Jump to content



Περιεργο προβλημα με προβολη βιντεο σε Windows Media Player


man@ice

Recommended Posts

Εχω τα Windows XP SP2 και την τελευταια εκδοση του Media Player 10. Παντα κατα την αναπαραγωγη ενος αρχειου video εχω ενεργοποιημενη την επιλογη να κανει resize στο video στο 200%. Εως τωρα τα παντα λειτουργουζαν αψογα (οπως παντα) αλλα ξαφνικα χωρις να αλλαξω κατι δεν κανει resize στο 200% οταν ανοιξω ενα καινουργιο αρχειο βιντεο αλλα παραμενει στο 100% παρολο που εχω επιλεξει το 200%. Το κουφο ειναι οτι εαν εχω ηδη ανοιχτο καποιο αρχειο στον mp και παω να ανοιξω ενα 2ο αρχειο (χωρις να κλεισω τον mp) τοτε κανει κανονικα resize. Εαν κλεισω τελειως τον mp και παω να ανοιξω ενα νεο αρχειο τοτε δεν κανει resize.

Δοκιμασα και απεγκαταστησα τον mp10 και παιζει κανονικα με τον 9 που εχουν απο την αρχη τα Win XP αλλα οταν ξαναβαλα τον 10 κανει και παλι τα ιδια. Επισης δοκιμασα και απεγκατασταση των οδηγων της καρτας γραφικων αλλα και παλι τα ιδια.

Ποτε δεν μου εχει κανει κατι τετοιο ο mp, εχει κανενας καμια ιδεα;

mp2fl.jpg

Link to comment
Share on other sites

Παρόμοιο πρόβλημα και δω. Εμένα δε μου δούλεψε ποτέ το "Fit Player to Video on Start".

Αλλά από την άλλη, Bill Gates > all, οπότε είμαι ευτυχισμένος που έχω Windows Media Player και το πρόβλημα δε με απασχολεί :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.