leros2004 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2006 Καταρχήν ευχαριστώ όλα τα παιδία, που με βοήθησαν με τις απόψεις τους κυρίως, να φτιάξω το καινούργιο μου σύστημα.Εντυπώσεις:1)Κουτί Armor α) Περίμενα να είναι λίγο καλύτερο μάλλον μεγαλύτερο εσωτερικά κυρίως. β) Για να βγάλω τον δίσκο πρέπει να βγάλω 1ά την κάρτα γραφικών.... γ) Οι ανεμιστήρες δεν έχουν το 3πινο καλωδιάκι ολοκληρωμένο μόνο τών στροφών έχει επάνω... δ) Τα μπροστινά φτερά τρίζουν με το άνοιξε κλείσε (Το έφτιαξα το προβληματάκι αλλα δεν επιτρέπεται σε τέτοιο κουτί να κάθεται ο καθένας να ξεβιδώνει και να το βελτιώνει)2)Μητρική Dfi Ultra-D α) 1ή εντύπωση πολύ καλή αν και τη ψιλοφοβόμουν με τόσα που έχω διαβάσει. β) Όλα τα λεφτα τα κουμπάκια on και reset που έχει η μητρική επάνω για να ξεκινάει χωρίς να συνδέεις όλα τα καλώδια . γ) Μελανό σημείο το ανεμηστηράκι της μητρικής που βρίσκεται πολύ κοντα στν θύρα της κάρτας γραφικών με συνέπεια η δικιά μου 7900gt να βρίσκεται απο πάνω του.Καλα δεν μπορούσαν να το βάλουν πιο κάτω.... δ) Που είναι η παράλληλη???? που είναι η σειριακή ?????? Ούτε μια ??? ε) Ήθελα άλλη μια pci τουλάχιστόν.. ζ) Το Bios χρειάζεται ολόκληρο βιβλίο για να μάθεις τι κάνει το καθένα, ιδιαίτερα για το overclocking.Αλήθεια υπάρχει κάποιος οδηγός/βοηθός στο Internetγια το Bios της?3)Τροφοδοτικό Hiper TypeR 580W Blue α) Πολύ καλό, αθόρυβο αν και δεν το έχω πιέσει ακόμα αρκετά. β) Το μόνο που του λείπει είναι 2ό καλώδιο τροφοδοσίας για δισκέττα.Ειδικά αν έχεις dfi το 1 που έχει πάει στη μητρική.... γ) Δεν ξέρω αν βοηθάει σε κάτι αλλα όταν κλείνεις το pc ο πίσω ανεμιστήρας λειτουργεί για λίγο ακόμα μάλλον μεχρι να κρυώσει τελείως το τροφοδοτικό.4)Amd 3700 Sandiego α)Ακόμα δουλεύει default.Αργότερα θα τον ταλαιπωρήσωΤα υπόλοιπα δεν χρειάζονται ιδιαίτερης συζήτησης:Belinea 20.1,Gskill 2x512Mb,DvdR Lg LightScribe,Wd 320Giga 16mb SataII (νομίζω),nvidia 7900Gt,Audigy.
greekfragma Μάϊος 12, 2006 #2 Μάϊος 12, 2006 καλοδουλευτο.απροβληματιστο και να το χαρεις το πισακι....και το GT-ακι το αρμορ οντως καλο κουτι αλλα δεν ειναι και το τελειο.για την δφι δεν λεω κακια κουβεντα....θα πεισμωσει η δικια μου.........και τα παμε περιφημα εδω και 2χρονια παρεουλα.κριμα να μου αρχισει τα σκερτσα τωρα που ετοιμαζονται αλλαγες στα σοκετ. για το χαηπερ μονο καλα εχω να πω.σκυλι.ο ανεμιστηρας καλα κανει και συνεχιζει μεχρι να κρυωσει τελειως. 3700+......ΑΚΟΜΑ ΝΤΙΦΟΛΤ ΜΩΡΕ?δωστου πραμα να γουσταρειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
blade_pan Μάϊος 12, 2006 #3 Μάϊος 12, 2006 1)στο κουτακι μπορεις να βαλεις τους δισκους διπλα στο τροφοδοτικο...ειναι πολυ καλο ετσι γιατι αεριζονται καλα! Επειδη μου εχει σπασει και μενα τα νευρα,πως εφτιαξες τα πορτακια? 2)η παραλληλες και οι σειριακες θυρες πλεον καπουτ...γενικοτερα κάνεις ρητορικες ερωτησεις!
AN7 OverClocker Μάϊος 12, 2006 #4 Μάϊος 12, 2006 Αρχική απάντηση από leros2004 δ) Που είναι η παράλληλη???? που είναι η σειριακή ?????? Ούτε μια ??? Έχει οέο.. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα add on σειριακό καλώδιο.. Η θύρα είναι κάτω από την τελευταία pci Μεγειές
leros2004 Μάϊος 12, 2006 Author #5 Μάϊος 12, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma καλοδουλευτο.απροβληματιστο και να το χαρεις το πισακι....και το GT-ακι το αρμορ οντως καλο κουτι αλλα δεν ειναι και το τελειο.για την δφι δεν λεω κακια κουβεντα....θα πεισμωσει η δικια μου.........και τα παμε περιφημα εδω και 2χρονια παρεουλα.κριμα να μου αρχισει τα σκερτσα τωρα που ετοιμαζονται αλλαγες στα σοκετ. για το χαηπερ μονο καλα εχω να πω.σκυλι.ο ανεμιστηρας καλα κανει και συνεχιζει μεχρι να κρυωσει τελειως. 3700+......ΑΚΟΜΑ ΝΤΙΦΟΛΤ ΜΩΡΕ?δωστου πραμα να γουσταρειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Ευχαριστώ για τις ευχές,το gtaki δόξα το θεό εδω και 2 χρόνια το χαίρομαι σχεδόν καθε μερα με τα θύματα που συναντώ στο δρόμο... Για το pc δεν μπορω να πω τα ίδια αφου ακόμα δεν εχω βρεί χρόνο να ασχολήθω όπως θέλω. Αρχική απάντηση από blade_pan 1)στο κουτακι μπορεις να βαλεις τους δισκους διπλα στο τροφοδοτικο...ειναι πολυ καλο ετσι γιατι αεριζονται καλα! Επειδη μου εχει σπασει και μενα τα νευρα,πως εφτιαξες τα πορτακια? 2)η παραλληλες και οι σειριακες θυρες πλεον καπουτ...γενικοτερα κάνεις ρητορικες ερωτησεις! 1)Το έβγαλα το κελι για να φαίνεται καλα ο 12άρης του hiper!!! Έυκολα,ξεβίδωσα τα πορτάκια και έβαλα λίγο μονωτική στα πυράκια που είναι πάνω στο κουτί και στηρίζουν τα πορτάκια. Κάνε 1 με 1 1/2 γύρα με ταινία οχι παραπάνω γιατι μετα δυσκολεύονται στο κλείσιμο.δοκίμασε με το 1ό και βλέπεις.... Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Έχει οέο.. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα add on σειριακό καλώδιο.. Η θύρα είναι κάτω από την τελευταία pci Μεγειές Καλά με έστειλες τώρα, θα το κοιτάξω αύριο,κάπου έχω καλώδιο με σειριακή, μακάρι να κάνει..
Dagalidis Μάϊος 12, 2006 #6 Μάϊος 12, 2006 Καλορίζικο - καλοδούλευτο αλλά ακλοκάριστο ????? Βρε μη το μαθαίνεις στα Default, ΔΩΣΕ πράμα, χώστου κανένα 3GHZ να μας στείλεις αδιάβαστους...
leros2004 Μάϊος 13, 2006 Author #7 Μάϊος 13, 2006 Να πω την αλήθεια με φόβισε λίγο το menu του bios, δεν ξέρω τι να πρωτοπειράξω εκεί μέσα.... Υπάρχει κάποιος οδηγός για overclocking με dfi???? Ps:’σχετο, πολυβόλο τα post βραδιάτικα...μυριστήκατε παρθένο amd και σας τρέχουν τα σάλια..........
ang3l Μάϊος 13, 2006 #8 Μάϊος 13, 2006 Αρχική απάντηση από leros2004 [Σήμερα, στις 02:48] Καλά με έστειλες τώρα, θα το κοιτάξω αύριο,κάπου έχω καλώδιο με σειριακή, μακάρι να κάνει.. Καλορίζικο κι απο 'δω! Όσον αφορά αυτό με την σειριακή, έχω συνέσει το add on και την χρησιμοποιώ για το UPS - όλα μιά χαρα
Dagalidis Μάϊος 13, 2006 #9 Μάϊος 13, 2006 Κάνε ένα SEARCH(αναζήτηση από το μενού)και όλο και κάτι θα βρείς..... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...
AN7 OverClocker Μάϊος 13, 2006 #10 Μάϊος 13, 2006 Αρχική απάντηση από leros2004Καλά με έστειλες τώρα, θα το κοιτάξω αύριο,κάπου έχω καλώδιο με σειριακή, μακάρι να κάνει.. Δουλεύει
knight_77 Μάϊος 13, 2006 #11 Μάϊος 13, 2006 Καλοδουλευτο το μηχανημα και απο εμενα. Το ιδιο προβλημα με τα πορτακια του Armor το ειχα και εγω μεχρι που του εριξα λιγο λαδακι στα στηριγματα με το case και πλεον δεν ακουγεται τιποτα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.