ganastasiou Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2006 Γεια χαρα έχω ένα πρόβλημα θέλω να βάλω κάρτα δορυφορικής τηλεόρασης σε μία μητρικη ASUS A8N32 SLI DELUXE αλλά επικοινώνησα με την ASUS και μου είπε ότι δεν είναι συμβατή η Skystar 2 π'αρχει κάποιος εδς μέσα που έχει δοκιμάσει κάποια κάρτα σε ίδια μητρική ςστέ να μου προτείνει ποια?????
Stelaras Μάϊος 13, 2006 #2 Μάϊος 13, 2006 Σε ιδια μητρικη οχι , αλλα σε αλλη NF4 με PCIex εχω και skystar 1 , και skystar 2.Δεν ξερω αν υπαρχει συγκεκριμενο προβλημα συμβατοτητας με τη skystar 2 και την a8n32 , αλλα πουθενα δεν εχω διαβασει κατι τετοιο.Γενικα υπαρχουν προβληματα με ολες τις skystar1 και τις μητρικες NF4 . Αυτο συμβαινει λογω του hardware decoder που εχει η skystar1 . Αν τη χρησιμοποιησεις σε software mode (σαν skystar2) τοτε προβληματα τερμα .Ολος ο ντορος δηλαδη ειχε γινει για τη skystar1 . Ψαξτo λιγακι ακομη , αν και πιστευω οτι δε θα εχεις προβληματα .Το προβλημα που δημιουργειται με τις skystar1 ειναι στο pci latency , που δεν του δινει σωστη τιμη η μητρικη . Σε πολλες μητρικες PCIex μπορεις να δουλεψεις μια Skystar1 αν της ρυθμισεις το pci latency . Αυτο δουλευε αψογα στην DFI RDX200 , αλλα οχι στην DFI SLI EXPERT .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.