Jump to content

Απεγνωσμένη βοήθεια

theoamd

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρόσφατα πήρα ASUS A8N-SLI PREMIUM,THERMALTAKE SOPRANO,ENERMAX LIBERTY 500W,KINGSTON 512MB KAI 1 MULTIBAY ENERMAX.Το παλιό μου σύστημα:MSI K8N NEO PLATINUM 2 54G,MSI NX 6600(354/601),HEC 385W,AMD ATHLON643500+,KINGSTON 512MB,MAXTOR DIAMOND 160GB

1)Τον υπολογιστή τον πήρα πριν από 1 χρόνο και πρόσφατα αγ΄ρασα τα συγκεκριμένα εξαρτήματα λόγω του α)ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος,β)μέσα σε 1 χρόνο έκανα 4 format.Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε 1 λύση ;Τι να κάνω να πάρω 1 SEAGATE BARRACUDA 7200RPM.9 80GB ή να κάνω κάτι άλλο.Εχω απεγνωστεί γιατί όλοι οι ιοι σε μένα έρχοντα παρόλο που έχω το norton antivirus 2005 kai to (beta) 1 microsoft antispyware.Εγώ λέω να πάρω καινουριο σκληρό.Τι προτείνετε για να μη ξανακάνω format;

2)Το manual της asus λέει ότι δέχεται μόνο athlon64/athlon64 FX ενώ το eshop λέει και Χ2.Τελικά τι είναι αλήθεια.Επίσης λέει οτι η μητρική συνεργάζεται καλά μόνο με κάρτες γραφικών της ασους

3)Να πάρω τώρα την XFX 7900GT(520/1500)ή να περιμένω το DirectX10;

1)Γιατι να παρεις καινουργιο σκληρο?

2)Αλλαξε antivirus.Δοκιμασε το NOD32.

click me

3)Βαλλε Firewall.click me

4)Η μητρικη συνεργαζεται με οτι της βαλλεις.:D

1. Το Microsoft Antispyware είναι ΑΧΡΗΣΤΟ, καθότι έχει καταργηθεί σαν προϊόν και πλέον ονομάζεται Windows Defender. Οπότε δε σου κάνει updates, άρα δε βρίσκει καμμία από τις καινούριες απειλές.

2. Το ίδιο ισχύει και για το Antivirus που έχεις. Συμφωνώ με τον $George Vasil$ ότι το καλύτερο είναι το NOD32, αλλά κι αυτό θα γίνει άχρηστο, αν δεν κάνεις updates ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

3. ΓΙα την αλλαγή από MSI σε ASUS συμφωνώ, καθότι την έκανα κι εγώ, γιατί δε μου άρεσε η MSI καθόλου. Όσο για επεξεργαστές, παίρνει ΟΛΟΥΣ τους 939. Στη χειρότερη θα ξεκινάει, αλλά μπορεί να τον βλέπει λάθος (εμένα τον 4400+ τον έβλεπε σαν Thunderκάτι 1800...!). Κανένα πρόβλημα, κάνεις ένα update bios και είσαι μιά χαρά.

Λέω να πάρω καινούριο σκληρό γιατί το format θέλει 50 και ο barracuda κάινει 54.Συμφέρει,έτσι δεν είναι;

Αρχική απάντηση από theoamd [Σήμερα, στις 20:07]

Λέω να πάρω καινούριο σκληρό γιατί το format θέλει 50 και ο barracuda κάινει 54.Συμφέρει,έτσι δεν είναι;

Οχι δεν συμφερει.Καλα παμε καλα?:boxed: :boxed:

Να υποθεσω οτι το πας σε μαγαζι και στο κανουν ε?

Το format ειναι εντολη και οχι 50ευρο.....:giveup:

http://www.delta-iek.gr/ram9.php

EDIT:Στο λινκ που εδωσα,εσενα δεν σε ενδιαφερει η παραγραφος "Unattended Installation".

4 format σε ένα χρόνο δεν είναι τπτ! Ηρέμησε, αυτά γίνονται μέχρι να βρεις κάποιο αξιόπιστο Firewall. Νorton anti-βλακείες να ξέρεις ότι εκτός από το ότι είναι άχρηστα δεσμεύουν πόρους! Έχεις και λίγη μνήμη. 1 giga όπως και δήποτε (dual channel). Βάλε για παράδειγμα το nod32 (μόνο) που σούπε ο wizard! και θα δεις διαφορά! Αν και θα σου πρότεινα σκέτο firewall (πχ sygate pro)...

edit; για την κάρτα εξαρτάται από το αν είναι πρόθυμος να περιμένεις μέχρι τα χριστούγεννα. Αν όχι τότε για αναλύσεις μέχρι 1280Χ1024 μια μεταχειρισμένη 7800gt είναι best buy κατά τη γνώμη μου. Σε μεγαλύτερες αναλύσεις η 7900gt ξεφεύγει. Για αυτό αν έχει πχ 19tft μια 7800gt θα σε βόλευε μέχρι τα χριστούγεννα!

Nα υποθέσουμε ότι αναφέρεσαι σε κάποιον παλιοκλέφτη της γειτονιάς σου που θέλει κ 50e. Χα! Δε σφάξανε! Κάτσε μια μέρα κ κάνε μόνος σου. Βάλε το cd των xp κάνε reboot και ακολούθησε τις οδηγίες...Είναι πολύ απλό!

με 10 evro ερχομαι να σου κανω εγω format apo ξανθη,

περα απο την πλακα αν σου παιρνει 50 για καθε format σε κλεβει αναισχυντα!

η μητρικη σου υποστηριζει x2 κ αυτο για την αποκλειστικοτητα των asus gpu δεν ισχυει

εγω σου προτεινω να βαλεις kaspersky antivirus+firewall

Κουφάθηκα εεε:blink: :blink: :blink: :blink:

Προφανώς το παιδί δε ξέρει κ πολλα κ δε νομίζω να έχει κ το cd των win...

Φίλε μου θα πας στο μαγαζί που κάνεις format κ θα πεις στον έξυπνο που σου πέρνει τα 50ε οτι θέλεις ν΄αγοράσεις το cd των win(κάνει απο 15 μέχρι 200ε....καλύτερο το 15ε).

Θα βάζεις το cd στο pc κ θα κάνεις format οποτε γουστάρεις κ τσαμπα.

Ο σκληρος δεν έχει καμία σχέση......

για σιγε βρε παιδια....!!

οκ ,ειναι μια αρχη να παρει το σιντι και να κανει φορματ αλλα δεν τον ρωτησατε ΤΙ γνωσεις εχει για να το κανει αυτο

μπορει να ειναι απο πολυ απλο (?) εως πολυ μπερδεμα αναλογα τη συνθεση του

εγω διακρινω μια αγνοια επι του θεματος γιατι ο φιλος μας νομιζει οτι εχει antivirus (ενω εχει ληξει εδω και καιρο -κλασσικη περιπτωση ) αλλα και πιστευει οτι θα γλυτωσει τα φορματ αν αγορασει νεο δισκο

δεν του λετε κι ολας ,ΟΤΑΝ ξεκινησει το φορματ ποιος θα ειναι διπλα του για τη μικροδυσκολια?

(το LAB παντως οχι μιας και δεν θα εχει συνδεση)

αγαπητε theoamd σου προτεινω να βρεις καποιον φιλο-γνωστο σου που να εχει κανει 1-2 φορες φορματ (να χει ξαναδει τεσπα τι ειναι ...αυτο) και να το ξεκινησετε μαζι

αν εχεις αμφιβολιες -αποριες ΠΡΙΝ - ρωτα μας , εδω ειμαστε

Tότε καλό θα ήταν νάχει κάποιο άλλο pc-άκι ,με σύνδεση στο internet, εύκαιρο και αν κολλήσει κάπου να μας ρωτήσει αν! Είναι κάτι βασικό θα πρέπει να μάθει να το κάνει κάποια στιγμή!

Αρχική απάντηση από makio [Σήμερα, στις 23:48]

για σιγε βρε παιδια....!!

οκ ,ειναι μια αρχη να παρει το σιντι και να κανει φορματ αλλα δεν τον ρωτησατε ΤΙ γνωσεις εχει για να το κανει αυτο

μπορει να ειναι απο πολυ απλο (?) εως πολυ μπερδεμα αναλογα τη συνθεση του

εγω διακρινω μια αγνοια επι του θεματος γιατι ο φιλος μας νομιζει οτι εχει antivirus (ενω εχει ληξει εδω και καιρο -κλασσικη περιπτωση ) αλλα και πιστευει οτι θα γλυτωσει τα φορματ αν αγορασει νεο δισκο

δεν του λετε κι ολας ,ΟΤΑΝ ξεκινησει το φορματ ποιος θα ειναι διπλα του για τη μικροδυσκολια?

(το LAB παντως οχι μιας και δεν θα εχει συνδεση)

αγαπητε theoamd σου προτεινω να βρεις καποιον φιλο-γνωστο σου που να εχει κανει 1-2 φορες φορματ (να χει ξαναδει τεσπα τι ειναι ...αυτο) και να το ξεκινησετε μαζι

αν εχεις αμφιβολιες -αποριες ΠΡΙΝ - ρωτα μας , εδω ειμαστε

Του εδωσα παραπανω οδηγιες για το πως θα κανει εγκατασταση των Win με σχετικο λινκ.:T:

Οτι αποριες εχει φυσικα και θα ρωτησει.

Και δεν πιστευω να μην μπορει να μπει στο νετ απο καπου αλλου.

πως δλδ προεξοφλειται οτι θα μπορει να μπει στο νετ??

αν οχι??

τεσπα -ας μας πει ο ιδιος....

(αν και βλεπω οτι εχει να μπει απο χθες στις 19:00......ωχχχ)

Αρχική απάντηση από makio [Σήμερα, στις 00:06]

πως δλδ προεξοφλειται οτι θα μπορει να μπει στο νετ??

αν οχι??

τεσπα -ας μας πει ο ιδιος....

(αν και βλεπω οτι εχει να μπει απο χθες στις 19:00......ωχχχ)

Ας μπει απο νετκαφε στην τελικη..καλυτερα 2 παρα 50!:p

και αλλο ενα λινκ:

http://www.freegr.gr/freenuke/modules.php?name=News&file=article&sid=122

Εντάξει έχετε δίκιο για όλα αλλά εδώ όλοι όσοι έχουν υπολογιστές τους έχουν μόνο για να τους έχουν(παιχνίδια)ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.

Λοιπόν(εδώ και 1 βδομάδα κάνω posts από το net-cafe)μπήκα να κάνω format σε safe mode kai πηγαίνοντας στη γραμμή εντολών αφού πατήσω enter μου βγαζε 1 μνμ δε θυμάμαι πάντως έλεγε ότι δε μπορούσα να το κάνω.Μετά πάω κάνω εκκαθάριση,ανασυγκρότηση μπας κ γίνει τπτ αλλά δεν.

Επειτα πάω ο υπ. μου διαμόρφωση στο c και πάλι δε γινόταν.Αποφασίζω τελικά να βάλω το cd

Αν κ πάτησα σ'όλες τις επιλογές πάλι τπτ.Λέω ας τον ξανανοίξω μοας και δω κα1 διαφορά αλλά γινόταν ότι γινόταν μόλις διαπίστωσα ότι είχα ιό:

Ανοίγει κανονικά κάνει self-test κ μέτα το καλώς ορίσατε βγάζει μπλε την επιφάνεια εργασίας(χωρίς εικονίδια).Αφού γίνει αυτό κάθε 5-10 δευτερόλεπτα βγαίνει 1 μαύρη οθόνη και μετά ξαναβγάζει σκέτη την επιφάνεια εργασίας

HELP (AGAIN) PLEASE γιατί έρχονται κι οι εξετάσεις(αλήθεια είναι τόσο το χρεώνουν το format εδώ πάνω οι γύφτοι)

Δεν αρκει να κανεις μονο Format.

Πρεπει να εγκαταστησεις και λειτουργικο συστημα για να ειναι ολα ενταξη.

Προφανως και δεν σε αφηνε να κανεις format το ιδιο το λειτουργικο,αφου χρησιμοποιηουσε τον δισκο.

Βαλλε το Cd των Windows,μποοταρε απο εκει και δες τις οδηγιες απο τα post #6 και 16#.

Ιt's too EASY!

Μετα βαλλε καποιο σωστο Antivirus και Firewall (aka ΟΧΙ ΝΟRΤΟΝ).

Ναι ρε αυτό πάω να κάνω κ δε μου κάνει τπτ.Πως θα μπουτάρω από κει;Μπαίνοντας στο bios;

http://www.pc4allgr.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=137&forum=24

υποθέτω πως μετά το format έχεις όλα τα απαιτούμενα προγράμματα και ξέρεις πως να τα εγκαταστήσεις (chipset drivers, vga κ.τ.λ.π).

εάν όχι καλό θα ήταν να δείς πρώτα την όλη διαδικασία απο κάποιον που ξέρει και μετά να προσπαθήσεις μόνος σοθ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.