angelos Μάϊος 13, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 thanks kunoobidi Αρχική απάντηση από ang3l :OT: :OT: :giveup: Πες μου ένα thread που δεν υπαρχει μέσα σε αυτο off topic? (δηλαδή συζητησεις εκτος της επικεγφαλήδας του thread) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Μάϊος 13, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2006 Για πλάκα το είπα αδερφέ, δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε κιόλας :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάϊος 15, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Για τι μέγεθος αρχείων μιλάμε; Δλδ η μία ώρα βίντεο πόσα μβ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddle3 Μάϊος 15, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Εγω παιδια εβαλα το addon αλλα δεν κατεβαζει τιποτα.συνεχιζει να παιζει την ταινια.χρειαζετε καποια ρυθμιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Μάϊος 15, 2006 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Δοκίμασε αυτό βάζοντας το link με copy-paste. http://javimoya.com/blog/youtube_en.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 15, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Αρχική απάντηση από feanorian82 Για τι μέγεθος αρχείων μιλάμε; Δλδ η μία ώρα βίντεο πόσα μβ? Αναλογα το φορμα που θα το αποθηκευσεις !ενδεικτικα:το πρωτο επεισοδιο του παρα 5 σε *.flv ~20MB,σε *.mpeg ~150,σε avi ακομα πιο πολυ!Αρχική απάντηση από riddle3 Εγω παιδια εβαλα το addon αλλα δεν κατεβαζει τιποτα.συνεχιζει να παιζει την ταινια.χρειαζετε καποια ρυθμιση? http://videodownloader.net/help/vd04.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 17, 2006 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2006 Πολυ ωραίο κολπάκι. Πριν αναγκαζόμουν να κανω crawl ολόκληρο το website. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos92 Ιούνιος 21, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από angelos [13-05-2006 14:04] $George Vasil$ είσαι αρχηγός....δοκίμασε το plug in toy mozilla το video downloader και δουλέυει άψογα thanks Το κατέβασα αλλα μου λέει πως θα εγκατασταθεί όταν ξαναανοίξει ο Mozila. Τον ξαναανοίγω και δεν γίνεται τίποτα. Μήπως έχεις καμιά ιδέα με το τί να κάνώ? Τί εννοείς όταν γράφεις plug in? Είμαι ψιλοάσχετος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 21, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από nikos92 [Σήμερα, στις 22:54] Το κατέβασα αλλα μου λέει πως θα εγκατασταθεί όταν ξαναανοίξει ο Mozila. Τον ξαναανοίγω και δεν γίνεται τίποτα.Μήπως έχεις καμιά ιδέα με το τί να κάνώ?Τί εννοείς όταν γράφεις plug in?Είμαι ψιλοάσχετος. Αν το εχεις εγκαταστησει σωστα...θα σου βγει ενα εικονιδιο διπλα απο την μπαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos92 Ιούνιος 21, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 21:04] Αν το εχεις εγκαταστησει σωστα...θα σου βγει ενα εικονιδιο διπλα απο την μπαρα... Δεν μου βγαίνει το εικονείδιο.Μόνο αυτό το μήνυμα μου βγάζει και δεν γίνεται τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 21, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από nikos92 [Σήμερα, στις 23:34] Δεν μου βγαίνει το εικονείδιο.Μόνο αυτό το μήνυμα μου βγάζει και δεν γίνεται τίποτα ποιο μυνημα? Κατεβασε και τον καινουργιο firefox...ξανα καντο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιούνιος 21, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Κάτι αντίστοιχο για αγώνες μοτοσικλέτας υπάρχει?2004-2005 σε SBK & SS600 κυρίως.Πάντως αν και έχω περί τα 10giga μικροβιντεάκια ψάχνοντας παντού, δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο με τα παραπάνω streaming βιντεάκια ή σειρές ή αγώνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 22, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Ερώτηση.... Τα τελευταία 3 επεισόδια απο το παρα πέντε που θα τα βρούμε? Γιατι τα εχω δεί όλα και εχω κολλήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 22, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 12:05] Ερώτηση.... Τα τελευταία 3 επεισόδια απο το παρα πέντε που θα τα βρούμε? Γιατι τα εχω δεί όλα και εχω κολλήσει... :D Μια μερα τα ειχαν βαλλει ...αλλα δεν ειχα την DSL ευκαιρη... Απο τοτε ομως δεν τα εχω ξανα δει μπλε...μαλλον πηγαν διακοπες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 22, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Ρε παιδιά σε μένα εγκαταστάθηκε κανονικά το plug-in... Αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς το χρησιμοποιούμε! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, παρακαλώ? Είτε εδώ είτε με ΡΜ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Ιούνιος 22, 2006 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Ρε παιδια το κανω εγκατασταση το plug-in αλλα το εικονιδιο δεν λεει να βγει στη μπαρα.Εχω τον τελευταιο firefox.Καμια ιδεα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 22, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 1)Βρησκεις το επιθυμιτο βιντεακι.... 2)Πατας το εικονιδιο του VideoDownloader.. 3)Ανοιγει ενα καινουργιο παραθυρι....που εχει ενα κουμπι "Download Link"..Δεξι κλικ εκει απανω...."Αποθηκευση δεσμου ως"... 4)Επειδη απο την μανα του το αποθηκευει σε .flv...εσυ βαζεις .mpg ή .avi... 5)Τα βιντεακια θα σου ανοιγουν με WMP Classic... 6)Δεν εχω καταφερει ακομα να τα γραψω σε DVD...γιατι δεν τα αναγνωριζουν σωστα τα προγραμματα... (Studio 10 κτλ....) Δες και εδω: http://img217.imageshack.us/my.php?image=9.6796996194396E+29.jpg http://img83.imageshack.us/my.php?image=9.6796996194396E+32.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 22, 2006 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Daywalker [Σήμερα, στις 13:01] Ρε παιδια το κανω εγκατασταση το plug-in αλλα το εικονιδιο δεν λεει να βγει στη μπαρα.Εχω τον τελευταιο firefox.Καμια ιδεα???? Restart τον firefox τον εκανες?Ξανα καντο install...https://addons.mozilla.org/firefox/2390/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιούνιος 22, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 $George Vasil$ αν έχεις το Nero Vision δοκίμασε και μ'αυτό...το Studio είναι πολύ επιλεκτικό στα βιντεο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 22, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από inertiacreep [Σήμερα, στις 13:35] $George Vasil$ αν έχεις το Nero Vision δοκίμασε και μ'αυτό...το Studio είναι πολύ επιλεκτικό στα βιντεο... Το ειχα δοκιμασει και αυτο...(αλλα απο τo nero 7,nero vision απο το 6 δεν δοκιμασα)...Παλι δεν εγινε τπτ κατι παιζει με τα αρχειακιαΤο μονο που καταφερα να κανω ηταν να κατεβασω εναν Converter..που ηθελε 2.5GB HDD για μετατροπη 170 mpg αρχειου σε mpg-2 και πολυ ωρα....Τοτε εγινε κατι...(με το Studio)..:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.