Jump to content

Εκπτωσεις 10% στο HacShop

YDinopoulos

Recommended Posts

Εβδομάδα προσφορών από Πέμπτη 11.05.2006 έως Πέμπτη 18.05.2006 στην ιστοσελίδα του H’A’C. Όλες οι αγορές από την ιστοσελίδα, θα χαίρουν έκπτωσης 10%. Η προσφορά καλύπτει τις On-line αγορές, καθώς και αγορές από τα καταστήματα, με την προϋπόθεση ο αγοραστής να έχει προεκτυπωμένα τα προϊόντα από την ιστοσελίδα. Η επιστροφή του ποσού έκπτωσης θα γίνεται κατά την εκτέλεση της παραγγελίας. Η προσφορά δεν έχει κανένα ποσοτικό ή άλλο περιορισμό. Καλές αγορές!

Κλικ εδω

Σε αρκετες τιμες παντως ακομα και με το 10% δεν κατεβαινει πιο κατω απο τιμες πλαισιου/e-shop.Απο την αλλη ομως στην ιδια τιμη με του eshop εχεις τουλαχιστον καλυτερη εξυπηρετηση...

Σήμερα το είδα και εγώ και μου έκανε εντύπωση. Είναι αρκετά καλή κίνηση και μπράβο.

Ξάδερφε υπάρχει και ένα όριο κάτω από το οποίο χάνει ο άλλος... Δεν γίνεται να πάει φθηνότερο από e-shop,plaisio καθώς όλοι είναι πολύ κάτω.

Εγώ θεωρώ πάντως πως είναι ένα πείραμα για να δούν τα παιδία στο hacshop την κινητικότητα του site από την μια, και από την άλλη να δουν πόσο μπορούν να στριμώξουν τα περιθώρια του κέρδους τους. Ξανά μπράβο και ελπίζω να βγουν συμπεράσματα καλά για όλους μας καθώς πολλά πράγματα που έχουν πλέον όλοι, είναι αποτέλεσμα του ρίσκου που πήρε το hac με το να τα φέρει εδώ.

Αρχική απάντηση από panos17

!

Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο panos17 έχει απόλυτο δίκιο... :tomato:

Επίσης πιστεύω ότι αν συνεχίσει να έχει αυτες τις αναρχικές απόψεις θα αναγκαστούμε να προβούμε σε βιαιότητες:whip:

Εγω παλι διαβασα δυο απανωτα θρεντ που στο ενα εχει ποσταρει "!" και στο αλλο "?"...

τι να πεις τωρα....

Δεν λεει πουθενα οτι για να διαβαζεις ενα θρεντ πρεπει και να γραψεις και κατι...:TD:

to hac κατ εμέ έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση απο πολλούς...Προσέχει τον πελάτη που λέμε. Τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση μου έδωσε στις αγορές μου απο αυτους..

Αν είχε και λιγο καλύτερες τιμές συνέχεια απο εκεί θα ψώνιζα..

Σίγουρα η καλή εξυπηρέτηση είναι πολύ μεγάλο ατού για ένα μαγαζί, αλλά από όσο είδα ακόμα και με την έκπτωση του 10% πάλι σε κάποια προϊόντα η τιμή παραμένει μεγαλύτερη από ότι σε άλλα μαγαζιά. Αν και προσωπικά αρκετές φορές έχω αποκλείσει μαγαζί και ας είναι πιο φτηνό μόνο και μόνο γιατί στο παρελθόν η συμπεριφορά του δεν ήταν και η καλλίτερη που θα μπορούσε

Προσέχει τον πελάτη; Μάλλον μιλάμε για διαφορετικό μαγαζί... Μια φορά πήγα να αλλάξω κάτι μνήμες και με πήραν απο τα μούτρα. Αντιμετώπιση "το ξέρουμε ότι τις έχεις κάψει εσύ με τις μ... σου".

Εγώ φταίω βέβαια γιατί όταν τις πήρα, και ενώ κατάλαβα ότι είχαν ξανανοιχτεί δεν τους γύρισα πίσω κατευθείαν. Πιθανότατα αγόρασα το RMA κάποιου άλλου + με αντιμετώπισαν σαν πιτσιρίκι 17 χρονώ + δεν τις δέχτηκαν και πίσω. Ευτυχώς η Kingston δέχτηκε μετά απο mail μου να μου τις αλλάξει η ίδια!

Πραγματικά προσέχει τον πελάτη.

Παιδία, για αποφυγή παρεξηγήσεων, αναφέρω ότι εγώ μίλησα γενικά και όχι ειδικά για το συγκεκριμένο μαγαζί μιας και δεν έτυχε ακόμα να αγοράσω κάτι από εκεί

μια ωραια κινηση απο το hac!!

την Παρασκευη εδωσα μια παραγγελια μικρης αξιας, χωρις φυσικα να προσεξω την ανακοινωση για την εκπτωση και ουτε ειχα προλαβει να το διαβασω εδω. οταν αργοτερα διαβασα τα νεα διπιστωσα οτι δεν εγινε καμια εκπτωση στην παραγγελια μου. δεν εδωσα βεβαια καμια σημασια γιατι το ποσο ηταν πολυ μικρο και σκεφτηκα οτι η εκπτωση μπορει να ισχυει για μεγαλυτερες παραγγελιες.

σημερα λοιπον που παρελαβα την παραγγελια μου βρηκα μεσα στην συσκευασια 2 κερματα που ηταν ακριβως το ποσο της εκπτωσης απο το ποσο που ειχαν κρατησει απο την πιστωτικη μου καρτα :flower:

ειναι πρωτη φορα που κανω παραγγελια απο hac και μου φανηκε καλη κινηση γι αυτο και την αναφερω. και γω ομως το θεωρω αρκετα ακριβοτερο τους δυο "μεγαλους" και δυσκολα θα το προτιμησω σε ακριβοτερες αγορες. δυστυχως δεν μπορω να εχω γνωμη για το after sales support. με αυτα που διαβαζω ομως τωρα τελευταια για τα αλλα e-shop ελπιζω να ειναι καλυτερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.