tomhel Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2006 Μι αποφραδα μερα πριν κανα 2 μηνες , ο παλαιος μου ελικ-οπτερον αποφασισε να παραδωσει το πνευμα του στον Κυριο Ημων , και οπως ειναι λογικο και επομενο πηρε μαζι του και την dfi.... Ειμαι σιγουρος οτι εαν δεν σας εχει συμβει κατι παρομοιο , το εχετε ακουσει ή τουλαχιστο το εχετε διαβασει σε καποιο αναλογο thread του λαμπη... Μεχρι εδω - ολα καλα....Ετσι κι'αλλιως ( οπως λενε και στην turbo'argo ) OΤΙ ΠΑΕΙ - ΣΠΑΕΙ.... .... Τα ευτραπελα ξεκινουν απο εδω και κατω...... Την ιδια μερα που το πτερονι εκανε καμπουμ , χωρις να ειμαι σχετικα υποψιασμενος για το τι θα παθω - παθουμε , περνω ή καψερος το cpu και παω στον κουμπαρο μου που εχει και αυτος dfi με εναν venice 3200+ για να τον δοκιμασω ( ειναι cpu - ή mobo ????? )... Χωρις πολλα λογια απο την στιγμη που εβαλα τον καμενο πτερονι πανω στην καλη dfi του κουμπαρου , παει και αυτη..... 4 κοκκινα λεντ αναμενα , clear cmos , βγαλσιμο ρευμα κανα 10ωρο , αλλαγη μνημες - τραμπα μνημες , προσευχη , βουντου ,,,,,,, Τζιφος...... Η δφι τσοφισε........ Οποτε πλεον αρχισει και για τους δυο μας ( για εμενα και τον κουμπαρο μου ) η ατιμη πλην αναγκαια , διαδικασια του rma ..... Eγω την dfi στα multirama και opteron στην απο Holland ( σπαρτιατης μερια ) - και ο αμοιρος ο κουμπαρος στελνει ολο το μηχανημα στο e-shop... ( η μοβο ηταν απο την παρτιδα που ειχε φερει το εν΄λογο καταστημα...)... Εγω πηρα την ΝΕΑ μου μητρικη απο το μουλτιραμα σε περιπου 1 μηνα , ενω το πτερονι ηρθε ( μου εβγαλε λιγο την πιστη....αυτο πρεπει να το πω ) μετα περιπου 45 μερες.... Η καψερος η κουμπαρος ομως , δεν ειχε την ιδια τυχη.... Σχεδον 2.5 μηνες το μηχανημα στο e-shop και ακρη δεν εβγενε.... ΄Γιατι ρε παιδια αργει τοσο ???΄ρωταγε " εχουμε στηλει την μητρικη στην dfi ...?? :cry: :cry: :cry: " του απαντουσαν... Τεσπα για να μην σας κουραζω ,μετα απο ΑΠΑΙΤΗΣΗ του να βρεθει μια λυση γιατι χρειαζοταν το pc του , του εστειλαν πισω το μηχανημα με μια asus nf4 mobo ( ο ιδιος την ζητησε , αφου του προτηναν ορισμενα μοντελα - ακτος της dfi που ειναι σε ελειψη...) Παιρνει επιτελους το pc μετα απο τοοοσοοο χρονο αναμονης , πατα το κομβιο εναρξης ,,,,,NO BOOT..... :boxed: :boxed: (Σημειωση - το μηχανημα μολις ειχε ερθει απο το service του e-shop......) Παιρνει τηλ. στο e-shop .." ρε παιδια , τι μου στηλατε ?????ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΈΥΕΙ....." τους ρωταει..... ' αποκλειετε , αφου το δοκιμασαμε ΄του απαντουν..... Τεσπα , οι κυριοι στο service τελικα ( αυτο διαπιστωθει αργοτερα αφου ΞΑΝΑΠΗΓΕ το pc στο e-shop ) ειχαν ΣΠΑΣΕΙ την πλακετα της μητρικης στην θεση του ΣΟΚΕΤ , αφου εβαλαν την Ψυκτρα ΜΕ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ....:whistling .... Αποψε με παιρνει ο Νικος ( κουμπαρος ) τηλ. ολο χαρα και μου λεει ¨ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...Μου εστειλαν το PC απο το e-shop με την παλια dfi και τον 3200+ , αφου ολη η βλαβη προερχοταν απο τις μνημες....Τους αλλαξαν θεση , και πλεον δουλευει το μηχανημα μια χαρα...... ¨' εεεεεε ???.. ...????? ..Τι εγινε ρε φουστη μου , λεω , ....Τοσο μαμακες ειμαστε........ :tomato: Αφου , τα καναμε ολα αυτα και προκοπη δεν ειδαμε , ηταν τελικα τοσο απλο και χασαμε 2.5 μηνες για το τιποτα???????????....¨ Παω λοιπον αποψε στον κουμπαρο , να δω και εγω το ΘΑΥΜΑ......,,,,,:toomuchne :toomuchne Boot , ολα ΟΚ αλλα οι μνημες single channel....... :boxed: Ρε κουμπαρε , αυτο δουλευει single channel τις μνημες.... Ανοιγουμε το κ'τι , βαζουμε τις μνημες 2 *... στα περτικαλι - clainmain , στα κιτρινα - clainmain , βαζουμε αλλο ενα ζευγαρι tccd mushkin 2* και στα πορτοκαλι και στα κιτρινα - ΤΙΠΟΤΑ..... Οτι και να καναμε , οποιο συνδιασμο και να βαλαμε - Το ενα καναλι των μνημων ΔΕΝ δουλευει....... Καλα , λεμε αυριο θα γινει της τατανας ..........Ο Νικος τα εχει ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩς....και με το δικιο του το παιδι.... :blink: Δεν θελω να επεκταθω περισσοτερο τωρα...Θα περιμενω το αυριο... Τα σχολια δικα σας.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 πωπω το εσοπ εχει ξεφυγει τελειως Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάϊος 12, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 Τελικα πρεπει να εχεις τα ματια σου 14 για να μην σε κλεψουν (το single channel το θεωρω κλεψια ασε που δεν το ειπανε στον πελατη).Πριν λιγες μερες αφησαμε ολο το συστημα ενος φιλου μου για ελεγχο και επισκευη στο ιδιο μαγαζι,ελπιζω να μην κανει 10 χρονια! Ουτε απο το Πλα*σιο να τους προσλαμβανε τους τεχνικους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάϊος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 :blink: :blink: Αρχική απάντηση από ea6gka πωπω το εσοπ εχει ξεφυγει τελειως το αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 12, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 Τώρα μη μου προσβληθείτε αλλά αν περιμένατε κάτι άλλο μάλλον εσείς έχετε ξεφύγει. Καλά ρε τους δώσατε dfi και περιμένατε να την ψάξουν κιόλας? Ό,τι κάτσει είναι. Για κοιτάχτε και λίγο από pct ατελείωτες ιστορίες και πισιά να δουλεύουν άριστα (σε μονό κανάλι όμως). ΛΟΛ αν δε σας δίνανε την ντουφάι θα την πουλάγανε σε κάναν άλλον!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Μάϊος 12, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer Τώρα μη μου προσβληθείτε αλλά αν περιμένατε κάτι άλλο μάλλον εσείς έχετε ξεφύγει. Καλά ρε τους δώσατε dfi και περιμένατε να την ψάξουν κιόλας? Ό,τι κάτσει είναι. Για κοιτάχτε και λίγο από pct ατελείωτες ιστορίες και πισιά να δουλεύουν άριστα (σε μονό κανάλι όμως). ΛΟΛ αν δε σας δίνανε την ντουφάι θα την πουλάγανε σε κάναν άλλον!!! Δεν ξεραμε ρε αδερφε..... Τελειως ανυποψιαστοι , σαν το σκυλι στ' αμπελι ενα πραμα.....:cry: :cry: Δεν ξερω γιατι , αλλα για ολη την παραπανω κατασταση μου ερχετε συνεχως στο μυαλο μια αναφορα που ειχε κανει ενας Ενοματαρχης της Χωροφυλακης για ενα περιστατικο που κυνηγουσαν κατι ληστες...... Για οσους δεν το εχουν διαβασει ειναι το εξης.... ¨¨Ιριδιουσης και λαμπιριουσης της νυχτος στην λιμνη της Δούρανης , Ερωκακαμαν τους ληστας στον απενατι λοφον...... " Σταθητε ρε π@σταραδες , γαμω τον Στα@ρο σας " εκραξαμεν '' Κλ@στε μας τα @ρχιδι@ ¨ μας απηντησαν....!!!!!""":rofl: :rofl: Μια απο τα ιδια μου φενετε ισχυει και για την δικη μας περιπτωση :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Μάϊος 12, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 tomhel βασικά νομίζω εσύ τον έκαψες τον κουμπάρω... sorry κιόλας οπότε μάλλον έπρεπε να του δώσεις τη μητρική σου ή να του πάρεις κιόλας την επόμενη ημέρα μια καινούργια...κ να μη τραβάει αυτα που τραβάει ο ανθρωπος χωρίς να φταίει πουθενά αλλά το ότι δεν σε καντίλιασε κ δεν σου την είπε ο κουμπάρος, πολύ ύποπτο... μήπως παίρνει το αίμα του αλλιώς? η κουμπάρα τι λέει για όλα αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 12, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 παει και το e-shop..............χαρες που θα κανει ο δοσας μου.............ακομα περισσοτερες παραγγελιες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Μάϊος 13, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 Αρχική απάντηση από DuKe [Σήμερα, στις 02:00] tomhel βασικά νομίζω εσύ τον έκαψες τον κουμπάρω... sorry κιόλας οπότε μάλλον έπρεπε να του δώσεις τη μητρική σου ή να του πάρεις κιόλας την επόμενη ημέρα μια καινούργια...κ να μη τραβάει αυτα που τραβάει ο ανθρωπος χωρίς να φταίει πουθενά κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν διάβαζα το πρώτο post.. εσύ τον έκαψες και εκείνος έμεινε χωρίς pc για το τριπλάσιο διάστημα απο εσένα κατα τ' άλλα eshop forever :banging: :rant: ..ακόμα μαθαίνουνε τα παιδιά μωρέ :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 13, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 Αρχική απάντηση από DuKe tomhel βασικά νομίζω εσύ τον έκαψες τον κουμπάρω... sorry κιόλας οπότε μάλλον έπρεπε να του δώσεις τη μητρική σου ή να του πάρεις κιόλας την επόμενη ημέρα μια καινούργια...κ να μη τραβάει αυτα που τραβάει ο ανθρωπος χωρίς να φταίει πουθενά αλλά το ότι δεν σε καντίλιασε κ δεν σου την είπε ο κουμπάρος, πολύ ύποπτο... μήπως παίρνει το αίμα του αλλιώς? η κουμπάρα τι λέει για όλα αυτά? Αν κάνανε τη δουλειά τους σωστά αυτοί που πρέπει δεν θα καιγόταν κανείς. Δεν φταίει αυτος. Αν τον έβαζε να πάρει μία νέα ΜΒ και το πρόβλημα τελείωνε σε 3 μέρες τι θα του έλεγες? Ότι φταίει που αγόρασε νέα μητρική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Μάϊος 13, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 Αρχική απάντηση από DuKe tomhel βασικά νομίζω εσύ τον έκαψες τον κουμπάρω... sorry κιόλας οπότε μάλλον έπρεπε να του δώσεις τη μητρική σου ή να του πάρεις κιόλας την επόμενη ημέρα μια καινούργια...κ να μη τραβάει αυτα που τραβάει ο ανθρωπος χωρίς να φταίει πουθενά αλλά το ότι δεν σε καντίλιασε κ δεν σου την είπε ο κουμπάρος, πολύ ύποπτο... μήπως παίρνει το αίμα του αλλιώς? η κουμπάρα τι λέει για όλα αυτά? Βρε , τι παλικαρι εισαι εσυ.....???? Ο συνειρμος της σκεψη σου ειναι απιστευτος.... Δηλαδη ¨Του καις την μητρικη δεν του παιρνεις αλλη , Δεν αντιδρα ο αλλος ( που ειναι και κουμπαρος ) οποτε Κατι παιζει με την κουμπαρα....!!!!! " Τελειο , λογικοτατο και εμπεριστατομενο Ρουφιανοσυμπερασμα......:devil: Μηπως εχεις καμοια σχεση με τον Αρτεμη Ματσα....????? " Οι γερμανοι ειναι φιιιιιλλλλλοι μααας......σκεψου το σπιτι σοοουυυυ , την οικογενεια σοοουυυυ,,,,,,,, " Για πες μου που μενεις να ερθω να σε κερασω καφεδακι να τα πουμε.... :kiss: :hehe: :hehe: Αλλα και δικιο να εχεις , Κουμπαρος μου ειναι.... αυτος ξεκινησε πρωτος τις εχθροπραξιες.... Με κρεμασε...... ):cry: Το λιγοτερο κακο που θα μπορουσα να του κανω ηταν να του καψω την μητρικη...( αχ , μου την σκαπουλαρησε ο cpu.... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Μάϊος 13, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 xex no offence φυσικά βέβαια δεν μπορώ να ξέρω σε καμία περίπτωση τις περιστάσεις σου ούτε κ με αφορά φυσικά απλώς αν μου συνέβαινε εμένα κάτι τέτοιο και χάλαγε κάτι ξένο(ξένο εννοω οτιδήποτε μη δικό μου,και του αδερφού μου ακόμα) απο δικές μου ενέργειες το πρώτο πράμα που θα έκανα θα ήταν να αποζημιώσω τον άλλον, που όχι μόνο δεν φταίει σε τπτ αλλά μου εμπιστέυθηκε και το μηχάνημα του. στο κάτω κάτω ίσως ξαναχρειατώ την βοήθεια του! γιατί να χάσει την εμπιστοσύνη του απέναντι μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Μάϊος 13, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 Αρχική απάντηση από tomhel Βρε , τι παλικαρι εισαι εσυ.....???? Ο συνειρμος της σκεψη σου ειναι απιστευτος.... Δηλαδη ¨Του καις την μητρικη δεν του παιρνεις αλλη , Δεν αντιδρα ο αλλος ( που ειναι και κουμπαρος ) οποτε Κατι παιζει με την κουμπαρα....!!!!! " Τελειο , λογικοτατο και εμπεριστατομενο Ρουφιανοσυμπερασμα......:devil: Μηπως εχεις καμοια σχεση με τον Αρτεμη Ματσα....????? " Οι γερμανοι ειναι φιιιιιλλλλλοι μααας......σκεψου το σπιτι σοοουυυυ , την οικογενεια σοοουυυυ,,,,,,,, " Για πες μου που μενεις να ερθω να σε κερασω καφεδακι να τα πουμε.... :kiss: :hehe: :hehe: Αλλα και δικιο να εχεις , Κουμπαρος μου ειναι.... αυτος ξεκινησε πρωτος τις εχθροπραξιες.... Με κρεμασε...... ):cry: Το λιγοτερο κακο που θα μπορουσα να του κανω ηταν να του καψω την μητρικη...( αχ , μου την σκαπουλαρησε ο cpu.... ) Ευτυχως μου εδωσες ιδεες για το τι να κανω στον κουμπαρο μου.... Εχω και ενα θειο μηπως εχεισ καμμια ιδεα??? :jump: :jump: :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάϊος 13, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 Έχετε αρχίσει να με τρομάζετε! Τα μισά πράματα μου είναι από eshop και δεν έχω μπλέξει ποτέ με το service του. Μια απορία...το καινούργιο παράρτημα στα Εξάρχεια τί ρόλο βαράει. Ότι κ να τους ζητήσεις είναι επί παραγγελίας. Μου φαίνεται ότι η αποθήκη τους εκεί πέρα είναι άδεια!@#$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Μάϊος 13, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 Αρχική απάντηση από kunoobidi [Σήμερα, στις 20:17] Έχετε αρχίσει να με τρομάζετε! Τα μισά πράματα μου είναι από eshop και δεν έχω μπλέξει ποτέ με το service του. Μια απορία...το καινούργιο παράρτημα στα Εξάρχεια τί ρόλο βαράει. Ότι κ να τους ζητήσεις είναι επί παραγγελίας. Μου φαίνεται ότι η αποθήκη τους εκεί πέρα είναι άδεια!@#$ Παραρτημε απο το Χαλανδρι ειναι για να μην τρεχεις εκει πανω ολη την ωρα. Τα παραγγελνεις απο το ιντρνετ και αν εισαι στο κεντρο περνας απο εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάϊος 13, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν έχει υλική υπόσταση! Είτε πας, είτε τα παραγγείλεις από Χαλάνδρι σούρχονται...εκτός από Innovator πράματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Μάϊος 13, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 Αρχική απάντηση από DuKe xex no offence φυσικά βέβαια δεν μπορώ να ξέρω σε καμία περίπτωση τις περιστάσεις σου ούτε κ με αφορά φυσικά απλώς αν μου συνέβαινε εμένα κάτι τέτοιο και χάλαγε κάτι ξένο(ξένο εννοω οτιδήποτε μη δικό μου,και του αδερφού μου ακόμα) απο δικές μου ενέργειες το πρώτο πράμα που θα έκανα θα ήταν να αποζημιώσω τον άλλον, που όχι μόνο δεν φταίει σε τπτ αλλά μου εμπιστέυθηκε και το μηχάνημα του. στο κάτω κάτω ίσως ξαναχρειατώ την βοήθεια του! γιατί να χάσει την εμπιστοσύνη του απέναντι μου? Oχι βρε , τι οφενσε και κουραφεξαλα....πλακα κανουμε.... Εξαλλου με τον κουμπαρο μου ειμαστε πρωτα χροοοονια φιλοι και μετα εγινε κουμπαρος μου ..... Και να μου ζητησει ή να του ζητησω και το σωβρακο του (που λεει ο λογος) ξερω-ρει , οτι θα του δωσω-σει....Οποτε δεν τηθετε θεμα εμπιστοσυνης..... Ασε που εαν του πρωτεινα να του αγορασω νεα μητρικη , μπορει και να με πλακωνε στο ξυλο....... Αρχική απάντηση από kingzback Ευτυχως μου εδωσες ιδεες για το τι να κανω στον κουμπαρο μου.... Εχω και ενα θειο μηπως εχεισ καμμια ιδεα??? :jump: :jump: :jump: Αμα θες να ξεκανεις τον θειο , δωστου Παραθειο......:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 13, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 ’μα θες να ξεκάνεις το θείο κάνε του ό,τι και στον κουμπάρο. Στείλτον ησοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.