JohnnyX Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2006 Ενας γνωστος μου ενδιαφερεται για Notebook (μεταξυ HP-Toshiba-Fujitsu-Sony) με καλη καρτα γραφικων... Οσο και να εψαξα δε μπορω να πω πως βρηκα καλυτερο απο ενα Fujitsu Amilo με Geforce 6800 που κοστιζει πανω απο 2500 που ειναι μαλλον εξωφρενικη τιμη.Για να πω την αληθεια και αλλες λυσεις που ειδα (acer,asus) δε βρηκα κατι καλυτερο απο x700 η geforce 7400 (τι ***** ειναι παλι αυτη δε ξερω !!! τι κλαση επιδοσης εχει με αντιστοιχη desktop λυση ?)Εχετε να προτεινετε κατι μεταξυ των brand που ανεφερα που να υπαρχει Ελλαντα και να ειναι σε λογικη τιμη ? ( ας μεινουμε πχ κατω απο 2000) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάϊος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 Βασικά, συζητήθηκε το παρακάτω και μου φαίνεται καλό με μοναδικό του μειονέκτημα τον αργό δίσκο!http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=26861 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάϊος 13, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 Το ειδα αυτο ...αλλα δεν υπαρχει Ελλαδα...Ειδα και αυτο ΗP nx9420 αλλα δε το βλεπω να υπαρχει θεσ/νικη (μεσω skroutz) .Ενδεχομενως αν το ζητησει ο γνωστος μου να ρθει...υποθετω δε οτι η x1600 που εχει ειναι καλυτερη απο την x700 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia78 Μάϊος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2006 Γεια σου ομορφε.Ηρθα να σε βοηθησω.Μιας και εγω μια απο τα ιδια ψαχνω και ενδιαφερομαι οπως και εσυ.Να σε βοηθεισω οτι το μηχανημα της ΗP nx9420 υπαρχει στην θεσσαλονικη και μαλιστα απο την αντιπροσωπεια της InfoQuest.Δηλαδη με απλα λογια βρες ενα καταστημα υπολογιστων που συνεργαζεται με αυτην την αντιπροσωπεια και καντο παραγγελεια σε 2-3 εργασιμες μερες θα το εχεις στα χερια σου.Οσο για τις καρτες γραφικων να σε βοηθησω οτι η καλυτερη απο ολες για φορητους υπολογιστες και κατω απο 2000 ειναι Nvidia Geforce Go 7900GS και Nvidia Geforce Go 7600 και απο την αντιπαλη εταιρεια ειναι η ATI X1600.Μην παρεις κατι διαφορετικο εκτος απο αυτες τις τρεις που σου αναφερω.Υπαρχει λογος και ειμαι σιγουρος αν παρεις κατι κατωτερο απο αυτες θα το μετανοιωσεις νωρις ή αργα.Καθημερινα δουλευω με εναν ACER Aspire 5652WLMI και δεν μετανοιωσα που τον πηρα.Παιζω καθημερινα BattleField 2 και Call Of Duty 2 και Counter Strike Source που ειναι βαρια παιχνιδια και με αλλες καρτες σε υψηλες αναλυσεις δεν θα μπορεις να παιζεις γιατι θα σου κανει καρε καρε απο το μπουκωμα της καρτας που δεν θα προλαβαινει να επεξεργατη της πληροφοριες που περνει.Αν θελεις για οικονομικη λυση παρε εναν υπολογιστη σαν το δικο μου που εχει επανω και ενσωματομενο δεκτη τηλεορασης για αναλογικο και ψηφιακο επειγιο σημα.Αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω.Το μοντελο το εχω περιπου 2 μηνες και θα το κρατησω μεχρι να ερθει στην Ελλαδα το μοντελο της Toshiba Satellite P105-s921 που φοραει Nvidia Geforce Go 7900GS.Ελπιζω να σε βοηθησα και να σου ξεκαθαρισα καποιες αποριες που ειχες.Φιλακια και σκεψου πριν αγορασεις μην βιαστεις και παρεις κατι που δεν το θελεις και το μετανοιωνεις μιας και δεν μιλαμε για λιγα χρηματα 1500-2000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 14, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2006 Αρχική απάντηση από anastasia78 [Σήμερα, στις 04:48] Οσο για τις καρτες γραφικων να σε βοηθησω οτι η καλυτερη απο ολες για φορητους υπολογιστες και κατω απο 2000 ειναι Nvidia Geforce Go 7900GS και Nvidia Geforce Go 7600 και απο την αντιπαλη εταιρεια ειναι η ATI X1600. Μην παρεις κατι διαφορετικο εκτος απο αυτες τις τρεις που σου αναφερω. Ξέχασες Χ800ΧΤ που είναι πιο γρήγορη από την Χ1600 που μπορείς να την βρεις σε φορητούς στην τιμή του acer σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάϊος 14, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2006 Παιδια x1800xt/gf7600/7800/7900 δε βρισκω σε ΗP/Fujitsu/Sony/Toshiba (γιατι αποκλειστικα για αυτα υπαρχει ενδιαφερον και οχι για acer). Τουλαχιστον δε υπαρχουν σε μηχανηματα που ερχονται ελλαδα..αν ερθει το προαναφερθεν toshiba καλως να ερθει. Και για τις καρτες γνωριζω την ισχυ τους,απλα δε βλεπω notebooks απο τις συγκεκριμενες εταιρειες. Thanx anywayΠροσωπικα θα επερνα και ελληνικες λυσεις που εχουν κατι 7800/7900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 14, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2006 Το ΗΡ το βρίσκεις Ελλάδα. DELL μπορείς να παραγγείλεις.Το Toshiba μόνο με καλή οθόνη πάνω (1440Χ900 σε 17" είναι αστεία πράγματα).Μετά μπορείς να πάρεις τα συναρμολογούμενα εν Ελλάδι που υστερούν σε κατασκευή και οθόνες. Αλλά αν θέλεις να μείνεις κάτω από 2000 μην τα περιμένεις και όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Μάϊος 14, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2006 H Nvidia ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι το μοντέλο Qosmio G35-AV650 της Toshiba, το πρώτο notebook της εταιρείας με ενσωματωμένο optical drive τύπου HD DVD-ROM, θα ενσωματώνει τον επεξεργαστή γραφικών της ίδιας, GeForce Go 7600, ο οποίος ενεργοποιεί την αναπαραγωγή των πολυναμενόμενων ταινιών υψηλής ευκρίνειας, προσφέροντας εκπληκτική ποιότητα εικόνας.Πιστεύω ότι σε ένα μήνα θα είναι και στα ράφια των μαγαζιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia78 Μάϊος 14, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2006 Αρχική απάντηση από helloween [Σήμερα, στις 13:25] H Nvidia ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι το μοντέλο Qosmio G35-AV650 της Toshiba, το πρώτο notebook της εταιρείας με ενσωματωμένο optical drive τύπου HD DVD-ROM, θα ενσωματώνει τον επεξεργαστή γραφικών της ίδιας, GeForce Go 7600, ο οποίος ενεργοποιεί την αναπαραγωγή των πολυναμενόμενων ταινιών υψηλής ευκρίνειας, προσφέροντας εκπληκτική ποιότητα εικόνας.Πιστεύω ότι σε ένα μήνα θα είναι και στα ράφια των μαγαζιών. Να ενημερωσω σε οσους ισως δεν γνωριζουν οτι η σειρα Qosmio της Toshiba δεν εχει κανενα μοντελο το οποιο να ξεκιναει κατω απο 2000.Αρα ειναι μια ακριβη λυση αλλα ισως μια απο της λιγες που εχει HD DVD-ROM.Φυσικα οπως λεμε παντα οτι πληρωνεις περνεις.Τα υλικα της ειναι παρα πολυ καλα μιας και εχω δουλεψει ενος φιλου και μου αρεσε αλλα η τιμη για εμενα ειναι απαγορευτικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.