Jump to content

Matlab πρόβλημα

lefterisp10

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κατ αρχάς δουλεύω σε Matlab 7.1 και το προβλημα έχει ως εξής. Εχω κάποιες φόρμες με τις οποίες θέλω να επικοινωνούν μεταξύ τους, δηλαδή, έχω βλάλει κάποια radiobuttons και ανάλογα με την επιλογή του χρήστη θέλω να ανοίγει και η καταλληλη φόρμα. Μέχρι εδώ όλα καλα. Όταν όμως περνώ από την μια φόρμα στην αλλή και βάζω και βάζω τις τιμέ που θέλω για να τρέξει το προγραμμα μου βγάζει error "Attempt to reference field of non-structure array". 'Οταν μεταπηδώ από την μια φόρμα στην άλλη την ανοίγω με openfig, δηλαδή ανοίγω το fig-file. Απ οτι έχω διαβάσεί δε πρέπει να ανοιγω το fig αλλά το m-file. Μπορεί κάποιος να βοηθίσει? Ευχαριστω.

δηλαδή αν δεν είναι δεν τον βοηθάς?? :p

πάντως το χρησιμοποιούνε και άλλοι εκτός των μαθηματικών...

Αρχική απάντηση από DuKe

απλως ρωταω....:cry:

Αρχική απάντηση από afracten

εισαι μαθηματικος?:blink: :blink:

Αρχική απάντηση από DuKe

Όπως τα λέει είναι.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σοβαρότερα εργαλεία στην αγορά

Πολύ ισχυρό πρόγραμμα με πολλές λειτουργίες

Αρχική απάντηση από lefterisp10

Κατ αρχάς δουλεύω σε Matlab 7.1 και το προβλημα έχει ως εξής. Εχω κάποιες φόρμες με τις οποίες θέλω να επικοινωνούν μεταξύ τους, δηλαδή, έχω βλάλει κάποια radiobuttons και ανάλογα με την επιλογή του χρήστη θέλω να ανοίγει και η καταλληλη φόρμα. Μέχρι εδώ όλα καλα. Όταν όμως περνώ από την μια φόρμα στην αλλή και βάζω και βάζω τις τιμέ που θέλω για να τρέξει το προγραμμα μου βγάζει error "Attempt to reference field of non-structure array". 'Οταν μεταπηδώ από την μια φόρμα στην άλλη την ανοίγω με openfig, δηλαδή ανοίγω το fig-file. Απ οτι έχω διαβάσεί δε πρέπει να ανοιγω το fig αλλά το m-file. Μπορεί κάποιος να βοηθίσει? Ευχαριστω.

Θα ρωτήσω έναν καθηγητή μου και αν μπορεί να απαντήσει θα σου πω

Οχι δεν ειμαι μαθηματικός. Πληροφορικάριος ειμαι, αλλά δεν εχώ ασχοληθει matlab και πολυ. Anyway, D.J.Alexxx περιμένω νέα σου επιγοντος

• 3 months later...

Για δοκίμασε και το forum της Mathworks.

βάλε λ.χ στο google: Attempt to reference field of non-structure array in Matlab.

Όλο και κάποια άλλη ψυχή 8α το έχει συναντήσει.

Τι ακριβώς 8ες να φτιάξεις?

(Και εδώ καμμένος με Matlab :banging:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.