Jump to content

LAN ???

Χάρης

Recommended Posts

Θέλω να μου προτείνεται "καλά" παιχνίδια για Lan για 2-3 άτομα (ασύρματο δίκτυο).

Καήκαμε στο Football Manager.

Καιγόμαστε στο κορυφαίο FEAR.

Στο Pes5 δεν έχω βρει επιλογή για δίκτυο (μόνο για Internet πρέπει να έχει)

Στο NFSU 2 μου κάνει πρόβλημα αφού δεν μπαίνει στα μενού για την δημιουργία server.

Απο την άλλη είμαστε και fan των RPG, αλλά δεν θέλουμε να παίξουμε πάλι τα εξής (Diablo 1 και 2, Dungeon Siege 1 και 2)

Ακούω προτάσεις (ή βοήθεια για τα PES5 και NFSU2)

F.E.A.R τι σκ@τα λεει multiplayer ? slow motion εχει ? :p

για 2-3 ατομα πιστευω το καλυτερο ειναι ενα fps σε coop mode, αν σας αρεσουν τα tactical πηγαιντε σε swat 3 rogue spear κ ghost recon 1, αν εχετε βαρβατα μηχανηματα και σας αρεσουν τα ψευτο tactical πηγαιντε σε ghost recon 3 και swat 4, αν σας αρεσουν τα arcade τοτε υπαρχουν ενα σωρο επιλογες :D bf1942, serious sam, hl1 brainbread/sven coop/zombie panic mod, ut2k4 killing floor/defence alliance mod

Το FEAR είναι πολύ καλό.

Εμείς παίζουμε χωρίς αργή κίνηση αλλά υπάρχει και στυλ παιχνιδιού με αργή κίνηση.

Σε αυτό το τύπο παιχνιδιού η αργή κίνηση είναι σαν ιδιότητα που βρισκεται σε ένα μερος της πίστας και μόλις την παίρνει κάποιος, οι άλλοι βλέπουν συνεχώς με βελάκια που βρίσκεται (ο κάτοχος της αργής κίνησης) ως προς την δική τους θέση.

Βασικά το pes5 δεν έχει επιλογή για lan.

To pes4 έχει.

Παίξτε κανά bf2 coop με μποτάκια (έχουν βγει κάποια patches που το επιτρέπουν),

παίξτε κανά cs condition zero ή source, coop ή αντίπαλοι σε καμιά iceworld κ γενικά σε μικρές πίστες.

Αν υπάρχει dsl μπορείτε να παίξετε οnline το ελεύθερο Trackmania nations

(arcade ραλλάκι που έχει αρκετή πλάκα).

Επίσης μπορείτε να παίξετε παλαιότερα nfs η ακόμα και το Colin Mc Rae2 που έχει

πλάκα ακόμα και τώρα :p

Μπορείτε να παίξετε DotA με bots,μπορείτε να παίξετε CS 1.6 με bots,neverwinter nighs από rpg (ξέρω οτι γίνεται αν και δεν έχω παίξει lan),warcraft 3 εναντίον του υπολογιστή,Age of Empires 3...Πάντως ειδικά το Warcraft έχει πολλά mods για να καείτε...

Ευχαριστώ για τις προτάσεις !!! (περιμένω και άλλες)

Βασικά δοκίμασα το SWAT 4 ...... δεν με ενθουσίασε η αλήθεια είναι.

Σίγουρα έχει ρεαλισμό, αλλά πεθαίνεις πολύ εύκολα και όσες αποστολές έπαιξα δεν είχαν και κάτι το συγκλονιστικό (αν και είμαι fan του stealth)

Counter Strike και Unreal Tournament είναι τέλεια (τα βάζουμε που και που) αλλά τα έχουμε ήδη χιλιοπαίξει

Στρατηγικής δεν αρέσουν στους φίλους μου. :cry: (Εμένα δεν με χαλάνε καθόλου, ειδικά το Warcraft 3)

Σειρά έχει το Neverwinter Nights.......

Θέλω και μια απορία να μου λύσετε

Γιατι γμτ το NFS Most Wanted δεν μου δημιουργεί server???

Πάω στο Lan

Κάνω create server

Πάει να φορτώσει, και μετά μου λέει ότι δεν μπορεί (unable to make server) και με πεταέι

Θυμάμαι ότι όταν είχα μόνο Service Pack 1 στα windows έκανα server

Το έχω κάνει Unblock απο το firewall των Windows και έχω βάλει και το patch 1.3 στο παιχνίδι

Τί άλλο να κάνω??

Μαν αυτο που πραγματικα μου αρεσε στο swat4 ητανε το VIP mode,(και το coop πρεπει να μαμαει αλλα δεν επαιξα ποτε :p) αλλα απαιτει τουλαχιστον 8 παικτες για να το χαρεις και φυσικα χωρις να κοιτατε οθονες :p το single player του απαιτει να λειτουργεις μηχανικα, ο σκοπος δεν ειναι να βαψεις τα χερια σου με αιμα, αντιθετως βοηθαει το σκορ σου να γινουν ολα οσο πιο καθαρα γινεται, για να τελειωσω την campaign στο hard ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΛΑΔΙ επειδη ολα παιζουν ρολο στο τελικο σκορ που θα βγαλεις ( < 75/100 = failure ) , το αν τηρησες σωστα τους rules of engagement, αν χτυπηθηκες ή οχι, ποσοι officers ειναι down ποσους σκοτωσες ποσους συνελαβες κλπ

Το αποκαλω "ψευτο tactical" γιατι καποιες φορες σε παροτρυνε το παιχνιδι να εφαρμοζεις μη ρεαλιστικες τακτικες, οπως να χρησιμοποιεις το taser/pepper spray οποτε εχεις ευκαιρια για να βγαλεις καλο σκορ, τσεκαρε σκηνικο : πηγαινω πισω απο μια πορτα/γωνια και εντοπιζω μεσω του optiwand εναν υποπτο, ζηταω απτους δικους μου να μεινουν πισω και του ορμαω με το taser στο χερι ρισκαροντας ετσι την ζωη μου για 2 πολυτιμους ποντους !!! ( +2 ποντοι η συλληψη +1 αν τον αναφερεις down και +0 αμα ψοφησει )

Σε περιπτωση που στο δωματιο ειναι περισσοτεροι απο ενας, ριχνεις stinger/flashbang πριν μπεις μεσα και οποιος δεν παραδωθει τον συμμορφωνεις με το taser, το σπασιμο ομως ειναι οταν οι υποπτοι δεν ειναι ευαλωτοι αφου δεν υπαρχει αλλη λυση εκτος απτο πιστολιδι, πρεπει να προσεξεις τι οπλο θα χρησιμοποιησεις και που θα τους πυροβολησεις ετσι ωστε να εχεις περισσοτερους πληγωμενους να σπαρταρανε στο εδαφος αποτι ψοφιους, κατι καθολου ρεαλιστικο, οι αληθινες swat teams πυροβολανε στο ψαχνο !! ουτε χερια/ποδια ουτε χρησιμοποιουν μη διατρητικες σφαιρες σε θωρακισμενους υποπτους.

Τα 2 βασικα "κατα" του παιχνιδιου ειναι η απροβλεπτη + πολλες φορες αψυχολογητη AI ( μεχρι και mod εχει βγει για αυτον τον σκοπο :phttp://forums.vugames.com/thread.jspa?threadID=22658&tstart=0 ) και οι κανονες εμπλοκης, καθε φορα που πυροβολεις εναν υποπτο που δεν σημαδευει εσενα ή καποιον αλλον παραβιαζεις τους κανονες με αποτελεσμα να χανονται ποντοι απτο τελικο score,(θεμιτο αυτο, εισαι αστυνομος και οχι στρατιωτης) το κουλο ητανε στην τελευταια πιστα που προσπαθουσαν να ανοιξουν 2 υποπτοι μια πορτα ενω βρισκομουνα απο πισω, δεν ηθελα να ρισκαρω την ζωη της ομαδας μου και ετσι αντατιναξα με C2 την πορτα τραυματιζοντας σοβαρα τους 2 υποπτους που ηταν απτην αλλη μερια, αυτο ετυχε να το κανω 2 φορες ( 4 suspects down με αυτον τον τροπο ) και μου κοστισε 20 ποντους με αποτελεσμα απο 94% να παω σε 74 και να αναγκαστω να ξανακανω την αποστολη απτην αρχη !!!!

Οσο για το ποσο "τρωτος" ειναι ο χαρακτηρας σου, στο multiplayer υπαρχει η επιλογη για heavy armor( στο campaign εχεις θεωρητικα light armor), που πραγματικα στις μερες της beta με ειχε σωσει, μπορει να σε επιβραδυνει αρκετα αλλα η εξτρα προστασια υπερκαλυπτει αυτο το μειονεκτημα, το σπασιμο ειναι η ταχυτητα με την οποια αλλαζει οπλα ο χαρακτηρας σου, πολλες φορες ειχα πεθανει επειδη αργησε για μισο δευτερολεπτο να βγει αυτο που ηθελα στην οθονη :( πχ οταν καποιος υποπτος ειχε τυφλωθει απτην flash που εριξα και βρισκομασταν εξεπαφης εκανε ο χαρακτηρας μου 94230893493240324 ωρες για ειναι διαθεσιμο το taser πριν ειναι αργα, μια καλη ιδεα θα ητανε ενα taser κολλημενο με ταινια κατω απτο οπλο σου αντι να το εχεις ως secondary οπλο, τεσπα .......

Για το UT ειπαμε γκουγκλαρε τα mods που ανεφερα πιο πανω και κατεβασε τα, για to nfs underground θυμαμαι οτι με καποιο utility μπορουσες να παιξεις LAN αλλα δεν θυμαμαι πως το λεγανε το utility :(

Λοιπόν την λύση την βρήκα, όποιος έχει το ίδιο πρόβλημα στο Most Wanted ας στείλει να του πώ.

Καιρό είχα να παίξω NFS δικτυακό και το ευχαριστιέμαι δεόντως

Πάντως αυτά τα Drag, πολύ κίνηση ρε φίλε!

Ένα άλλο παιχνίδι που βάλαμε και παίζει δικτυακό είναι το World Pool Championship 2004, δυστυχώς δεν έχει σνοοκερ.........

Λέμε να δοκιμάσουμε και τα θρυλικά Worms (Worms Armageddon :nuke: ), όχι τα τρισδιάστατα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.