Spyrious Ιούλιος 5, 2006 Author #121 Ιούλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από nickthegreek Tι παρατήρηση και σχολιο ρε...Είναι τέλειο Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αρχική απάντηση από unstoppable Εμενα δυστηχως μου φαινετε απαισιο το τελικο αποτελεσμα, αλλα υποκειμενικα ειναι αυτα τα πραγματα :o Αρχική απάντηση από spresv Sry, αλλα θα συμφωνησω λιγο με τον unsto... Βεβαια αν εσενα σου αρεσει, σε ολους τους αλλους περισσευει... Υ.Γ Man η vga φαινεται να τραγαει μεγαλο ζιρι με το μπλοκ... do sth... Όπως λέτε είναι θέμα γούστου.Σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι.Εμένα μου άρεσε γιαυτό και το έκανα έτσι. Για την κάρτα έχεις δίκιο, από το βάρος του μπλοκ λυγίζει. Αρχική απάντηση από unknown εμενα μου αρεσε πολυ το πλεξι για τις μνημες... που το βρηκες?με ποτυροτρυπανο το εκοψες? Το πλεξι στις μνήμες, ναι με ποτυροτρύπανο για ξυλο το έκοψα.
greekfragma Ιούλιος 5, 2006 #122 Ιούλιος 5, 2006 μπραβο Spyrious.εμενα το τελικο αποτελεσμα μου αρεσε αρκετα καθοτι κρυφτηκαν σωστα πολλα σημεια που χαλανε την εμφανιση σε ενα κουτι. ισως εαν το υλικο καλυψης δεν ηταν αυτο που βαζουν στα πατωματα αυτοκινητων το τελικο αποτελεσμα να ηταν ακομα καλυτερο αλλα γουστα ειναι αυτα. στο μονο που συμφωνουμε ολοι ειναι οτι το ασχημοπαπο μεταμορφωθηκε προς το καλυτερο και σιγουρα σου αξιζουν πολλα συγχαρητηρια για τον κοπο σου το μερακι σου αλλα και την υπομονη να ανεβασεις ολη την δουλεια σε ενα θρεντ
mefistofelis Ιούλιος 9, 2006 #123 Ιούλιος 9, 2006 Για μενα εγραψες!Τετοιο μερακι και υπομονη βλεπεις πολυ σπανια και το αποτελεσμα ειναι να τριβεις τα ματια σου.Αντε να παιρνουν σειρα το πληκτρολογιο και η οθονη!!!!
yz250 Ιούλιος 9, 2006 #124 Ιούλιος 9, 2006 Μπραβο Spyrious πολυ καλη δουλεια φαινεται οτι εισαι τρελλο μαστορι αντε ξεκινα και κανενα καινουργιο κουτακι να μας τρελανεις παλι :)
Spyrious Ιούλιος 9, 2006 Author #125 Ιούλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από mefistofelis Για μενα εγραψες!Τετοιο μερακι και υπομονη βλεπεις πολυ σπανια και το αποτελεσμα ειναι να τριβεις τα ματια σου. Αντε να παιρνουν σειρα το πληκτρολογιο και η οθονη!!!! Tο mouse ήδη έφαγε μια αλλαγή led. Θα κανονισουμε και συνάντηση μόλις τελειώσω τις μετατροπές στο σπίτι... Αρχική απάντηση από Yz250 Μπραβο Spyrious πολυ καλη δουλεια φαινεται οτι εισαι τρελλο μαστορι αντε ξεκινα και κανενα καινουργιο κουτακι να μας τρελανεις παλι :) Ευχαριστώ για τα θετικά σχόλεια.Το επόμενο Mod είναι ήδη στο μυαλό μου αλλά περιμένει την εύρεση κονδυλίων.
mefistofelis Ιούλιος 9, 2006 #126 Ιούλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Spyrious Tο mouse ήδη έφαγε μια αλλαγή led.Θα κανονισουμε και συνάντηση μόλις τελειώσω τις μετατροπές στο σπίτι...Ευχαριστώ για τα θετικά σχόλεια.Το επόμενο Mod είναι ήδη στο μυαλό μου αλλά περιμένει την εύρεση κονδυλίων. Μη μου πεις οτι θα ερχισεις τωρα να μονταρεις και το σπιτι?Ειναι τρελος ο δασκαλος!!!
magicman Ιούλιος 10, 2006 #127 Ιούλιος 10, 2006 μπραβο σου και απο μενα! αγνωριστο το εκανες!! χαρα και στη υπομονη σου παντως! :T:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.