Jump to content

Help me CHOOSE!!

LalaS

Recommended Posts

Γειά σας. Χρειάζομαι την γνώμη σας για να αποφασίσω τελικά απο ποια εταιρία θα αγοράσω το πολυπόθητο Laptop. Επειδή θα το χρησιμοποιήσω ΚΥΡΙΩΣ για gaming θα πρέπει να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες ενός απαιτητικού gamer οπότε το χρηματικό ποσό όπως καταλαβαίνετε θα είναι λιγο αυξημένο... ΑΛΛΑ δεν θα δώσω έμφαση εκεί - το βάρος θα πέσει στις επιδόσεις... ΚΑΙ ΡΩΤΩ:

ALIENWARE ορ DELL?

TO BE OR NOT TO BE?

εξηγηθείτε παρακαλώ!

Καθαρα για πιο αμεση επικοινωνια και βοηθεια σε περιπτωση προβληματος θα διαλεγα dell.Ισως η επιλογη αυτη να επηρεαζεται και απο το ποσο ευχαριστημενος εμεινα απο την dell οθονη μου τοσο σαν "υλικο" οσο και σαν εξυπηρετηση και επικοινωνια μαζι τους.

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Καθαρα για πιο αμεση επικοινωνια και βοηθεια σε περιπτωση προβληματος θα διαλεγα dell.Ισως η επιλογη αυτη να επηρεαζεται και απο το ποσο ευχαριστημενος εμεινα απο την dell οθονη μου τοσο σαν "υλικο" οσο και σαν εξυπηρετηση και επικοινωνια μαζι τους.

:T: Έτσι πιστεύω και εγώ..

Να έχεις και μια εύκολη λύση σε περίπτωση απροόπτου

Για να μην μήνης χωρίς pc Για αρκετό καιρό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.