Jump to content

Η γνώμη σας για τα INTEL platforms από το 1o OC Party

Bassjunkies

Recommended Posts

Είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο 1ο OC party στα Multirama Extreme το Σάββατο και να σκαλίσω λίγο ένα από τα μηχανήματα σαν διαγωνιζόμενος με Intel CPU. Σκέφτομαι μετά από την επαφή μου με τον εν λόγω επεξεργαστή και μητρική να χτυπήσω προσωρινά και τα δύο μιας και έχω μείνει από PC αυτό τον καιρό. Έλεγα να περιμένω τους Conroe αλλά προσωρινα και τον 930 μια χαρά τον είδα (320FSB με νερό!!!!:jump: ) Έτσι κι αλλιώς θα χτυπήσουμε και ένα conroe τα Χριστούγγεννα.

Πολύ καλά τα πείγε ο 930 με νερό και σκέφτομαι πως θα πάει στο phase ?

Θέλω την γνώμη σας γι αυτή την επερχόμενη αγορά!!!

:unsure: :unsure: :unsure:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

O unseen εχω την εντυπωση οτι πηγε εναν στα 4.95 και ο Michalis76 στα 4.7 .......:D

Όντος ετσι είναι

Πολύ καλά μηχανήματα και με πολύ καλά κλοκια σχεδόν 5ghz με απλό νερό.

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 19:54]

27.204 @1m βγηκε αλλα με σταματησαν γμτ...

Bαγγο αν σε περνει χτυπα τον ;)

Χρήστο θα πάω μεσοβδόμαδα να τον χτυπήσω από multirama. Τον 930 ή τον 940 όμως?

Είναι μικρή η διαφορά σε ευρά... αλλά δεν ξέρω αν θα πάει πιο ψηλά ο 940 από τον 930 με phase???:unsure:

MOBO και μνήμες τί έχεις να προτείνεις???

Πιστευω αν αληθευει πως οι κονροε ερχονται Ιουλη αξιζει να περιμενεις για αυτους γιατι ακομα με τις μητρικες δεν εχει ξεκαθαρισει η κατασταση.

Μου εκανε πολυ εντυπωση που ο 3αρης παει 4.7 και 4.9...κομματια πανε.Εγω προσωπικα περα απο κονροε θα παρω και εναν 930..ετσι να εχω τον τελευταιο των netburst..:p

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

..ετσι να εχω τον τελευταιο των netburst..:p

Looool....:hehe: κορυφαιο....χαχαχαχαχαχα...

εγω λεω σιγα να βρω καναν FX60 του κιλου....να εχω τον τελευταιο πρωην καλυτερο cpu του κοσμου...:hehe:....ή καλυτερα κανεναν celeron core duo με το 1/8 των χρηματων και 3πλασια αποδοση????:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.