Jump to content

Recommended Posts

Παιδιά μια βοήθεια. Πρώτη μου φορά είναι με ATI και μου φαίνονται διαφορετικά απ' ότι είχα συνηθίσει. Μετά από τόσα χρόνια με Nvidia, την απάτησα και προσπαθώ να καταλάβω τα καπρίτσια της νέας σουρλουλούς. Για αρχή έβαλα τους 9.12 και μέχρι εκεί. Το hotfix χρειάζεται ή όχι? Από το site της Sapphire, βλέπω πως είναι παλαιότερο από το catalyst 9.12.

Bγήκαν οι 8.69 και 8.70 (ΜSI) πάντως μετά τους 8.868.2 (9.12 patched)

Guru 3d να μπείτε στο ATI Drivers Section Forum

φορτωσα τους 8.70....

ολα πανε ρολοι μεχρι στιγμης...

δλδ οπως και πριν....

διαφορα δεν ειδα σε 3dmark06...

εξαλλου και που να φτασει η μικρη 5770 (940/1350)...

sebastian... θα την κανεις εσυ πουχεις λιιιιγο πιο βαρβατες καρτες?

Report.xml.txt

(edited)

σε 4870χ2 ειναι ενα κλικ καλυτεροι μεχρι στιγμης αλλα το καλυτερο ειναι αυτο$$$ Ati Video - Upgrading graphics

Έγινε επεξεργασία από giogio

Εγκατεστησα κ εγω τους 8.70 αλλα καμια διαφορα δεν ειδα στο 3DMark Vantage...

Το ιδιο Score με πριν ειχα.... :(

Ποτε θα βγουν οι κανονικοι ξερει κανεις????

Οι 9.12 είναι για single και αυτοί που γράφετε τώρα 8.69 8.70 κτλπ για CF; ή οι 9.12 official άπο ATi και οι λοιποι από τους διαφορους κατασκευαστές;

Παιδιά τα Windows 7 απο το Windows Update μου πέρασαν τους 9.7

Ποια είναι η πιο πρόσφατη σταθερή έκδοση; 9.12; Έχω χάσει επεισόδια :hehe:

9.12 απο ατι.com μεχρι στιγμης οι πιο σταθεροι για μενα..με τους μπετα ειχα παρατραγουδα

• Like 1

Τους 9.12 hotfix τους περνάμε πάνω από τους 9.12; ή είναι standalone; (αν τους περάσω από πάνω χωρίς καθάρισμα, υπάρχει πρόβλημα;) Σε μια δοκιμή που έκανα, έβαλα μόνο 9.12 hotfix και δούλευε μια χαρά..ίσως και λίγο καλύτερα.

stand alone ειναι... απλα κανε τα ολα απεγκατασταση και ξαναπερνα μονο τους hotfix.

Αντε ρε γμτ, οι 10.1 που ειναι????

Παίζει όπως και να το βάλεις.

Εγώ πάντως βάζοντας το hotfix δεν κατάφερα να βάλω κανένα νεότερο

beta (10.1-beta) από πάνω του.

Παίζει όπως και να το βάλεις.

Εγώ πάντως βάζοντας το hotfix δεν κατάφερα να βάλω κανένα νεότερο

beta (10.1-beta) από πάνω του.

Xθες παρατηρησα οτι με τους hotfix το shift μου γεμιζει ολο artifacts.:tomato:

Xθες παρατηρησα οτι με τους hotfix το shift μου γεμιζει ολο artifacts.:tomato:

Αν μιλας για αυτους εδω Catalyst_9.12_Hotfix_Win7_Vista_8.682.2RC1_Dec15 σε μενα παιζει μια χαρα.

Τι λετε στον ανθρωπο!!! Αυτα λετε και ακουν οι nvidiakides και αλλο που δεν θελουν να κανουν παρτι, στο σπιτι του καφε της παριγοριας περιμενωντας το fermi :hehe:

(edited)
Τι λετε στον ανθρωπο!!! Αυτα λετε και ακουν οι nvidiakides και αλλο που δεν θελουν να κανουν παρτι, στο σπιτι του καφε της παριγοριας περιμενωντας το fermi :hehe:

Κοιτα επειδη ειχα ενα θεμα με καποιο build πριν κατι μηνες (το χα γραψει στο thread δεν θυμαμαι ποιο ηταν)

Δεν κανω πολυ συχνες ανανεωσεις.

Και με Nvidia παλι που ειχα , "ετυχα" σε προβληματικα builds.

edit: 9.4 ηταν

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.