Jump to content

The ATi Catalyst Driver thread.

Recommended Posts

πιο πριν ήμουν με 10.4a.απλά δοκιμάζω και αυτούς για να δω τι έχουν να μου προσφέρουν +.

επίσης ψάρωσα αρκετά από τα εξής:

* NEW OpenGL on the 4.0 drivers – 6.14.10.9392 (old 6.14.10.9826)

* NEW 3D Drivers 8.14.10.0750 (old 8.14.10.0735)

* NEW 2D Drivers 8.01.01.1024 (old 8.01.01.1010)

* FIX Xfire flicer in Battlefield Bad Company 2

* NEW OPTION Video Converter

Δηλαδη ο νεος OpenGL ειναι πιο παλιος απο τον παλιο??

Δηλαδη ο νεος OpenGL ειναι πιο παλιος απο τον παλιο??

βασικά δεν με πολυνοιάζει αν είναι νέος ,παλιός ,αραχνιασμένος η αν τον έχει φτιάξει ο koukouroukoukou.

αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ από όλα είναι:Να έχω καλη απόδοση .το μέγιστο δηλαδή που μπορεί να δόση η vga μου.Υπάρχει κάποιος χρηστης που ζητα κάτι διαφορετικό από εμενα?μακάρι να δω ένα post με έναν driver που θα σπέρνει και να μας κάνει να ξεχάσουμε τα γνωστά προβλήματα.εδώ και 2 μήνες έχω αλλάξει 5 drivers,φαντάζομαι και πόλις κόσμος από εδώ μέσα το ίδιο.

αλήθεια,σε απόδοση σε σχέση με άλλους τον συγκεκριμένο πως τον είδες?αξίζει?

Δεν ξερω αν πρεπει να απαντησω ως χρηστης η ως.....

Εγραψα και πιο πανω και ελπιζω να διαβαστηκε οτι υπαρχουν περιπτωσεις που καποιοι οδηγοι λυνουν καποια προβληματα και αρχικα φαινονται καλοι. Στην πορεια και στη συνολικη λειτουργια τους ομως, οι ιδιοι δημιουργουν αλλου προβληματα κι ετσι απορριπτονται.

Ο συγκεκριμενος ανηκει σ αυτην την κατηγορια. Τιποτα παραπανω δεν εχω να πω.

Ειναι ενας αποτυχημενος οδηγος, παλαιοτερος των 10.3a των 10.3b και των 10.3 OpenGl 4.0.

Ως χρηστης θα περιμενα την εκδοση 10.4b που υπαρχει πιθανοτητα αν ολα πανε καλα να ανεβει σε 2-3 ημερες.

Δεν ξερω αν πρεπει να απαντησω ως χρηστης η ως.....

Εγραψα και πιο πανω και ελπιζω να διαβαστηκε οτι υπαρχουν περιπτωσεις που καποιοι οδηγοι λυνουν καποια προβληματα και αρχικα φαινονται καλοι. Στην πορεια και στη συνολικη λειτουργια τους ομως, οι ιδιοι δημιουργουν αλλου προβληματα κι ετσι απορριπτονται.

Ο συγκεκριμενος ανηκει σ αυτην την κατηγορια. Τιποτα παραπανω δεν εχω να πω.

Ειναι ενας αποτυχημενος οδηγος, παλαιοτερος των 10.3a των 10.3b και των 10.3 OpenGl 4.0.

Ως χρηστης θα περιμενα την εκδοση 10.4b που υπαρχει πιθανοτητα αν ολα πανε καλα να ανεβει σε 2-3 ημερες.

αδερφέ απάντησες,ως χρηστης η ως...?? πάντως εγώ προσωπικά προτιμώ το δεύτερο.αλλα.πολύ μυστικοπάθεια με το θέμα.ας είναι και έτσι.ξέρεις καλύτερα και έχεις τους λόγους σου.

αδερφέ απάντησες,ως χρηστης η ως...?? πάντως εγώ προσωπικά προτιμώ το δεύτερο.αλλα.πολύ μυστικοπάθεια με το θέμα.ας είναι και έτσι.ξέρεις καλύτερα και έχεις τους λόγους σου.

το είπε ο άνθρωπος βρε παιδια τι άλλο να πει....οι Drivers είναι Beta δοκιμαστικοί, βγήκαν για συγκεκριμένο λόγο αλλά αποσύρθηκαν ως αποτυχημένοι και είναι πιο παλιοί από όλη την σειρά 10.3---> 10.4a

Έγινε επεξεργασία από PasxosC

Πως μπορώ να ορισω στο 35% απο 21% το min του fan της 5970 αλλά χωρις να χασω και το Auto του CCC?γιατι οταν το βαζω στο 35 μενει εκει και δεν ανεβαινει πια με την ανοδοδο της Θερμοκρασιας.

Εκανα άλλη μια δοκιμή με τους 10.4a

Εκτός του Driver Sweeper ακολούθησα και αυτό του atiman...

Στο BC2 δεν βλέπω πια γραμμές,flickering και λοιπά προβλήματα που είχα αντιμετωπίσει στην προηγούμενη προσπάθειά μου...:hug:

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
  • Like 1

Πως μπορώ να ορισω στο 35% απο 21% το min του fan της 5970 αλλά χωρις να χασω και το Auto του CCC?γιατι οταν το βαζω στο 35 μενει εκει και δεν ανεβαινει πια με την ανοδοδο της Θερμοκρασιας.

34% οχι 35.... 2014 rpm. μεσω ενος custom bios, η δοκιμασε αυτο για ΑΤΙ.

Αλλα εσυ εχεις ASUS οποτε εχουμε ενα θεμα..

34% οχι 35.... 2014 rpm. μεσω ενος custom bios, η δοκιμασε αυτο για ΑΤΙ.

Αλλα εσυ εχεις ASUS οποτε εχουμε ενα θεμα..

η προσπάθεια που κάνω τώρα ειναι με MSI Afterburner αλλάζοντας την καμπύλη με τον Curve Editor

Ναι αλλα απ οτι ξερω, ετσι τρελενεται ο ανεμιστηρας στη εκκινηση, παει τερμα μεχρι να ηρεμισει και μετα στρωνει.

Οσο ομως οι Catalyst βελτιωνονται τοσο το MSI θα λειτουργει και χειροτερα.

Προταση. Κατεβασε το αρχειο που σου εστειλα. Πιστευω οτι θα υπαρχει καποιο τελευταιο RBE που να μπορει να διαβαζει σωστα την 5970, διαβασε την καμλυλη που εχει και φτιαξε την στην δικια σου αφου σωσεις το δικο σου απο το Gpuz.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.