση το Age of conan οταν ξεκιναει το παιχνιδι βγαζει ενα μηνυμα οτι εχω παλιους drivers, εκανα ignore το μηνυματακι και την 1 φορα κολλησε κατευθειαν και ηθελε restart την 2 ξεκινησε στην εισαγωγη δεν φαινοταν τιποτα ηχο ομως ειχε κανονικα, ξερει κανεις με ποιους drivers τρεχει το συγκεκριμενο παιχνιδι??

Το προβλημα ειναι στο παιγνιδι.

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=138150

Έχω πρόβλημα με την 5850. Γενικά στα παιχνίδια δεν έχω την εντύπωση ότι παίζει smoothly. Είχα πάνω τους 10.4b, πέρασα στους 10.3 official αλλά τίποτα. Η κάρτα βγάζει πρόβλημα ακόμα και όταν είναι με στοκ ρολόγια-ρεύμα. Πιο συγκεκριμένα: στο PES 2010 κάνει κάτι κολλήματα λες και χάνει στιγμιαία fps ανα 3-4 δευτερόλεπτα, στο BC2 έχω artifacts στα χιόνια. Κάποιοι λένε οτι φταίει το παιχνίδι και όχι η κάρτα, κάποιοι άλλοι το αντίθετο.

http://hardforum.com/showthread.php?t=1500540

http://hardforum.com/showthread.php?t=1500166

http://www.overclock.net/ati/681916-xfx-5870-artifacting-bad-company-2-a.html

Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο ή πάω για RMA;

Έγινε επεξεργασία από deNordic

Εάν πιστεύεις ότι από θερμοκρασίες είσαι οκ και ότι το PC σου είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση από τα άλλα περιφερειακά ( π.χ. PSU) , τότε θα ήταν ποιο φρόνιμο μια δοκιμή σε ένα άλλο PC και αν τότε συνεχίζουν τα προβλήματα πας με την μια για rma .

καλα ειστε φοβεροι ετσι....

Οπως ειναι η alfa romeo στα αμαξια , ετσι ειναι και η ΑΤΙ στις καρτες.

Να εχετε να ασχολειστε βρε παιδι μου..Βεβαια δεν ειναι toyota να ξεχνατε να ανοιξετε το καπο του αμαξιου , αλλα κλασικη ιταλιδα που θελει καθημερινη φροντιδα για να δουλεψει

Υ.Γ1 Ναι ειμαι εριστικος , ειμαι OT ας φαω thread ban , δεν με νοιαζει (εξαλλου δε θα χρειαστω ποτε το εν λογω thread)

Αλλα πρεπει επιτελους να παραδεχτουν ορισμενοι οτι οι "κοκκινοι βαμμενοι" χρηστες δεν θελουν να πιστουν οτι ειναι παραλογο να ασχολεισαι με το software της καρτας που υπο κανονικες συνθηκες θα πρεπε να ξεχνας που ειναι εγκατεστημενο.

Ειπαμε παιδια εχουν γινει 15σελιδες θεμα για ενα γραμμα στους drivers της ΑΤΙ a λεγεται αυτο ; b λεγεται αυτο ; Αλλα ειναι γελοιο.

Υ.Γ2 Τα ειπα και θα τα ξαναλεω.Χαρα στο κουραγιο σας που αντι να πατατε το κουμπι να ανοιγει και να δουλευετε , καθεστε και κανετε φορματ γιατι δε διαβασε σωστα το b

Υ.Γ3 Δεν κατακρινω εσας που τις αγοραζετε , αλλα με ενοχλει που ορισμενοι δεν βλεπουν την αντικειμενικη πλευρα των πραγματων.

• Like 3

Να εχετε να ασχολειστε βρε παιδι μου..Βεβαια δεν ειναι toyota να ξεχνατε να ανοιξετε το καπο του αμαξιου , αλλα κλασικη ιταλιδα που θελει καθημερινη φροντιδα για να δουλεψει

Υ.Γ1 Ναι ειμαι εριστικος , ειμαι OT ας φαω thread ban , δεν με νοιαζει (εξαλλου δε θα χρειαστω ποτε το εν λογω thread)

Αλλα πρεπει επιτελους να παραδεχτουν ορισμενοι οτι οι "κοκκινοι βαμμενοι" χρηστες δεν θελουν να πιστουν οτι ειναι παραλογο να ασχολεισαι με το software της καρτας που υπο κανονικες συνθηκες θα πρεπε να ξεχνας που ειναι εγκατεστημενο.

Ειπαμε παιδια εχουν γινει 15σελιδες θεμα για ενα γραμμα στους drivers της ΑΤΙ a λεγεται αυτο ; b λεγεται αυτο ; Αλλα ειναι γελοιο.

Υ.Γ2 Τα ειπα και θα τα ξαναλεω.Χαρα στο κουραγιο σας που αντι να πατατε το κουμπι να ανοιγει και να δουλευετε , καθεστε και κανετε φορματ γιατι δε διαβασε σωστα το b

Υ.Γ3 Δεν κατακρινω εσας που τις αγοραζετε , αλλα με ενοχλει που ορισμενοι δεν βλεπουν την αντικειμενικη πλευρα των πραγματων.

Σ'εναν βαθμο ισως και να εχεις δικιο...... αλλα και εμεις απο την πλευρα μας την τριχα την κανουμε τριχια......

:hehe:

από τα λεγόμενα σου ,πιστεύεις πχ ότι με μια nvidia απαλλάσσεσαι αυτόματα από όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένας χρηστης?

Eγω πιστευω οτι αρκετες φορες φταιει ο χρηστης... που νομιζει οτι το PC ειναι ψυγειο ή φουρνος μικροκυματων που αρκει να τα βαλεις στη πριζα για να δουλεψουν...

Αλλο τι πιστευει ο καθενας και αλλο τι βλεπει ο καθενας.

Αν θελεις μαστερ για να περασεις εναν οδηγο και να τρεξει, μπραβο.Tοτε η ΑΤΙ πουλαει καρτες για πολυ advanced users:hehe:

Αν θελεις μαστερ για να περασεις εναν οδηγο και να τρεξει, μπραβο.Tοτε η ΑΤΙ πουλαει καρτες για πολυ advanced users:hehe:

αδερφέ,άμα από αυτό το thread κατάλαβες αυτό..πάσο.

απλά κάθεσαι τώρα και κατακρίνεις άτομα που ψάχνουν βοήθεια από άλλους.άδικο για εμενα προσωπικά.

Περιεργο... γιατι ουτε μαστερ εχω ουτε μαυρη ζωνη... και στη σειρα ΗD3xxx ειχα καποια προβληματακια... στις σειρες HD4xxx και HD5xxx ουδεποτε ειχα προβλημα με τους drivers.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.