Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2006 Έχω μια οθόνη 17ρα υπολογιστού παλιά και ένα playstasion2.Θέλω να τα συνδέσω αυτά τα δύο, και βρήκα αυτό εδώ http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Product_Id=264664το οποίο έχει και tvtuner.Oμως θα έχει καλή εικόνα ή να πάρψ μια μικρή τηλεόραση ?Yπάρχει κάτι παρόμοιο που να το έχει δοκιμάσει κανείς να μου πεί αν αξίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2006 Ο αδερφός μου έχει ένα τέτοιο ακριβώς για τον ίδιο λόγο και απ'όσο το είχα δει μια φορά μια χαρά μου φάνηκε... Ίσως να είναι και καλύτερα απο τηλεόραση αφού υποστηρίζει ανάλυση μέχρι 1280*1024. Οι τηλεοράσεις παίζουν σε πολύ λιγότερο... Δεν ξέρω όμως σε τι ανάλυση παίζει το PS2 για να σου πω αν θα επωφεληθείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Μάϊος 14, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2006 φανταζομαι οτι πρεπει να βάλω και ηχεία, έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.